icon

Fotky - chudnutie a výsledky

jasmika
23. jan 2013

Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

Fotky - chudnutie a výsledky
daniette
21. mar 2013

@missy97231 rozumiem 🙂

bubu4125
21. mar 2013

ahojte kočky....tak ja sa hlásim....moje výsledky...
https://www.modrykonik.sk/fotoblog/bubu4125/alb...
čo poviete?

vinx
21. mar 2013

Ahojte,pripajam odstrasujuce foto,hanbim sa ako cert,ale nech 🙂 ,je to rozdiel 20 kg,moj najvacsi problem bola tvar,bola som cela spuchnuta,teraz som uz 2 roky na mrtvom bode,potrebujem zhodit este aspon 6-7kg,tak idem do toho,ked pozriem na tie fotky,stoji to za to!

vitacalcin
21. mar 2013

@vinx súper postava, za aký čas sa tí podarilo zhodiť 20 kíl, a čo si robila, zmenila si životosprávu, alebo si aj cvičila? Ďakujem

audiova
22. mar 2013

@vinx veď už teraz super vyzeráš 🙂 .mne ešte chýbajú také 3-4 kg dole.dúfam že to do leta dám 😵 .

adriana71
22. mar 2013

@vitaca ahoj to je velka zmena poradiš ako? čo si jedla ? cvičila si? dakujem.

philipha22
22. mar 2013

Takze uspesne hlasim.... po 7 tyzdnoch -7kg 🙂 🙂 🙂 a hned sa citim lepsie 🙂 🙂 🙂

yidaky
22. mar 2013

Baby, davam tip na veceru. Ladovy salat nakrajany, insalatina salat, uhorka, por, bylinky, oliv. olej, bielka, citronova stava. Ja viem, nic prevratne 😉, no ja to veceriam stale a keby ste videli tu porciu. Riadny "vandel" a nie a nie sa dojest 😝.

emmuska8
22. mar 2013

@philipha22 to je super, ako sa ti to podarilo? neviem ci si to tu uz pisala, ak ano, napis mi kde a precitam si alebo ak mozes napis co si jedla, kolko si cvicila atd dik 😉

philipha22
22. mar 2013

@emmuska8 zacala som od februara navstevovat fitko.... najprv som chodila denne.... teraz uz chodim len kazdy 2 den... zacala som dodrziavat pitny rezim /cista voda z vodovodu / a vzdy ked idem okolo tak vypijem pohar vody... taktiez ked pocitujem hlad... tak radsej si dam vodu....ak to neprejde, tak sa idem najest... upravila som stravu... na 5 krat do dna... Nieco podobne ako maju deticky... takze ranajky, desiata, obed, olovrant a vecera... Treba jest s rozumom, davam si polovicne porcie, na rozdiel od toho kolko som jedla predtym... a hlavne som vylucila biele pecivo, mastne jedla /aj ked ich straaaasne milujem/ a bublinkave napoje uz tiez nehrozia... treba jest vela vela zeleniny a ovocia, co si myslim ze nebude az taky problem nakolko ide jar a leto 😉 a na veceru si davam bud nejaky zeleninovy salat, alebo ovsene vlocky s mliekom a susenym ovocim, popripade mozarellu s paradajkou.... na obedy zvyknem robit kuracie na prirodno, alebo dam kuracie prsia par hodin predtym do oliv. oleja a dam tam napr. 7 druhov korenia, alebo grilovacie korenie...supnem na panvicku a spravim ako steak... a k tomu salat... Samozrejme ked ma chyti chut dam si aj cokoladu, aj navstivim burger king /ved som tiez len covek...ale aj tak sa to da pekne ustriehnut 😉

emmuska8
22. mar 2013

@philipha22 a prilohy vobec nepapas? ja mam strasne rada ryzu a k masu ju musim mat aj ked si dam k tomu zeleninu ☹

philipha22
22. mar 2013

@emmuska8 ak prilohu tak bud zeleninu, alebo ryzu natural.... a ak robim na obed cestoviny tak len tie tmave celozrnne 😉

vinx
22. mar 2013

@vitacalcin Schudla som ich za 7 mesiacov,ale treba pevnu volu a velke presvedcenie,ze idem do toho na 100% a neustupim ani za nic!Zacala som pit PRED kazdym jedlom 4dc,aj medzi jedlom.jedla som iba ranajky asi polkrajicka chleba a na obed len polievku.Vecera bola asi o 15,00 a to len jablko alebo rajcinu.Clovek si na to zvykne,ale zaciatok bol tazky,samozrejme,ze chut na sladke bola stale,niekedy som si dala sladost miesto ranajek 🙂 .za 7 mesiacov som sa dostala na svoju vahu,aku som mala pred porodmi,ale ani kilo menej.tak som 2 roky,uz sa len udrzujem,uz to nie je take prisne,ale v podstate rovnako,len sem tam nieco zobnem 😉 .Stoji to za to.

