Fotky - chudnutie a výsledky
Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

@philipha22 podla mňa je to super že sú tu aj zdravé recepty,veď to k chudnutiu patrí 🙂 ,lebo niekedy už dochádza fantázia. myslím si že sem recept na knedlo zelo nikto nehodí 😀
nuz moja, ale ked chces schudnut 80per robi strava....to ale neznamena, ze tu stravu nejes, ale prave naopak, mas ju vyvazenu,pravidelnu....takze zdrave recepty su na mieste aj tu..vzdy lepsie ako len fotky kde schudli 30kg za 2mesiace hladovkou 😒 ..velmi velmi nezdrave....sok pre organizmus.
@audiova aj keď v jste to co jíte robili knedlo vepřo zelo na zdravý sposob. Ak by bol záujem dám sem recept 😀 😝
@majka20201 no daj,ale ten zdravý,lebo nás ukameňujú 😀
@audiova No varili ho s Petrem Havlíčkem v Jste to, co jíte, tak bude isto zdravý 😉
Vepřo knedlo zelo
ngredience: (4 porce) 500 g libového vepřového masa, sůl, pepř, hořčice, cibule, 400 g brambor, 100 g hrubé mouky, 100 g celozrnné pšeničné mouky, 50 g rezistentního škrobu, 1 vejce, kysané zelí, cibule, kmín, voda, vinný ocet, sůl
Postup: Maso nakrájíme na plátky, osolíme a opepříme ho. Na pánví ho prudce nasucho orestujeme. Poté jej potřeme hořčicí a dáme péct do trouby. Dle potřeby přidáme vodu a nakrájenou cibuli.
Brambory uvaříme, oloupeme a nastrouháme. Smícháme je s moukou, se solí a vejcem. Vytvarujeme knedlíky, které dáme vařit do vroucí osolené vody, dokud nevyplavou nahoru.
Slijeme vodu ze zelí, okmínujeme, osolíme a chvíli vaříme tak, aby bylo křupavé a nerozvařené. Vodu dáme opatrně, ať jí tam není příliš mnoho. Poté přidáme do zelí lžíci vinného octu.
Můžeme podávat.
rybecke som predtým písala aj recept na zdravú sviečkovú - takže dajú sa aj také jedlá variť. A kto tvrdí, že nie, tak má len kooooopec výhovoriek.
ahojte baby, mam jeden sposob ako vsetko jest a chudnut 😀 Na sebe ho nemam vyskusany, kedze ficim kvazi na dukanke, ale moja mamina so segrou sa takto stravuju a chudnu!!! Ide o to, ze jedia kazde dve hodiny, t. j. od 8,10,12,14,16,18,00h. Ale ozaj musite dodrziavat cas 🙂 Inak uz mi idu s tym na nervy, ze im vzdy zvoni mobil, ze treba jest 🙂 samozrejme sa je v mensich porciach. ak ste zvyknute na velke, tak po par dnoch ich potrebovat nebudete. Napr. ranajky 8h normalne chlieb, maslo, sunka, zelenina (co mate rady) o 10h ovocie alebo jogurt, kolacik o 12h obed (vacsinou druhe) a 14h polievka 16h jogurt alebo hocico, treska, proste na co mate chut a 18h vecera, co je navarene. Tento sposob stravovania nezabera hned!!! takze nic pre tie, kt. chcu HNED schudnut. zvykne sa to rozhybat az po 2 mesiacoch. (podla skusenosti u nas) ale aspon nemate pocit, ze ste na diete a nemozete si nieco dat a nemate potom nervy a stresy a v hlave to, ze to nemozem, mozte ale len v urcenom case! Ak tu uz tento sposob stravovania bol popisany, tak len pripominam 😉
@majka20201 aj ja som sledovala jste to co jíte a schudla som podla nich 12 kg za 3 mesiace, mne sa na nich najviac páčilo, že práve oni varili úplne všetko - len sa to snažili variť na dietny spôsob , teda poodrezovali z bravčového aj posledný kúštik tučného a pod. škoda, že už to nevysielajú, pre mňa boli veeeeľkou motiváciou.
@rikarika To je paráááda, že sa Ti to takto podarilo, fakt úspech a gratulujem 🙂. Škoda, že to nedávajú, tiež som to rada pozerala. Zaujímalo by ma, či ľuda, ktorí tam chudli, či v tom stravovaní pokračovai a ako asi vypadajú teraz.
