Fotky - chudnutie a výsledky
Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

@martina172 super, ja by som tiez chcela tak schudnut, mas pevnu volu, ako sa ti podarilo tolko schudnut?
Ja som objavila stranku chudnutie.peknetelo.eu.cviky,kliknete na cviky na brucho,a jeden citatel tam zavesil video z youtubu,kde cvici jedna dievcina na plazi.Ma krasne pevne a stihle brucho.Je to kratke video,cvici sa len 15 denne.Ja cvicim kazdy den ani nie dva tyzdne a mam uz stihle,ploche a vytvarovane brucho.Ked ma videla kozmeticka po mesiaci len tak vyvalovala oci.Povedala mi ze som mala brucho velmi vyrazne a vypukle a teraz ho mam ploche ako doska.
@ssiska ahojky Silvi.....ani mi nehovor....prave som na chalupe, ale poobede idem na Jillian a makat a makat a makat....vcera som necvicila, ale dnes ma nic neboli.....prve tri dni som prezila sice so zistenim , ze super mam brusne svaly....ale nevadi....ok dufam, ze nam to pojde ....ty ako dlho uz ides v tomto rezime???
drz sa a odolavajme velkonocnym nastraham, my sme na chalupe u nasich a je to tazke... 🙂
@svatava74 minuly rok som schudla 6kg, vianoce ma troska rozhodili, takze od januara pokracujem, doteraz som si davala bike a posilovanie, vcera prvy den Jillian, no musim uznat riadne som sa zapotila 😀 este 15kg musi ist dole, ty si kedy zacala?inak peknu velku noc ti prajem 🙂 a odolavaj 😉
@adamko05 no ono tie "posledné" kilá sú najhoršie.. keď má človek veľa tuku v tele, tak sa to ľahko zhadzuje. Oveľa jednoduchšie idú preč ako keď toho tuku už v tele až tak moc nie je.. 😒 ale to dáš! sebazaprenie, sebazaprenie a ešte raz sebazarenie... no a veľké odhodlanie samozrejme.. držím palce. Uvidíš, ako sa budeš cítiť super, keď dosiahneš svoj stanovený cieľ... 🙂
@adamko05 a čo sa tej večere týka, tak hneď ako som došla zo zumby, alebo dožehlila a proste ako som dorobila svoje veci, tak som šla spať. Lebo sadnúť si pred TV, alebo k MK, znamenalo pre mňa uvedomiť si hlad a začať jesť.. kým som mala zamestnanú myseľ, bolo všetko ok.. 🙂
@vitacalcin malé porcie jedla a veľa pohybu... na raňajky som si dala asi o 10h jogurt (ja skôr jesť nemôžem, musí sa mi prebudiť žalúdok 😀 a proste do mňa jedlo pred 10h nejde 😀 ) a potom som si dala malú porciu obeda a na večeru som mala Zumbu.. 😀 proste večere som úplne vynechala. Dôležité bolo pre mňa zamestnať myseľ a stále niečo robiť, nesedieť len tak pri PC, alebo pri TV, lebo potom som si hneď uvedomila že som hladná 😅
@ssiska ja som doteraz na to kaslala a mam na sebe 15kg k mojej standart vahe....az tento tyzden som zacala makat, lebo dietu som drzala 4 dni rvy raz v zivote dukanovu a po 4 dnoch zle zle zle.....skoncila som a poveedala som si z eidem teraz n acvicenie, upravim stravu,posnazim sa uplne vylucit cokolady a ine sladkosti a nech dam dolu aspon par kil, lebo v lete musim byt pri mori s malym co najscastejsie- mame nejake kozne problemy aj dychačka atd.....cize preto a do toho maly ziada teraz este aj braceka a najlepsie hned aj sestricku....a sak ked som ako prvorodicka 37 rocna bola , posledne 2 mesiace boli trosku tazsie.ciez vahu musim dat dole, co ak nahodou aj bocian nieco prinesie:::::: 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
@svatava74 aj my ideme k moru,a mozno aj 2 krat, lebo maly zacal chodit do skolky a teraz po 3 rokoch-stale ho mam choreho 😖 ja som na chudnutie roky kaslala, sice som nepriberala, ani nechudla, dietu som ale nikdy nedrzala a ani nemienim, najem sa 5 krat denne, coko a spol.som vylucila, takisto biele peciva, jem len celozrnne a vela zeleniny 😉
a tiez by sme radi dostali surodenca 🙂 no, vsak uvidime 🙂 tak nech sa nam dari 🙂
by cchela by som schudnut tak 5 kyl ale nech robim co robim nic dole nejde..mam problemy zo stitkou a ma lieky..stitka je uz ok po 6 tyzdnoch i ked lieky stale musim brat..ako chudnete vy??a hlavne co potom zo zvysnou kozou-sunkou na bruchu? 😝
@dicaa
Musis najst na tej stranke cviky na brucho ,a pod tymto clankom je diskusia a jeden pan tam vlozil web z youtubu na cviky na brucho.Napisal ze mal velke bruho ale ked zacal cvicit ako ona tak ho mal potom tvrde ako skala.Ona ma ine cviky na brucho ako Michael Jillian,mne sa viac paci od tej kaliforncanky ako od Jillian Michaels,pretoze Jillian ona ma typicke tehlicky na bruchu ale ta druha ta kaliforcanka ho ma ovela krajsie a zenskejsie a peknejsie vytvarovane.
