icon

Fotky - chudnutie a výsledky

jasmika
23. jan 2013

Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

Fotky - chudnutie a výsledky
patricio
19. apr 2013

@mammy81 ahojko kde najdem ten program na cvicenie??? vdaka

katka1981
19. apr 2013

@zuzu8655, mam to v plane, dufam, ze sa mi to naplni

martina172
19. apr 2013

@bubu4125 @zuzu8655 wooow.. baby... klobúk dolu... a koľko ste zhodili?

martina172
19. apr 2013

baby, niečo na pekný zadok..
a drepy robiť tak, že nepostaviť sa úplne, nenarovnať nohy, ale nechať trolinku pokrčené a hore stiahnuť prdel... po 20 drepoch pauza a pokračovať

mammy81
20. apr 2013

@zuzu8655 mozes mi poslat aj do Ip. Dakujem uz vopred. 😉

mammy81
20. apr 2013

@patricio myslis tie drepy? Ak ano niekto to tu uz zavesil. 😉

janka300
21. apr 2013

@zuzu8655 Ahoj, môzem poprosiť link, kde sa dostanem k tomu cvičeniu? Dakujem

daniette
21. apr 2013

@janka300 Ahoj, chceš cvičenie od Jillian Michaels alebo tú holku na tej pláži 🙂

janka300
21. apr 2013

@daniette poprosim to, co cvičíš ty, videla som fotky, padla mi sanka, máš postavičku ako lusk🙂 tak nejaký tipy, rady, ak máš čas, lebo ja sa tiez pokúsam so sebou niečo robit, dakujem 🙂

daniette
21. apr 2013

@janka300 ja som daniette a moje fotky si nevidela, ale o chvíločku ti napíšem čo som cvičila ja, teda ak chceš

zuzu8655
21. apr 2013

@janka300 ulozto.cz -body revolution

bubu4125
21. apr 2013

@nae
@mammy81
@bbubinkaa ďakujem žienky....a pokračujem pekne ďalej...pokiaľ nebude tam, kde chcem, tak neprestanem... 😀

bubu4125
21. apr 2013

@martina172 ja síce len 5-6kg, ale z cm mi dosť ubúda, čo sa teším...cvičím, tak to bude asi tým... 😀

anetulik1
21. apr 2013

som v treťom týždni tehotenstva a užila som 2 tablety norethisteron....nemáte niekto vedomosť o tom ako to može ovplyvniť plod? neviete mi niekto poradiť?

bzuco
21. apr 2013

ahojte
ja dnes hreším v strave len taký fukot - ale mali sme oslavu dcérkinej 11ky 😅 ...no tak...nedalo mi 😎

ale skáčem pol metra do výšky, lebo som sa bez problemov obliekla do gatí, čo som nosila pred 2. tehotenstvom 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 ...super pocit 😵 😵 😵

slimstar
21. apr 2013

to isté sa dá dosiahnuť aj na kolobežke, pretože ak sa správne odrážate tak naťahujete tie isté svaly, ja na nej jazdím a na postave je to vidno 😉

zuzulik27
21. apr 2013

baby ste tu niektora ktora cvicila to 15 minut intense sexy bikiny abs workout na plazi? a dosiahla aj viditelne vysledky? nutne potrebujem spevnit brucho a nechcem to cvicit zbytocne. dajte vediet. dakujem

bbubinkaa
21. apr 2013

baby, chodite niektora na vibracnu plosinu? pomohlo vam to???

anickamatusiak
21. apr 2013

Bohaca baby obrovskaaa inspiracia!!!ja som tiez zacala rodila som 85 kilova teraz mam 66 a potrebujem 60 alebo menej...vyska 165..tak ste ma zase nastartovali lebo dakedy je lahsie zhodit 20 kil ako 5...drzim vsetkym palce nech ste krasne a sexy🙂))

zuzulkaba
22. apr 2013

Ahojte,precitala som si diskusiu a nastartovala som sa teda poriadne,ked vidim vase fotky..ja uz cvicim a menej jem 3 tyzdne a mam 4,5 kg dole a 9 cm z brucha,co teda po porode potrebujem,lebo nic neviem zapnut..este chcem dat dole takych 9 kil a budem na predtehotenskej vahe.. Drzim vsetkym chudnucim palce,nech sme do leta fit🙂