Kolko gramov cestovin (v nevarenom stave) je optimalne na 1 porciu pri chudnuti? Dakujem
@sunshine85 ahoj.podobne sa stravujem aj ja ale kazde3hodiny.chudnetie je sice pomale ale dufam ze trvale 😀
@bimba01 tusim 70gramov neuvarenych vychadza 100gramov uvarenych.taka porcia by mala stacit ;)
@sunshine85 na obed som mala: 80g neuvarenych cestovin spaldovych, 60 g tuniaka a 15g 20% syra... ale ked som si to vypocitala na ekalkulacke, vyslo mi strasne moc sacharidov: az 64g na tuto porciu
@bimba01 myslim,ze to je ok tych 80g.ked sa jedia cestoviny,tak sa netreba bat ich poriadne poliat olivovym olejom-ten spomali vstrebavanie sacharidov 😉
@vadimka no teda neviem kto tu schudol 30kg za 2 mes. ale vačšinou čo tu kočky schudli 20, 25 ,30 kilo tak každá napisala ,že to bolo tak do polroka a to je rozdiel , podla mna to nie je nezdrave,práve naopak ostať taká obézna je nezdravé ! a ked uz tak schudnuť 30kg za 2 mes. ako si ty napisala je nemožne !
Baby pocuvajte dnes som pozerala jeden fotoblog a tam ta baba schudla 25 kg tym ze drzlala 21 dnovy post to znamena 21 dni iba o vode. Vraj sa jej telo detoxikovalo a vsetko zle islo prec. A este tam pridala ze cvicila. Tak to si neviem predstavit ze nic nejes a este k tomu cvicis sak by som odpadla....uf
@14petulka88 tak toto je sila-klobúk dole pred vami
@linka2002 Dakujem 😉 vsetko je len o pevnej voli 🙂
@betina1984 ahoj aj cvičiš? ja mam 89kg a chcem dat 20 dole skusila som mačingovej dietu 4kg dole a nič. čo jedavaš rano? večer? dakujem za odpoved.
@adriana71 Ahoj, skús sa pozrieť na tieto cvičenia:
1.level cvičíš 10 dní:
https://www.youtube.com/watch?v=1Pc-NizMgg82.level cvičíš 10 dní:
https://www.youtube.com/watch?v=QKdJ9jJv5943.level cvičíš 10 dní:
https://www.youtube.com/watch?v=QMN4g3D4ODE@adriana71 ahojky, necvičím, na to ja nemám kedy a ani chuť... Pohyb mám pri troch deťoch. Kukni do témy "Zdravé chudnutie bez diét", tam mám aj jedálničky
ahojte baby. no moja váha už 3 týždne ukazuje stále to isté ČÍSLO.katastrofa.už som myslela že v sobotu prelomím hodnotu 62.aj to skákalo z 61,9 na 62 a tam sa tá potvora zastavila 😀 -sviňa jedna 😀 .no nevadí dám si na obed karfiolové fašírky a hotovo 😵 .tak hádam "nekdy příšte".keď tam v sobotu nebudem mať 61 a volačo-tak tú váhu vyšmarím a hotovo 🙂
@audiova ahoooj,pozdravujem ťa! tak som s5 🙂 ako sa ti darí? ako sa máš? čítam,že váha stále stojí... niš si s toho nerob. skús sa radčej merať. centimetre určite idú dole,alebo skús sa už prinútiť cvičiť. Ja som mala prestávku čo sa stravy tíka. neomedzovala som sa,papkala som si na čo som mala chuť,ale cvičiť som neprestala. spinning 2krát týťdenne a dokonca včera som odcvičila už druhý den
https://www.youtube.com/watch?v=1Pc-NizMgg8jillien. je to naozaj super. tých cca 2 min. ubehne tak rýchlo,že ani neviem že som cvičila. dnes idem na den 3 a moc sa teším. A váhu tiež idem vyhodiť von oknom :D tak sa kludne ku mne pridaj s tým cvičením a pojde nám to lahšie :D drž sa nech sa darí a pekný den
@betina1984 dobre dakujem.

@rybecka tak asi to bude tym... ze ak chces zapracovat na postave a skutocne schudnut.. tak k tomu patri zdrava strava, cvicenie... a pevna vola.... mna napriklad potesia recepty... len aby to ostalo pri tom... co sa tyka zdraveho stravovania...