icon

Fotky - chudnutie a výsledky

jasmika
23. jan 2013

Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

Fotky - chudnutie a výsledky
bzuco
16. apr 2013

@martina172
tak som dala prvé kolo tých cvikov na brucho....ty kokso...to je makačka....vidno, že brušné svaly mám slabšie, lebo dosť som namáhala krk a trošku bolí

nice202
16. apr 2013

@bzuco aj ja som cvicila s tou slecnou 15 minut a uz mam tri dni svalovku na bruchu 😀

smejka
16. apr 2013

@nice202 ta slecna dava zabrat 😀 ...ja som podobne na tom

nikuska333
16. apr 2013

Ja uz som po porode schudla 10 kg... som velmi spokojna Pred porodom som vazila 74kg hroza. Ked som isla rodit som mala 84 kg a teraz mam 64 kg a 167 cm vysku a este chcem schudnut v lete aspon na 57 kg dufam ze sa mi to podari drzte mi palce.... 😉 Kolko by mala mat zena kg ked ma 167 cm aspon priblizne.... 😉

nikuska333
16. apr 2013

@bzuco z akou slecnou ste cvicili to podla niejakeho videa ci ako?

nikuska333
16. apr 2013

velmi pekne dakujem daniette za link 🙂

nikuska333
16. apr 2013

Akoze po 5 minutach pozerania som mala dost ale urcite to aj ja vyskusam musi to byt velmi ucinne..... 😉

martina172
16. apr 2013

@zuzana581 Ahoj, skopírujem ti správu, čo som teraz písala jednej kočke 🙂
celkom som schudla zo 71 na 53, takže to je 18 a ako? stále som si opakovala "nežer a cvič" jedla som všetko, ale fakt minimálne. Prvý mesiac bol najhorší. Ráno jogurt (kľudne aj sladký som si dala - hovorím že fakt všetko som jedla) a potom obed. Ale mini obed. Kľudne aj rezeň som jedla, ale maličký. Nedelila som stravu, ani nič podobné, ale jedla som malé porcie. Ono tým že syn začínal s príkrmami a mužovi bolo treba tak či tak variť, tak už som varila dvojmo a nestíhala by som sebe ešte niečo extra, takže som to vyriešila len malými porciami. A na večeru Zumbu Doslova.. večer som nič nejedla. takže prvé dni som fakt hladovala, ale bolo to obdobie, keď bol mm bez práce a ja som mala dve roboty a do toho domácnosť a ešte aj tí moji dvaja chlapi, takže na jedlo som nemala pomyslenie. Večer ako som dorobila, dožehlila, alebo čo, o tej 22h približne, som si šla rovno ľahnúť. Lebo vysedávanie pred TV by pre mňa znamenalo uvedomenie si, že mi tak strašne nahlas škrka v bruchu a že som hladná. A váha mi šla rýchlo, ale veľmi rýchlo dole. Podstatný bol začiatok, ktorý mi vlastne stiahol žalúdok a potom to už nebol problém, lebo som fakt nebola ani hladná.. a ešte bolo dôležité, aby mm nevečeral v mojej prítomnosti. Mali sme dohodu, že večeru a aj čokolvek sladké si dá kým som ja na zumbe...
verím, že som pomohla a že to pôjde aj tebe rýchlo dole..

martina172
16. apr 2013

@bzuco makačka, že? ja som minule donútila zo srandy mm aby cvičil so mnou a nedal ani tie prvé brušáky.. a to sa tvári že šak to je hračka.. 😀 dnes cvičiím už ani neviem koľko a jediné čo som nešla s ňou v jej tempe a teda v takom počte ako ona, sú tie sklapačky.. to fakt neviem, to mi nejde... 😖 ale čochvíľa dám aj to... aj mm dnes uznal, že vidí, že už viac cvičím ako ležím.. 😀 😀 😀 začiatky boli také že som viac ležala ako cvičila.. 😀
@nice202 a cvičíš aj keď máš svalovku? lebo ja keď som cvičila prvýkrát, tak som tiež mala obrovskú, ale na druhý deň som aj tak cvičila, i napriek svalovici a odvtedy ju nemám. Klin sa klinom vybíja, asi na tom niečo je 😝
@nikuska333 ja ti veeeľmi držím palce... ja mám 163cm a teraz 53 kíl, ale na niektorých foto si už pripadám moc chudá, hlavne čo sa týka kľúčnych kostí, že mi niekedy až moc trčia. Ale aj tak nechcem pribrať.. 😀 čo ak by som to potom už nezastavila 😀 😀 😀

bzuco
17. apr 2013

@martina172
dnes budem pokračovať v cvičení....svalovicu na bruchu nemám - ale trochu na zadku a nohách...nechápem 😝 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅
včera po cvičení došla na mňa taká kríza jedenia, ostala som nenormálne hladná...spučila som 2 graham rožky so šunkou a ešte detskú výživu s piškotami 🤐 🤐 🤐 🤐 - totál celé zle...no ale nevedela som to zastaviť....našťastie na váhe sa to neukázalo ráno.....ale viac takýchto prehreškov si nemôžem dovoliť, lebo kilá nabehnú nazad ani sa nenazdám 😕
dúfam, že dnes ma tie chúťky na všetko budú zdaleka obchádzať

