Fotky - chudnutie a výsledky
Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

Odporúčam Vám ísť na stránku: http://schudni-nitra-sk8.webnode.sk/ Ak máte neaké otázky neváhajte a napíšte 🙂 🙂 🙂
@janka57 no mam 57kilov teraz, chcela som povodne na 58.tak ako dobre je, brusko pekne, rovne, uzsia uz nebudem, za slobodna sommavala 55, chlapcenska postava,vysportovana. nohy zostali aj zadok-len ho treba cvicit, lebo mi zmizne uplne, brucho musim posilnovat a ruky mam v pohoe, len chcem svalnatejsie, lebo sa mi to paci.
svalovy zaklad bol, som mlada, tak az take narocne to nebolo.
stravu som upravila, jem vsetko ale rozumne, vela bielkovin, malo sacharidov, ziane rychle cukry-alebo ich obmedzujem-ked ma dosjt mrcha si dam cokoladu, inak mi sladke nechuti, ziadne sladke napoje, chlast-palenka moja milovana isla do haja, tak si dam vinko ked mam chut, tak striedmo, aspon tych 4x denne, akstiham aj viac. mensie porcie a pravidelne.
@superego super vyzeraš,a to si ako stihla,ako si to dosiahla za tak ne až dlhý čas,mne sa podarilo schudnuť z cca 95 kg na 86kg,no teraz začínam opäť chudnuť,lenže niejako sa mi nedarí....:( teraz mam okolo 88 kg neviem....ako dalej pred tehotenstvami som mala 63 kg a rada by som sa dopracovala,až k tej vahe,no bohužial sa mi nedarí....:( tu 80 prekonať,,,,,a nie to ešte dalej,nemaš pre mna niejake rady,,,,,budem ti vdačná....začala si ma motivovať,že sa to dá dokazať.....🙂
Kto mi napíše link na tu 90 dnovu dietu?Dakujem.... 🙂
@mima118 klikni na tento link:
@mima118 je to celkom fajn cvicenie ... aj tu mozes pozriet, www.bokwa.sk
@audiova ahoj ako sa ti darí? čo nové? už sa to nejako pohlo? Ja sa ti musím pochváliť,že váha sa konečne začala hýbať. bude to asi tou upravenou stravou. nejem vobec biele pečivo, ani zemiaky ani ryžu. proste každý den len syry,šunku, kuracie prsia a ryby. veľa zeleniny a ovocie len doobeda. naozaj to funguje. dnes ráno som sa odvážila a váha ukazovala 59,8kg. samozrejme veľa cvičím. Spinning+každý den Jillian. takže tak o mne,napíš aj ty a chvál sa 🙂
@katussska24 uplne s tebou súhlasím, len ja chcem pridať jeden moj postreh k výžive. Skoro v každom príspevku je tu spomenuté, že ovocie tiež s mierou a poobede už vobec, moje telo ak nezje denne aspon 3 jablka - v podstate kedykolvek, tak trpím zápchou a to je najhoršie čo sa mi može stať, lebo keby som aj takmer vobec nejedla, nedám dole ani gram a naopak vdaka jablkam viem, že aj ked to v stravovaní obcas preženiem, tak jablka to zo mna "vyženú". Ale to možno sposobujú len u mna, preto na jablka nedám dopustit. 😵
@janka57 to si šikulka .moje váženie bude zajtra.tak sa určite ozvem. inak sa mi darí celkom fajn.dnes som si spravila na obed natural ryžu s tofu a zeleninou na pare.pokvapkala som to sójovou omáčkou a veru by som neverila ,ale bolo to napodiv veľmi dobré.ostalo mi aj na zajtra,lebo som uvarila jeden sáčik tej natural ryže.zo začiatku som ju nemohla ani cíťíť a nejak som si na ňu zvykla,alebo čo 😅 .musím sa aj pochváliť,že rifle sú mi čoraz lepšie,tak sa vytešujem 😵 .už aj cvičím ,ale nie je to nič extra. však bude aj lepšie.ale tolko kíl ako ty zajtra stopro nedám 😖 .inak som sa v stredu merala.pás: 72cm,boky(kde mám kosti 😵 ): 92cm ,zadok 101cm a stehno 56cm. neviem kolko som mala na začiatku,ale asi viac,keďže sú mi volnejšie nohavice.teda dúfam 😀