zdena7327
22. apr 2013

@bubu4125 No krásne chudneš ale počuj pri mojej výške 161 cm mám obvod pása 89,5 cm brucho 104cm boky 104 cm a ja vyzerám strašne mám 81 kg 😠 😠 😠 včom je podla teba problém od januára 2013 som začala chudnúť pri váhe 90,5 kg 😠 a dnes ? no váha nič ako cm išli ale nechápem tú moju váhu cvičím Jillian a medzi tým stacionárny a dlllhe prechádzky poraď v čom robím chybu stravu som tiež upravila tiež mám pocit že jem viac ako predtým ale strava je podobná tvojej 😉 dakujem za radu 😉

nae
22. apr 2013

@anickamatusiak Súhlasím na 100%. Ja potrebujem dať dole ani nie tak kilá, tých mi ostalo po porodoch len pár, ale treba centimetre, vyformovať sa, rozhýbať sa. Kamoška chudne z nadváhy 25 kg, ide jej to riadne rýchlo dole, a to cvičí menej ako ja, jedáva viac ako ja, ale jednoducho jej to ide rýchlejšie. Ja som stále na rovnakom bode, aj keď cvičím denne, stravu nemám nezdravú, večer nejedávam, pitný režim ok...No bude to ešte boj, ale sem si chodím načerpať silu, že sa to raz musí podariť! Držím palce aj tebe!

nae
22. apr 2013

@bbubinkaa ahoj, pred 2. tehotenstvom som chodila na Power Plate 3x týždenne a výsledok bol vidieť tak po 3-4 týždňoch, super to bolo, ale potom prišlo 2. tehu, takže tak 🙂

barbora84
22. apr 2013

@martina172 ahoj, mohla by si mi poradit podla akeho videa cvicis? Vdaka!

martina172
22. apr 2013

@barbora84

https://www.youtube.com/watch?v=16Vp5QmprBc

denne 15 min... rýchlo vidieť výsledky 😉

bubu4125
22. apr 2013

@zdena7327 a so štítnou žľazou problémy nemáš? ja som schudla 5kg a tam som skončila...už dlho si držím tú váhu, ale z cm mi ubúda...a to chcem ešte min 5kg dať dole...neviem poradiť, to je ťažké....ak máš stravovacie návyky na chudnutie, piješ veľa tekutín a športuješ, tak potom len lekárske vyšetrenie....moja sestra pracuje s jedným prístrojom a moje návyky sú správne....dokonca s ním zistí aj mineralizáciu tela, či sa nezadržiava voda v tele, no hlavne či chudnem z tukov a nie zo svalstva....to sa darí, chudnem z tukov a pribrala som na svaloch a to som ani necvičila ešte....všetko len stravou, vďaka jej radám....

ssisska
22. apr 2013

@zuzulik27
Ma to vyznam,cvicit len kratko a to 15 minut,ja mam uz brucho pekne vytvarovane a trde ako kamen.Cvicim uz 37 dni kazdy den.

fondgirl
23. apr 2013

@martina172 ahoj 🙂 čítala som, čo si jedla, keď si diétovala a bolo toho dosť málo, rovnako ako aj u mňa...tiež chudnem a jem strašne málo, ale vôbec mi to nechýba, som v pohode, mám veľa energie, len sa bojím, že keď prídem na požadovanú váhu a začnem jesť aj také veci, ktoré by som nemala, tak že sa mi to vráti...Tebe sa to nevrátilo? ješ normálne alebo sa ešte obmedzuješ? lebo ja viem, že potom to bez sladkého dlho nevydržím :D

martina172
23. apr 2013

@fondgirl ono ide o to, že ja som jedla všetko okrem sladkého.. vyprážané, aj iné mastné jedlá, len fakt málo. Keď som prestala dietovať, tak som mala tak stiahnutý žalúdok, že moc viac sa mi ani jesť nedalo.. ale teraz už jem viac, ako keď som dietovala, ale kilá sa mi nevrátili. Klop klop, musím si zaklopať. Ono pohybu mám stále dosť, cvičiť som neprestala, akurát som vymenila pohyb pri ktorom sa chudne za pohyb pri ktorom sa spevňuje postava. A okolo malého behám stále, to sa nezmenilo.. 🙂 verím, že ani ty nenaberieš. 😉 len sa netreba nastaviť na vlnu, že večer pri TV spráskaš čokoládu, alebo balík čipsov a bude to ok.

zuzulik27
23. apr 2013

@ssisska tak super, cize po akom case vidiet vysledky nejake? a cvicila si aj ine okrem toho? lebo ja som zacala s jill 30 SD no pocas 2.levelu mi totalne odisli kolena, takze som to musela zrusit a viac sa zamerat na cvicenie ktore tak nezatazuje nohy. diky moc za odpoved 🙂