nae
17. apr 2013

@bzuco
@nice202 Dievčatá, ja som to včera s tou slečnou cvičila, ale dnes necítim vobec nič ☹ Mám za sebou odcvičený akurát 30 day shred, do toho som si pridávala 1-2 časti z No more trouble zones alebo kickbox cardio. Žiadne viditeľné výsledky, svalovica žiadna, potím sa minimálne, aj keď tep mám rýchly pri tom cvičení... som asi divná, alebo naveky odsúdená nosiť si 4 kg sadla, čo mi ostali po deťoch... Može to byť tým, že ešte dosť kojím? Že je telo nejaké zabrzdené? Lebo ja fakt už neviem, akosi sa mi stráca motivácia 😖

martina172
17. apr 2013

@bzuco no veď toho sa aj ja veľmi bojím, že ich nabalím nazad... obrovský strach mám z toho.. ja som minule spráskala večer oriešky, ale prežila som to.. 🙂

nice202
17. apr 2013

@martina172 ked som mala svalovku taku brutalnu, ze som sa skoro zlozila v hornbachu, tak v ten den som necvicila. inak pokracujem s nou.

martina172
17. apr 2013

@nice202 na svalovicu je ináč dobré si dať paralen. Je to horúčka svalov a ona po ňom poľaví.. 🙂

matulka92
17. apr 2013

mne moj trener hovoril, ze svalovicu by som velmi nemala mat, ze mam citit ze som sa hybala ale nemalo by ma nic boliet. chodim do takeho mensieho fitka, perfektne je ze tam mozem ist aj s malym a cvicim s nim, nemusim mu hladat opatrovatelku alebo otravovat maminu. pre mna je to cvicenie a pre neho zabava 🙂
http://www.efectfit.sk/babyfit/

bubu4125
17. apr 2013

Ahojte, tak sa hlásim skoro po mesiaci....
s kg to je horšie, no cm ubúdajú....tak sa teším...síce už pomalšie, ale predsa....len tie nešťastné stehniská moje...ach...
pridám tri fotky na porovnanie....príp. tu je link do môjho celého albumu..... https://www.modrykonik.sk/fotoblog/bubu4125/alb...
prvá foto z 4.2.2013, druhá a tretia z 15.4.2013.....
a niektoré ste neskutočné ako krásne chudnete....ja sa snažím a predsa nedosahujem také výsledky....klobúk dole....

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
zuzu8655
18. apr 2013

zatial moja zmena 🙂

majka20201
18. apr 2013

@zuzu8655 paráda, a za aký čas? čo cvičíš?

zuzu8655
18. apr 2013

@majka20201 od januara, cvicim jillian michaels, no nezacala som hned s cvicenim. Cvicila som najprv 30 days shred, teraz body revolution a kombinujem ho s insanity, no to len par minut 🙂

ssisska
18. apr 2013

@bzuco
Ja som mala svalovicu na bruchu ale len jeden den,ked som robila tu 15 minutovku prvykrat.Velmi mi pomohol kupel ,ktory som si po cviceni urobila.Musis si len kupit specialnu sol na uvolnenie svalov a na ich pretazenie.Ten prasok do kupela sa da kupit v Dm alebo inej drogerii.Ja som si ho kupila v nemeckom dm.

estachova
18. apr 2013

@zuzu8655 super,len cvičíš, alebo máš upravenú stravu?

zuzu8655
18. apr 2013

@estachova mam aj upravenu stravu, aj ked nie az tak radikalne. Jem dokonca viac ako predtym, len si dam pozor na to, co dam do ust...aj ked mi ujde aj sladke, slane...

estachova
18. apr 2013

@zuzu8655 ak môžeš napíš mi tvoj približný jedálniček aspoň na 3 dni, dík

zuzu8655
18. apr 2013

@estachova ranajky pecivo: len celozrnne: mozes si dat chudu sunku, zeleninu, syr - len nie suche salamy, klobasu atd, desiata: skoro vzdy nejaky kus ovocia (najlepsie obmienat) + jogurt (jem aj ochutene), obed: cokolvek (vcera som mala napr.mrkvovu polievku a spaldove placky s fazulkou a paradajkovou omackou - ale mozes cokolvek, len nie vyprazane, radsej pec v rure), ja uz potom jem len o 17. - vacsinou nieco lahsie - najcastejsie mrkvovy salat s jablkami - iba nastruhat oboje, mozes si dat zeleninovy salat s feta syrom, vajicka varene - vecer uz nejedz velmi chlieb, cestoviny, ale napr. ryzu jem aj vecer

Pit vela vody, nepijem kavu, pijem caro s mliekom na energiu - ak nebudes pit nic na energiu, pride chut na sladke

bubu4125
18. apr 2013

@zuzu8655 waw....paráda!

kamilkak
18. apr 2013

waw 🙂))

visage1974
18. apr 2013

klobuk dole

haicka
18. apr 2013

@zuzu8655