icon

Fotky - chudnutie a výsledky

jasmika
23. jan 2013

Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

Fotky - chudnutie a výsledky
rosannar
7. máj 2013

ahojteee...další týžden za nami..cm nejako nejdú dole ale kg aj áno...
na začiatku som mala 83,5 kg a teraz 79,8 kg 🙂

zdena7327
7. máj 2013

@zuzu8655 práve som si pozrela tvoju premenu nádherne si schudla ja som možno teraz ako ty na tej prvej foto kolko si tam mala kg ? aj ja som začala cvičiť Jillian teraz som na 3 Lev. este 7 dni a koniec neviem čo dalej prosím ta ako si jedla pri takom chudnutí lebo ja sa snazim od januara a akosi sa mi vaha zastavila a nie anie dolu schudla som 10 kg ale odkedy cvicim Jill to nejde ako cm ubudaju ale vaha stoji prosim napises mi tvoj priblizny jedalnicek ked chces mozes aj do spravy 😉 dakujem 😉

zuzu8655
7. máj 2013

@zdena7327 ahoj, dakujem pekne 🙂 cvicim jill od marca asi, od januara mam dolu 10 kg, na zaciatku som mala cca 80, teraz mam 69,5 - odkedy cvicim, vaha nejde tak rapidne dolu, co je logicke, lebo naberam svaly, ale vidim na svojom tele kazdym dnom vacsie a vacsie zmeny, dolezite su cm. Ja jedavam vacsinou uz tak rutinne: na ranajky bud pecivo (len celozrnne) so sunkou, syrom, zeleninou alebo corn flakes v mlieku, desiata: jogurt zmiesany s tvarohom, niekedy si dam do toho aj ovocie, na desiatu obcas zobnem aj nejaky ten kolacik (sama si peciem, nahradzam cukor steviou alebo hnedym, peciem celozrnne kolace...), na obed si davam hocico, len nie vyprazane a mastne, velmi sladke: vacsinou kuracina, ine maso velmi nejem. Jem aj zemiaky, ryzu, cestoviny obycajne (nie celozrnne), takze jem plnohodnotny obed. Na olovrant najnovsie nanuk alebo zmrzka, niekedy jogurt a na veceru len nieco lahsie (mrkvovy salat s jablkami, zeleninka, ryza s niecim lahuckym). Pijem vela CISTEJ vody, cvicim kazdy den aspon 1 hodinu. Teraz cvicim jillian michaels - body revolution, vyzvy na brucho, planks, drepy, tiffany rothe a cardio kickbox (nie vzdy stihnem vsetko, ale snazim sa dodzat tu hodinu 🙂 tot asi vsetko 😎

zdena7327
7. máj 2013

@zuzu8655 juuuj dakujem krásne za odpoved ale si predstav ze asi takyto isty jedalnicek mam ako ty a ako na tej foto ze 80 mam dobry odhad na seba ja mam teraz 80 kg tak tiez prvych 10 kg mi islo lahko dolu ale necvicila som tak ako teraz takže hodinku denne ? a poctivo kazdy den ja Jillian kazdy den t.j. 30 minut a potom asi dva x 2 km prechádzky a sem tam korčulky alebo trampolina myslim ze je to dost . Ale stale nemozem pochopit tu moju vahu preco mi nechce klesnut uz sa okolo 80 kg mocem asi mesiac 😠 😠 uz mam pocit ze to vzdam lebo ma nic netaha vpred uz ani ta vaha ako cm tiez idu dolu ale slimacim tempom a ak sa mozem spytat zapisujes si aj obvody ak hej mozem ta poprsit kolko si mala asi pri tej prvej fotke ? dakujem

zulfizar
7. máj 2013

Ahojte dievčatá, tak začínam sa pomaly pridávať aj ja... od januára do marca som schudla z 58 na 52, žiaľ ostala som chorá a takmer pripútaná na lôžko, navyše som dostala lieky, také z ktorých sa priberá... takže moja terajšia váha je 55 kg... čo je v podstate po dvoch mesiacoch veľký úspech, že to bolo len toľko navyše... teraz by som mala ísť znovu na tých 52, bolo to super!!! takže dnes to bol nízkotučný jogurt a 3 hrnčeky hrachovej polievky... a tvaroh, ale nie veľa... už plánujem do večera len tú polievku.

silvia74
7. máj 2013

@zulfizar a ako sa ti to podarilo? za 2 mesiace 6 kg, super vysledok 🙂

zulfizar
7. máj 2013

@silvia74 No super to bolo, ale bolo to za tri mesiace a už som aj tak časť pribrala... neviem, či som chudla z toho, že som sa snažila nejako obmedziť stravu, hlavne vyradiť pečivo, sladkosti, alebo z toho, že sa môj zdravotný stav zhoršoval a to k tomu prispelo... Cvičila som Jill.. teraz by som chcela ísť naspäť na tých 52... 55 je už dosť...😀 len keď si dám tabletky zjedla by som aj koňa😀

imino5515
7. máj 2013

ahojte kočky aj ja by som rada schudla som po pôrode dnes presne 2 mesiace a važim 68kg tak mam čo robit aby som mala aspom na začiatok tych 60siat.cez den jem pomenej ale večer by som zjedla aj celu chladničku hlavne ked malinka haja a je klud vtedy su nalety na chladničku pomôže mi ked budem papkat iba do 18 tej a potom len ovocie a zeleninu?

