Fotky - chudnutie a výsledky
Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

Kočky dakujem....uvedomujem si , ze musim nieco robit so sebou....maly ma uz 2,5 roka a ja sa do svojich starych nohavic vel.38 nezmestim, lebo mam 82,5 kg.....hanbim sa uz, hlavne v lete uz musim byt fit, ved planujem kvoli malemu byt co najviac pri mori, aby bol zdravy....
az vasa diskusia a fotky ma donutili konecne zacat makat.....prave som docvicila Jillian a aj nejake brusaky na fitlopte....dakujem kočky za pozit motivaciu....dokazali ste vela a klobuk dole.....
moja vaha je vysledok vecerneho mlsania cokolady.....ked uz maly zaspi a ja si vylozim nohy na stol....a koniec...
snad to dokazem....rada by som dala 15 kg dole, ale budem vdacna aj za 7 kg....dakujem kočky este raz..... 🙂
motivovali ste ma k tomu, aby som si konečne uvedomila že kila samé nespadnú, po druhom pôrode mi ostalo obrovitánske brucho akokeby som bola v siestom mesiaci, co tu pozerám co ste dokázali....fúúúúúúúúúúúúúúúhaaaaaaaaaaaaaaa 😲 😲 😲 aj ja chcem schudnuť už včera som začala... menšie porcie jedla cviky. ide to ťažšie ale dá sa
Nemozete pridavat viac fotiek? To by mozno dokopalo aj mna. Fandim vam!!!
@svatava74 Jasné, že to dokážeš, skús čokoládku večer vymeniť za mrkvičku, uhorku a zobkaj nakrájanú zeleninku. 😉
@cencula
všetko je v linku, čo som vložila, treba si to len prečítať
v kocke - môže sa jesť všetko s tým, že po 12,00 prestávaš jesť cukor a múku a po 15, 00 neješ ani zemiaky a ryžu
ja som sa vzdala môjho obľúbeného Rajec - bylinka, začala som piť jemne perlivé minerálky alebo bylinkové čaje...ako sladidlo som si namiesto bieleho cukru kúpila prírodné sladidlo - volá sa Stevia
večeru mám o 17,00 a ak som ku večeru hladná - som dlhšie hore - ošúpem si mrkvu, uhorku a to chrúmem
prestala so úplne jesť biele pečivo - má to na mňa len pozitívne výsledky - necítim nafukovanie
kupujem si sem tam graham rožok alebo fínsky chlebík (tmavé pečivo so semiačkami slnečníc)
to pečivo nejem už dobrý mesiac, stravu dodržujem vyše 2t a dole mám 2 kilá...ešte by som chcela odbúrať 4 a budem spokojná
dnes ráno to bolo 56,4kg
ked sa oteplí, plánujem troška začať behať - už som raz bola, ale zle sa mi dýchalo v tej kose, tak počkám na oteplenie
trošku som cvičila aj kalanetiku, ale nejako ma to prešlo...zatiľa sa spolieham len na stravu
@majka20201 dakujem....to je pravda....to ovladam....ale co ak si dam pomelo???alebo jablcko?????miesto sladkeho????? 🙂
som sa rano pomerala a povazila...zapisala.....a uvidime co to urobi....a hlavne ako dlho vydrzim.....idem si teraz poupratovat aj doma.....a potom sup na Jillian......alebo je lepsi rotoped?????
@svatava74 pri chudnutí by sa večer ovocie jesť nemalo - obsahuje cukor, preto je vhodnejšie jesť ho ráno a dopoludnia. Ak jesť ovocie popoludní len v prípade, že cvičíš.
Ja Jill necvičím (nemožem), tak ti neviem doporučiť. Ale možeš si dať Jill a večer pri telke ešte sadnúť na rotoped. 😎
@svatava74 Skús si dať na desiatu tvaroh s ovocím, alebo na raňajky ovsenu kašu s ovocím, orieškami, kokosom - možno večer už chuť na sladké mať nebudeš.
@majka20201 ja davam rotoped hned rano,22 min-10km,okolo obde 1hod po jedle cvicim so cindy,dnes som sipridqla aj jill + dalsich 5 km za 10 min 🙂 tiez vecer mrkvu zobkam,ovocie len rano.