Ďakujem ti, už som našla. mám doma aj to kolecko na brucho ab slider, to urobím tiež párkrát a svalovica ako sviňa, ale nejak nemôžem násjť na nete nikoho, kto by s nim mal skusenosti.
@martina172 ahoj ako dlho si chodila na zumbu kym si dosiahla takuto krasnu postavu dakujem 😀
@patka1979 dakujem za kompliment... v novembri som začala a fotka je asi z januára
@ssisska aj ja to skúsim, lebo spevniť fakt potrebujem a Zumba ma nespevní... a 15min denne snáď prežijem pri videjku.. navyše keď budem kukať na to jej brucho... veeeeľmi inšpirujúúúce.. 🙂
Tak dievcata, ja idem zajtra na pohovor, cize sa musim elegantne obliect a mam nervy ci sa do gati vtrepem, lebo posledne dni to bolo obzerstvo, este teraz som dojedala. V nedelu mi svagrinka darovala krasne saty, tak to je moja naj motivacia, mozno nakoniec poslem fotku v satoch pred a po. Posielajte fotky aj vy, toto je asi jedine co ma dokaze motivovat, tie fotky. Fandim vam a dufam, ze sa rozhybem. 🙂
@martina172, super
To video co som tu nan dala link je fakt super som rada ,ze som sa trochu prehladala na internete a tych 15 minut uplne staci.Mam aj kazetu od Jillian Michaels ale video je prilis dlhe a na to cvicenie nemam fakt cas.Preslo asi 5 dni a moje boky su fest pevne.Som spokojna.Ak mam hodnotit Jillian Michaels urcite by som nechcela mat svalnate ruky ako ona ,vyzera to trochu ako muz. Stale si myslim ze ta zena v tom 15 minutovom videu ma krajsiu postavu ako Jillian.
@superego ahoj,som tu nova,dnes zaregistrovana a velmi si ma inspirovala.Dakujem,ze si zverejnila svoj uspech,lebo je obdivuhodny.Ja som mensej postavy,mam 160 cm a vazim 68 kg.Bola by som rada,ak by sa mi podarilo schudnut ako kazdej z nas,ale na druhej strane som trosku v neistote,kedze s manzelom sa snazime aj o druhe babatko..preto brusaky radsej nerobim.Kupila som si stepper a dam na nom 40 min.a leje sa zo mna..zatial viac nezvladnem.Pred 5 rokmi sa mi podarilo krasne schudnut.To som bola pol roka po porode a dala som sa na 90dnovu dietu na kt.som schudla za mesiac 12 kil.Bola som uplne spokojna.Mala som 58 kg.Teraz budem spokojna ak sa mi podari dostat aspon na 60 kg,ale urcite 90dnovu dietu drzat nebudem.Ja som si pri nej pokazila zaludok.Mala som vela stavy,prekysleny organizmus a bola som veeelmi slaba.Takze radsej volit mensie porcie,ranajky,obed,nieco lahke pred 17steou a po 17stej uz nebudem jest..
Dakujem este raz za tvoj prispevok.Vela sil,odhodlania.Ja sa budem snazit nieco zhodnit,ale popravde,budem stastna ak by som teraz zacala tehu priberat... 🙂 🙂

@martina172 ale zasa nie som typ, čo dokáže hladovať... ako bez večere.. to by som o 21 pojedla aj klince... aj večeru mať musím .... aj ked iba zeleninovu polievku 😉