lucina26
7. máj 2013

Ahojte aj ja by som sa chcela pridat,,,14.5 budem 4 mesiace po porode...za prve 2 tyzdne som schudla 10kg (myslim ze preto lebo som kojila)..po dvoch tyzdnoch mlieko fuč a kila stale ostavaju...ani hore ani dole...moj jediny problem su sladkosti... zostalo mi to po tehu,,, :( cim mam sladke nahradit? prosim poradte

zuzu8655
7. máj 2013

@zdena7327 93-pas/113-boky/64-stehna/108-prsia, dnes: 79/100/58/99 🙂

zdena7327
7. máj 2013

@zuzu8655 pás meriaš v tej najužšej časti ? ja mám teraz 80 kg a rozmery sú pás 89 cm v najužšej časti brucho 105 cm boky 104 cm stehno 62 cm prsia 108 cm 😒 a moja výška je 161 cm nič moc ale ja verím že to dotiahnem tam kde si ty teraz 😉

zuzu8655
8. máj 2013

@zdena7327 ano, v najuzsej, moj naj problem bolo brucho a boky...brucho este trochu je, ale pracuje sa na tom. Ja meriam 170 cm

yidaky
8. máj 2013

@imino5515 To poznam. Podobne som fungovala aj ja. Az nakoniec som za 3/4 roka pribrala este dobrych 10 kg :- . Hlad a nevyvazenu celodennu stravu som zahanala pecivom a kolacikmi, sladkostami, proste rychlymi cukrami. Takze odporucam jest pravidelne aspon 4 ci 5x denne! Je dolezite neodsuvat seba "na vedlajsiu kolaj". Rano kludne pecivo, nejaku sunku a zeleninu, vlocky.... desiata nejaky jogurt a ovocie, obed. Po obede by som odporucila sa zamerat skor na bielkoviny a zeleninu...Uz nie sacharidy ako pecivo, ryzu, zemiaky...Ovocie skor doobeda. Ja si davam na olovrant jogurt biely, acidko, tvaroh...vecera salat s vajickom ci sunkou, omeleta vajcova, mozarela s paradajkou. A ked ta pochyti velky hlad, tak odporucam uz len zeleninu vecer chrumkat alebo vajicko si dat.
Ked aj niekam idem s malou /ci je cas desiej alebo olovrant/, tak si zoberiem aspon acidko a vypijem, alebo lyzicku a jagurt 😉. Ked sa takto stravujem, uz nepocitujem vecer hlad. No zalezi ci aj kojis a tak. Lebo vtedy som mala tiez pocit, ze zjem chladnicku. A dolezite, ale vieme vsetci, je vela pit!

anavi13
9. máj 2013

Ahojte baby 🙂..od zajtra začína povinne cvičit 🙂 aby bolo čo v lete ukazovať 😀 😀 moja váha je 64 pri výške 167 a chcem zhodiť aspon tých 10 kg...potom vám pošlem aj fotočku..držím vám palce všetkým...my to dáme 🙂 😝

hasleerka
10. máj 2013

čafte baby ... kukla som zopár fotečiek, budem mať väčšiu motiváciu .... od 3.5. som začala niečo so sebou robiť, lebo už sa nemôžem kukať na tú veľrybu ... nemám až takú veľkú výdrž, občas aj zlyhám, ale dúfam že najaké to kilo dám dole a budem sa môcť aj ja pochváliť ... budem vás priebežne čítať aké máte úspechy...

bzuco
10. máj 2013

ahojte
mne váha zasa klesla 😅 ...už mám 53,3kg - vážim sa ráno
som zvedavá, pokiaľ dôjdem... 😅 ...ale stačí, že večer jem len niečo ľahké a sladkosti som obmedzila na minimum

hasleerka
10. máj 2013

@bzuco waw bzuco, aj ty si tu ... no to sa mi budeš ešte chudnúť ked niekoho poznám

zuzanat
10. máj 2013

@bzuco prosim ta, ako to robis, ze ti to ide tak super? ja aj cvicim, jem 5x denne a vaha s centimetrami je uz viac ako mesiac rovnaka 😢