Inak strasne ma to tu nakoplo,dikes! Fotku pred a po pridam o nejake 3 mes.🙂 zacala som min.tyzden s 94 kilami,dnes som pod 90 🙂
ahojte... drzite sa vsetky skvele 😉 inak,,, sa mi to zda ta "pravidelna strava" take mensie protirecenie... na jednu stranu ze mozes vsetko, len v mensich davkach, a pravidelne... a na druhej strane tu od vas citam ake mate "vydatne" ranajky, ci desiatu 😒 ved ja ak si mam dat iba nejaku misticki cerealii,,, ci krajcek chleba celozrneho, tak to sa mi ani den nezacne... ziadna energia 😀 ale utesujem sa,,, ze musim zjest, kedze este kojim,,, aby sa mi z coho malo mliecko este tvorit 😀
@petka55555 ahojček. Ako si to dokázala, pretože vyzeráš fakt super. 😀
@cebukajko dakujem....no klasika, 5-6 mensich porcii denne, poobede a vecer len bielkoviny, ovocie a zeleninu, sladke vzdy len doobeda...co najmenej priloh, vela pit a ja som kazdy den vela cvicila, 40min beh alebo orbitrek, 30min rotana a 200 brusakov, a min 3-4 hodiny vychazdok s kocikom.....a pri takomto style to sice trvalo dlho, ale bez jojo efektu...chudla som velmi pomalicky max 3kg mesacasne a 3 mesiace sa mi to zastavilo, a az potom opat rozbehlo, ale stalo to zato...🙂
Caute pridávám vám aj ja svoj doterajší úspech začala som chudnut začiatkom februára išla som s váhy 81,5 kg teraz mám 74kg pre mňa je to veľký úspech ľudia má chvália ako dobre vyzerám aľe aj tak chcem este schudnúť 9 kg tak držte palce do leta to dám 🙂 prva foto je s leta tam mám 81,5 kg druhá foto s rána ( trošku krava mala má robila 🙂
@michelleuk ahoj dobry uspech...a poradiš čo si robila? ja mam 88kg, pred porodom čo je už 4roky 65kg hrôza...točim sa v dietach, a žiadny uspech priznam niekedy porušim...musim sa donutit ale ako ☹ , čo si jedla? kolko? cvičiš? dakujem.
@adriana71 ahoj no zacala som s dukanovou dietou prvy meciac som ju drzala poriadne to som schudla asi 6kg a potpom som pomali povolila a presla na normalnu stravu a vahu si drzim niektory vryvia ze ak porusisi dukana vsetko pribereies ja jem normalne prilohy meso aj ovocie a zatial ok 😅 rozmyslam ze si dam zase dukana ale len 1 fazu 10 dni bielkoviny za tych 10 dni som najviac schudla,,ale radsej to neskusaj ako ja /to porusenie dukana/ lebo na teba to moze ,,zaposobit,, inak kazdy ma iny metabolizmus,,,no a este chodim do solarka ,,je tam v solarku vybracna plosina tak sa natriasam aj opalujem 😎 😅
@adriana71 ja som rodila 2x ako 21 ročná , ale vtedy som za jeden rok schudla 20 kíl ako nič....a teraz
som rodila ako 37 ročná . Ako som prišla z pôrodnice mala som 82 kíl a za tie 4 roky sa mi nepodarilo zhodiť ani kilo pred tehotenstvom som mala tak najviac 62 kil...tiež som skúšala všeličo ale nepomáhalo..aj Mačingovej detox schudla som 4 kila , ale znovu nabrala ....až teraz som schudla na 75 kíl, ale chcem ešte schudnúť na 62 kíl a menej ...naozaj len pravidelne jesť každe 3 hodiny , piť vodu aspon 2,5 litra..jesť veľa zeleniny a ovocia a možno ti pomôže stránka Mira Veselého http://www.chudnutie-ako.sk/má tam 10denný e-mailovy kurz chudnutia...cvičím kalanetiku ..
@voskovka ahoj akú dietu si držala?
@martulkamarhulka cambridge dietu
@voskovka to ma teší lebo od štvrtka idem nato aj ja kde si chodievala a kolko ťa to stálo na mesiac ?a kolko si dala dola celkovo a kolko za 1.mesiac?dakujem
@martina172 super, to si ako dokázala...??? a výška tvoja? díky 😉
@martina172 lebo ja sa neviem dostať pod 60 ... 😠 😠 ... stále kusok nad...a nie a nie 😠
@adamko05 tie prelomové čísla sú strašne ťažké.. to poznám.. ale keď už sa dostaneš pod to, tak si zasa o kúsok bližšie k cieľu a to je super pocit.. 🙂 ja som krpatá, meriam len 163cm a ako som to dokázala? ráno jogurt, na obed malá porcia akéhokoľvek obeda (aj vyprážané som jedla) a na večeru som mala Zumbu.. 😀 Chodila som na Zumbu tak 4-5x do týždňa. Fakt som makala a šlo to úžasne dole. Samozrejme žiadne sladkosti a sladké vody. Aj keď teda aj prehrešky boli, ale som tu 😀 a držím palce každej, čo sa na dietu odhodlá. Ja už som bola so seba fakt zhnusená, lebo ja som nikdy silná nebola. Bolo mi so seba zle.
@martina172 díky... ja som začína na cca 68.3 kg, teraz mám tak 60,2 (predvčerom som sa váčila... tak snád 😀 )... ale chcela by som tak 57-58... nie je to už daleko... ale nejak to nechce už...
ale tiež som teraz dva dni vypla jednoducho... že aj čo to nezdravé
ja chodím 3krát do posilky... a občas čo to doma pocvičím, ako stihnem...
hádam sa to ešte pohne...

bzuco skús dať bližšie info, sme zvedavé asi viaceré a ako dlho si na nej? a kolko si zhodila?