Fotky - chudnutie a výsledky
Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

Tak dnes so zasla na masaz a ta pani ma ani nespoznala.Nevideli sme sa 8 mesiacov a dost chvalila moju postavu,ze som velmi schudla,ze mam vymakanu postavu a som kocka.Velmi mi zalichotila.Pritom naozaj kazdy den cvicim 15 minut na brucho,chodim tri krat tyzdenne do fitnescentra ,obcas chodim plavat a teraz by som chcela ist aj raz tyzdenne na pilates.
@zuzu8655 ze WAU 😵 😵 aka zmena gratujulem.Pekne vysledky. to telo sa tak vypracovalo s Jill?a zmena stravy?
ja som zacala cvicit, stihla som prvy level teda tych 10 dni tesila som sa na dvojku no zial boli sme doma na SVK a nemala som pristup k netu takze 2t bez pohybu,a teraz nechcem zacinat lebo 2tnebudem mat cas na to budem tu mat sestru s rodinou a skackat pred nimi iste nebudem...takze dala som si zaväzok od maja zacinam zas 😵 dam asi 2 dni prvy level a hodim sa rovno na dvojku... snad to dam 🙂 momentalne robim tie drepy dnes mam 5 den a 70 drepov 😝 ....aspon cosi
taketo fotky ma motivuju strasne vpred....nemusim schudnut len spevnit sice keby ze dam dole 5kg mam mojich vysnivanych 58kg.... 😅
Ahojte baby no kukala som vase foto je to fakt parada......aj ja by som potrebovala schudnut ale ide to tazko lebo sa neviem zbavit od porodu tych zbytocnych kg.....neviete mi dat recept ako nato?bola by som vam vdacna......ja mam 67 kg a pred otehotnenim som mala 57kg a to je pre mna HROZA.....a chcem sa spytat ze ked kojim tak tym cvicenim by som nemala prist o mlieko ci?a chcem pochavil babenky ze vyzeraju na tych foto bajecne a drzim prsty tym ktore cvicia...tak zatial vam dakujem ....pekny dnicek
baby mám tu náhradu za sladké. 1/2 sáčiku ovsenných vločiek prepláchnuť vodou a potom na sitku tú vodu vytlačiť.pridať 1 jablko ošúpané na kocky, hrozienka,lanové a sezamové semienka( ja som sezam nemala dala som slnečnicové), 1 vanilkový cukor,1 škoricový cukor, orechy( ja som mala pomleté) a med.všetko spolu zamiešať nechať odstáť 1/2 hodinku a potom robiť gulky ,ktoré treba vyvalkať v kokose. no mňam,mňam 😀
baby a neviete mi poradit kde presne najdem navod tej diety?rada by som zacala ale chcela by som vyskusat tu vasu dietu.......najdem to niekde na googli alebo ake su kroky tej diety...prosim poradte ......dakujem
baby ja zacinam od februara a stale nemozem zacat :((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
jedine, co som sa donutila je ist si 3x do tyzdna ist na vibracnu plosinu .... poradte ako ste zacali dietovat..
@bbubinkaa ja som mala minulý rok taký. Celý rok som "začínala" a vydržala asi 3 dni... Aj 90-dňovku, aj Dukanovu, ale najlepšia je len tá moja osvedčená - zdravá strava, 5x denne, veľa vody, menšie porcie... Najťažšie je začať. Začala som 1.1. a dnes mám dole 14,1 kg... Necvičím vôbec, na to nemám kedy a ani chuť. Denne chodím na prechádzky s malými, buď doobeda, alebo poobede, striedam sa s mužom. Včera som bola poobede od 14.30 do 16.10, najedli sa a ešte sme išli na dvor behať cca na 45 minút.
mna prinutil pohlad do zrkadla a napokon, treba sa odfotit v spodnom pradle pekne spredu, zboku a zozadu a hned ta prejde chut vymyslat, ze sa nevies prinutit 😉 😉 😉 😉 😉
super, teda paráda aké ste šikulky a ako ste tento boj vyhrali ! 🙂 Ja som teda s váhou nikdy nemala problém vážila som bežne 45 kg 160 cm a jedla čo chcela a kedy chcela, ale minulý rok nastal zlom...začala som brat hormony na podporu tehu , brala som ich 7 mesiacov posledné 3 mesiace dvojitá dávka a hanbím sa ,ale pribrala som 20 kg.ja som sa celu dobu radšej nevažila až po dobratí hormonov v decembri 2012 som sa odvážila odvážit, od 12/2012 do 04/ 2012 som schudla 10 kg a to som v 16 týždni tehu ..poslala by som sem aj fotky pred a po ,ale všetky fotky kde som bola zachytená v období prírastku váhy, som zliklidovala z PC takže mám len aktulne foto postavy 🙂
@skripova wau,klobuk dole....

@haicka vazim stale dost, ale cvicenie ti formuje postavu, len sa treba zapriet a tesit sa z toho, ze cvicis a nie cakat, kym to uz skonci 🙂