bzuco
11. máj 2013

@zuzanat
len sa snažím dodržiavať rozpis, ktoré jedlo je dokedy povolené podľa Norbiho updatu....už to nedodržujem tak striktne ako na začiatku, robím prehrešky...no a veľa pijem - nesladené bylinkové čaje a vodu...pečivo jem len ráno, hlavne tmavé, biele som vylúčila - prestala som byť konečne nafúknutá - takže aj to je pozitívne
podstatou norbihu updatu je, že potraviny sú rozdelené do 3 skupín a je časovo obmedzené, dokedy sa čo môže jesť - povolené je jesť do 22,00....nekupujem špeci ich stravu, aj ked sú obchody , kde sa dá kúpiť, ale v našom meste nie je, takže jem normálne, akurát po 12tej sa už nemá jesť nič s cukrami a z múky a po 15tej sa nemá jesť ryža a zemiaky...+ pitný režim a metabolizmus naskočil 😉
necvičím, som lenivec...ale kilá aj cm idú dole....len úpravou stravy

kikavicek
11. máj 2013

ahojte chudnuce mamicky 🙂 prosim vas myslite, ze sa da schudnut takou formou doobeda 2ks ovocia potom normalne obed atd a po 17.tej nepapat uz a veeeela vody vypit a mooooc kocikovat 🙂 ? duuufam, ze aaano 🙂 nema dakto skusenost 🙂 ?

betina1984
11. máj 2013

@kikavicek určite tak schudneš, ale vráti sa ti to aj s úrokami... Treba aj raňakovať, hlavne sacharidy doobeda, poobede skôr bielkoviny. Treba jesť 5-6x denne, v rovnakých intervaloch.

hasleerka
11. máj 2013

@bzuco nechce sa ti urobiť taký jedálniček na týždeň čo asi jedávaš ... mne kedysi adulka poslala (ty ju poznáš) túto diétu, len sa mi nejak nechce rozmýšľať nad receptami ...

bzuco
11. máj 2013

@hasleerka
ja jem úplne normálnu stravu, žiadna dieta
na ráno si dám kludne vianočku s maslom a džemom, alebo fínsky chlebík so šunkou, plátkom syra a šalátom, alebo jogurt a graham rožok...desiata väčšinou ovocie - banán, hrozno, jablko, dám si aj sladké - bebe dobré ráno, cereálnu tyčinku....obed mám v školskej jedálni - čo uvaria, to zjem a večeru o tej piatej šiestej - ale už len niečo light...mäsko alebo ryba so šalátom, alebo šunkovo-syrovo - zeleninový tanier, vajíčko, hlavne BEZ prílohy, takže žiadne zemiaky, ryža, chlieb....a ak vyhladnem, tak chrumkám zeleninku - kaleráb, mrkva, uhorka, paradajka....a zdôrazňujem - treba veľa piť - aj pred jedlom si dať pohár vody

toto je celé tajomstvo...ja som sa zvykla aj večer dobre napapkať...ako náhle som prestala po večeroch vyžierať všetko možné, váha šla dole takmer okamžite

hasleerka
11. máj 2013

@bzuco aha sa mi zdalo že spomínaš tú dietu, kde sa môže jesť niečo do 12 a niečo do 15 h... budem sa snažiť aj ja po tých poobediach už len bez zemiakov, ryže a chleba ... asi ani cestovina sa nemôže že???

zuzanat
11. máj 2013

@bzuco tak na mna taketo stravovanie asi neplati, lebo tak ako si pisala sa stravujem uz mesiac, plus cvicim a teda fakt za mesiac vobec nic!

tinaba
11. máj 2013

ja sa musím tiež pochválit od januára chudnem úprava stravy cvičenie ale viac menej doma a dole 15 kíl mala som 100 kg a teraz 85 kg len mám problém s bruchom a nad bruchom nie a nie dole sú určité cviky na to len ja mám problém s chrbticou a tažko sa my to cvičí aj niekedy ked cvičím mám strach či ma nesekne

kinna
Odpoveď bola odstránená
peterek414
11. máj 2013

ahojte baby ja mam 23 rokov a mam 2 deticky a mam cca 105 kg a strasne by som chcela mat mojich 70kg ale neviem sa do toho dostat a aj ked zacnem cvicit tak ma to po cca 2 tyzdnoch omrzi......poradte mi aj ja chcem mat peknu postavu a nie ako veleriba

lucinka710
11. máj 2013

Ahojte tak aj ja sa k vam pridavam 🙂 2 dni pred porodom som mala 90 kg:( hamba ale co uz, hned ked som prisla domkov z porodnice som mala o 16 kg dole a to vlastne bola Nellinka a vsetky tie veci co zomna vysli ale hlavne voda, lebo ja som posledne 2 tyzdne tehotenstva straaaaaaaaaasne naliala vodou preto som aj tak vela pribrala,ked mala Nellka 2 mesiace tak som sa nahnevala na seba ako vyzeram a zacalal som zo sebou nieco robit, zacala som s vahou 76,3. Dnes som na vahe 57,4 ale chcem ist minimalne na 55. Moja vyska je 167.

peterek414
11. máj 2013

@misha666 ahoj ako sa ti podarilo schudnut porad prooosim ta