Fotky - chudnutie a výsledky
Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

@missy97231 vieš čo.. od kedy je tu to video, tak si hovorím, že do toho idem... ale ešte som sa k tomu nedostala.. 😀 debilné, ale tak nebudem klamať...
@missy97231
ja ešte nie...doliečujem sa z chrípky, ešte som dosť slabá, takže som sa k tomu ešte nedostala
@martina172 ved nic sa nedeje,,,raz sa "dokopes" a potom mi zreferujes 😀
@bzuco tak sa doliec,,, a potom tiez das vediet... 😉
@missy97231
dúfam, sa k tomu dostanem 😀
@missy97231 tak teraz som to skúšala... niektoré cviky som nedala vôbec.. sklapačky mi nešli absolútne, na to mám veeeeľmi slabé brucho aby som zdvihla aj nohy aj trup naraz. A potom ten cvik, čo máš jednu nohu hore a zdvíhaš trup, tak to mi šli vôbec odlepiť kríže od podložky, takže to som teda tiež len tak všelijako robila. Veď na nej bolo chvíľami vidieť, že niektoré cviky jej dajú zabrať a pozri aké má brucho, tak čo ja s tým mojim lajbavým? 😀 ale do leta to dáme.. 😝
@martina172 tak tak... Pri niektorych sa "tvari" ze daju zabrat 🙂 ze do leta?? 😀 ja sa potrebujem "dat do laty trochu" do mesiaca.,,, 2.5.nastupujem do prace ... Po porode som uz 1,5roka,,, ale vyzeram ako v6stom mesiaci 😀
ahojte🙂ja podla tej kocky na plazi cvicim uz 8dni a daju mi riadne zabrat,ale podla seba mozem povedat ze to zabera, 😀 😀
ahojte mozem sa pridat? foto nepridavam lebo som v zaciatkoch...myslite si ze je realne do leta dat dolu 15 kg....a co robit...ako postupovat? chodim do fitka 2 krat tyzdene ak nestiham tak raz. co mam cvicit doma? a co strava....na diety nie som...ale chcem upravit jedalnicek. mozte pisat aj ip alwbo aj tu....budem rada...vopred vdaka velika!!!
@martina172
Ja ked mam cas cvicim aj dvakrat za den rano a vecer,velmi ma tie cviky bavia a lahko sa cvicia ,mam proste rada toto kazdodenne cvicenie a vobec sa do toho nemusim nutit.A ona ma velmi peknu postavu ta baba na videu.Nema tehlicky ale skor prirodzene ploche a tvrde zenske vytvarovane brucho.Brucho od jillian M.sa mi tak nepaci trochu ako chlap.
@missy97231 uff.. tak to potom aj 2x 15 minút denne.. 🙂
@ssisska mne sa tiež veľmi páči postava a teda hlavne brucho tej ženy z videa. Povedala by som, že to je najkrajšie štádium. Teda podľa môjho názoru. Keby bola viac vypracovaná, už sa mi to nepáči. 🙂
Nie staci cvicit len raz 15 minut denne,to len ja niekedy cvicim aj dvakrat za den.
@smejulinko Ahoj, myslíš toto video:
https://www.youtube.com/watch?v=16Vp5QmprBc@missy97231 Ahoj, ja to začínam cvičiť a tiež nestíham ale za pár dní to určite dám na 100% 🙂
no... to ani moji.oni by len mäso 😀
Ahojte dievcata, mozem sa pridat? Ja som zacala od prveho 90 dnovu dietu a popri tom uz vyse tyzdna cvicim na xBoxe fitness a cardio 45 minut 4x tyzdenne....ale aj tak to ide dolu pomaly, no verim, ze sa zbavim do leta aspon 10kg 😝 😀

@martina172 @dicaa @bzuco caute... skusali ste tie cviky na brucho podla tej kocky na plazi co dala link @ssisska ??? Vladzete vsetky tie cviky s nou cvicit? Stihate??? Ja som vcera skusila,,, ale asi iba z polovice co ona cvicila,,, a dnes ze tiez ale taku svalovicu mam na bruchu ze ani jeden sedlah - ten prvy cvik sa mi nedal... ale pozrela som si to opat do konca,,, a snazila z kazdeho aspon po 10,,, aj ked som jej to vcera pocitala a skoro kazdy cvik cvici cca 30krat... 😖 😖 😖 no tak neviem, neviem,,, asi ostavam iba pri klasickych lahkych sedlahoch 😀 😀 😀