@rikarika a zvyseny prijem vlakniny, prip. psylium? lan.semienka, rep.olej, ricinovy... ? nic take nepomaha? 😕 co sa tyka toho ovocia, tak podla mna zalezi aj od metabolizmu jednotlivca, je to velmi individualne 🙂 mamu mam diabeticku, takze fici na diabet diete, vdaka nej mam taktiez profesionalny prehlad o sacharid jednotkach 😀 ona si dava skoro kazdy den vecer jablcko a schudla az az....takisto poznam mamicky, kt maju doma deti s diabetes a ked s nimi papaju a pocitaju si sacharid jednotky spolu, tak kila letia dole...a ziadna zazracna dieta 🙂 aj ked pri diabetes tazko hovorit o chudnuti....tuto celozivotnu dietu neprajem nikomu 😔 🙄
Pekný večer baby,dnes prvý deň som prežila vcelku dobre,zaprela som sa a dokazala som to nejesť,nezobkať po 17 hodine,iba vodičku s citronom pijkam..... 🙂 dufam,že mi to pojde aj nadalej...prosím ak možme podporujme sa navzajom....aj som cvičila na orbitreku a dvihala nohy......musím,musím......dokažem to inšpirovali ma k tomu vaše fotky a krasne postavy.....pevne verím že sa mi to podarí.... 🤐 tak baby..... 😉 zatial pa..... 🙂 😵
@slivka233 wow klobuk dole to si super zhodila za 2 tyzdne, prezrat co robis? ja som po 3 cisarskych a mne brucho stale ovysa, cvicim skoro denne od oktobra a upravilo sa to len trosku, vraj to pojde len operaciou, aj nad tym som rozmyslala ale nastastie ma to uz preslo, budem dalej cvici 😵
Baby , ja by som tiez chcela patrit k vam , len neviem ci vydrzim ja sa snazim nejest po tej 17 ,ale minimalne raz do tyzdne ma to zlomi a musim si nieco dat a este jedna otazocka to si vazne nedate ani to ovocie vecer , ja vas vazne obdivujem .Ja by som potrebovala dat dole tych 8 kg mam vysku 172cm a 68kg -70kg mne to tak skace...pred tym ako som zostala tehotna tak som mala tiez tych 60 a strasne ich chcem spat....len ta moja pevna vola furt rezignuje.... 😠
@bronia13 dakujem baby nic to este nieje ale rozdiel ma nastartoval este viac ved leto je za dverami.
ja tiez po 17 tej nejem nic len pijem vodu, hladna niesom a strava vyhodila som prilohy zemiaky pecivo a pridala zeleninu a ovocie, cerealie, a samozrejme cvicenie ( jilian michael)
ja ma 160 cm a otrasnych 69kg ( pred 2 tyzdnami 71-72 kg) nikdy som chuda nebola ale 60kg musim dat.drzim palce aj tebeee
@zazvorka87 @monkab Ahojte, pozrite sa na tieto cvičenia:
1.level cvičíš 10 dní:
https://www.youtube.com/watch?v=1Pc-NizMgg82.level cvičíš 10 dní:
https://www.youtube.com/watch?v=QKdJ9jJv5943.level cvičíš 10 dní:
https://www.youtube.com/watch?v=QMN4g3D4ODE@tina1506 Krásne ti išli cm dolu 🙂 . Ja som cvičila 30 Day shred, teraz Ripped a mám dole -5 cm pás, -5 cm boky a -3 cm stehná. A teraz rozmýšľam ako pokračovať - aké cvičenia. Aké je Body revolution? Rozmýšľam aj nad ním alebo nad týmto:
http://uloz.to/xUvrk2P/jillian-michaels-killer-...
@daniette já mám z čeho shazovat, kdybych tu dala svoje fotky,tak padnete všechny do mdlob 😒 mě BRmoc baví,protože se každý den cvičí něco jiného... teď jsem nadšená z Workout 6, ten mě zatím byví nejvíce, pěkně zpocená, zadýchaná, cítím i břicho... u 30DS mě to 10 dnů dokola nebavilo...

@zuzka1. takže ty máš už skoro vysnívanú postavu hej? joj toto mne sa nepodarilo nikdy aby som si povedala,že už dosť už nemusím :( tebe ako sa to podarilo? čo si jedla? cvičila?