vitacalcin
22. mar 2013

@vinx mojim cieľom je tiež schudnúť 20 kíl, teraz mám 67 kg a chcela by som sa dostať na moju pôvodnú váhu, ale ide to ťažko, dúfam, že sa aj mne podarí

danussskah
22. mar 2013

Ahojte,ja mam brutalnu vahu (po dvoch detoch) a sedenie doma 4 roky.Krasne tu chudnete,tak sa pridam k vam...
Vzdy som bola plnostihla,ale tak ,,v pohode,,.Potom som odcestovala do Anglicka za pracou,tam sa mi podarilo zhodit a bola som krasna a stihla.Potom prislo 1.tehotenstvo,pribrala som 28 kil,vobec som sa neobmedzovala...Po 3 mesiacoch od porodu som otehotnela zas.Takze kilecka sa nabalili...Vyskusala som uz asi vsetko,ale jaksi nic...jojo efekt...Teraz som zase na 90dnovke,je celkom fajn,ze sa striedaju potraviny,takze jem v podstate vsetko...A vam sa ako dari,ako chudnete????

jjjajjjkaxs
22. mar 2013

vinx uzasne sa ti podarilo schudnut ja som po dvoch porodoch a mam 67 kg pred tym som mala 53kg po tych vasich uspechoch s chudnutim som sa uz konecne nakopla a idem chudnut len ta moja zavislost na cokolade no a este nikdy som nemala take brucho ale po deturencoch vyzera ako v piatom mesiaci🙂

bzuco
23. mar 2013

ahojte
kilečká pekne odbúdajú - váha ukazuje 56,5kg tak sa teším....mám preč 2 kilá

@vitacalcin
ja ani neuvažujem schudnúť na predpôrodnú vahu ked som bola tehu prvýkrát - to by som musela ísť na 48 kíl a to by som už asi bola riadne vychrtlá....bude mi stačiť schudnúť na tých 52-53, ako som mala pred druhým tehotenstvom

ninag
23. mar 2013

@superego perfektne 🙂

monkab
24. mar 2013

ahojte ,prosim vas baby ako ste si este upravili jedalnicek ......ja chcem dat dole do leta tych do 10kg .

bzuco
24. mar 2013

@monkab
ja sa stravujem podľa norbiho updatu a super - môžeš jesť všetko, len s tým rozdielom, že isté veci môžeš len do určitej hodiny....funguje to

monkab
24. mar 2013

@bzuco dik,si to pozriem ,lebo ja niesom vobec na diety ....

dicaa
25. mar 2013

ahojte aj ja by som potrebovala zhodiť min. 15 kg, kupila som si stepper, činky a na hornú časť tela to posilňovacie kolečko ab slider. myslíte, že to tak bude správne? Stepper by mi pomohol schudnuť a posilniť spodok a kolecko vrch.Plus samozrejme strava.máte noiekto skúsenosť s ty, koleckom?Skiusila som aj skakať cez švihadlo, ale dopadlo to zle, mám opuchnuté členky a nedá sa mi poriadne ani zísť po schodoch, tak ten stepper mi pripadá šetrnejši, ale je aj učinný?S behom mám tiež problém, lebo to by som miusela zase zháňať opateru k deťom.

majuska72
25. mar 2013

@bzuco to ti nosia domov to jedlo ci ako?

bzuco
25. mar 2013

@majuska72
nie, nie...jem klasickú stravu, len dodržujem tie "obmedzenia"

majuska72
25. mar 2013

@bzuco a mozem sa opytat, kde to najdem? vdaka

bzuco
25. mar 2013

@majuska72 hned na 1, strane tejto diskusie 😉

je aj kniha, no tú ja nemám

bzuco