Fotky - chudnutie a výsledky
Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

@baby213 pekné, len niektorým sa dá asi ťažko uveriť... Hlavne tým "americky" vyzerajúcim fešandám...
Tak ta Kenna Shell určite nie je tá istá, hlavne podla poprsia to nepasuje ;)
@betina1984
no zrovna tú som si aj ja všimla a dumám že či si dala spraviť silikony ... ale neva, hlavne že to človeka navnadí ... ja akurát odolávam buchtám čo som dnes piekla ... sú schované až na zajtra, že len na raňajky môžem...
tiež pozerám, že niektoré fotky sú veľmi ťažko uveriteľné, keďže prsia takmer bezo zmeny... u tej kenny možno fakt silikóny, ale čo tie ostatné? hm?
@betina1984 myslim ze si dala spravit silikony 😝 ked zadas do googlu jej meno, tak ma aj vlastnu stranku...takze zeby naozaj?? 😕 no ved to som dala len tak aby sme sa trosku inspirovali 😀
Ach, žienky, závidím... Ja som nikdy nemala problém s váhou. žrala som ako kobylka a nebolo to na mne nikdy vidno. Pred tehotenstvom som mala 50 kg, pred pôrodom 62 kg, po pôrode 48 kg. Problém nastal po tom, čo som v 14.mesiaci prestala malého kojiť... Nabehli mi nejaké kilečká navyše... Najmä do brucha... :( teraz mám 170 cm, 54 kg a všetok tuk na bruchu.blééé... keďže chodím do práce, robím aj pomimo, vzdelávam sa (čo znamená sedenie pri PC), akosi som sa prestala hýbať. A prežieram sa naďalej... Váha mi až tak neprekáža, jedine to brucho je škaredé, najmä keď si zapnem úzke nohavice a objavia sa mafinkové boky 😀
Kamošky a kolegyne chodia do fitka, behajú, jumpujú a pod., iba ja na to vôbec nemám čas a chuť... keď si predstavím, že mám byť niekde vo fitku a synátor so starkou alebo mužom, tak som radšej doma... ☹ Neviem si totiž predstaviť, že ho po 8 hodinách vyberiem zo škôlky a spokojne odídem cvičiť ☹
Môžem sa aspoň opýtať na stravu? Bielkoviny a zelenina? Čo to znamená? nejaký príklad? Ďakujem... Naozaj som sa týmto nikdy nezaoberala, ale asi už budem musieť 😀
Pridávam sa k vám. Čítam si príspevky už peknú dlhú dobu a v dobrom závidím, ako ste schudli. Ja som počas tehotenstva pribrala 28 kíl ... vždy som bola chudulinká, výška 168cm a váha 51-53 kg mohla som zjesť aj tú najmasnejšiu slaninu o polnoci. Keď som zistila, že som tehu, mala som 55kg, do pôrodnice som išla 83kg. V nemocke som nechala 11kg. No od vtedy som nemohla schudnúť. Jednoducho som stála 6 mesiacov na na 72kg. Vždy som sa len ľutovala :( už asi 3 mesiace chodím 2x do týždňa na tabeo. Momentálne mám 68,5kg. Ale cítim, že 2x je pre mňa málo. Vždy som si vravela od pondelka začnem :D no od zajtra už naozaj musím :D keď vidím tie vaše premeny, neskutočne ma to naštartovalo ...
Chcem cvičiť s Jillian Michaels, len nemôžem pozhaňať DVD. Neviete mi poradiť? Vylúčim pečivo (ktoré aj tak veľmi nemusím), sladké a začnem veľa zeleniny a vodu, na ktorú dosť často zabúdam ... ale budem so sebou nosiť fľašu vody všade. Tak držte palce, urobím foto a zavesím to tu. Hádam sa aj ja raz zaradím medzi vás a budem motivovať aj ostatné baby 🙂
@ladybaby Ďakujem 😉 Ešte bruško ma trošku trápi, ale aj to už ide pekne dole. A v podstate máš pravdu-bielkoviny, ale rastlinné, ktoré sú pre telo najlahšie straviteľné, ľahko vstrebateľné do svalu, a zvyšujú metabolizmus. No a keďže sa nachádza hlavne v soji, ktorú ja veľmi nemusím, tak som sa dala na Herbalife. Cvičiť veľmi necvičím, len nedávno som začala trošku behať. Hlavne kvôli kondičke. 😉
super : 😎 silou a pevnou vôlou sa da všetko 🙂 tu je dôkaz 😎
takze s pravdou von.....jun 2013 - 94 kg 😨 , moje ciele su :
august - 89 kg
september -85kg
november - 80kg
januar 2014 - 76 kg
marec - 70 kg
maj - 65 kg
a potom sa uvidi......budem priebezne informovat ako to ide a potom pridam aj fotky, za co sa uz teraz hanbim 😝 , ale ved sme na jednej lodi 😀
@santamonica cavesko.... tak ti drzim palce sme ana tom rovnako, len ja som zacala pred mesiacom takze teraz so na 94 zmpovodnych 98.... drz sa!😉
@nufficek jeeej , tak sme na tom rovnako......ty uz si sa nastartovala, ako si zacala? hlavne strava, ci aj cvicis?
tak nam drzim palce, mozno nas to bude motivovat, ked ta druha schudne viac 😀 😀
POOMOOOOOOC !!!!!!! 15467889 x zacinala som po X Y skoncila , ako sa dokopat ... co robit aby som zotrvala a dockala sa uspechu ??? Pred tehotenstvom 59 kg teraz 67 kg .. chcem raz a navzdy skoncovat s vecnym prezieranim ... vkuse myslenim na jedenie ... proste zacat postupne realne chudnut a vidiet uspech ... prosim o radu . DAKUJEM
@katarina789 ja som na tom prewsne takisto z jedlom,zjedla by som vsetkoooo ☹
Ahojte, tak ja pomaaalicky robim co mozem, dnes som uz sklzala do starych kolaji tak som sem nakukla aby som sa zase nastartovala a pomohloooo 😉 tak len som chcela, ze dakujeeeem 🙂 Zatial sa nie je cim chvalit, ale pevne veriiim, ze pozdejsie bude aj nejaky ten uspech a potom prihodim aj cisla a fotky 😉 Tak doschudnutia a veeela trpezlivossssssti a odhodlania prajem 😉
Dakujem Vam zenicky 🙂 idem na to aj ja ... a potom sem supnem svoje foto ... neskutocne ma to tu "nastartovalo " 😀 budem si to tu citat kazdy den ak budem mat pocit , ze to uz nezvladam 🙂 ... Ale ja to zvladnem...Lebo si VERIIIIIM konecne... Lebo jedlo vzdy bolo a aj bude 😀 a nikam nam predsa neujde nie???
Ahojte tak sa pridavam k vám skvelá skupina na nakopnutie 🙂
a dnes skoro 4 mesiace po pôrode -12 kg pokračujem ďalej 🙂 ešte 6 a som spokojna
Ahojte, začala som chudnut v decembri takpozvolna, kedze este kojim, pred otehotnenim vaha 48kg pri 168cm, v den porodu 75kg a k dnesnemu dnu mam 53,5kg 🙂, ked budem mat 50kg pridam foto pred a po chudnuti, drzim vam spolubojovnicky palce, da sa to zvladnut.
@laurica123 Ahoooj ;))) a co robis cvicis??? mne po porode 10kg zislo ani neviem ako a uz to ide veeelmi pomaly do predtehuvahy mi chyba dat dole este 2kg a potom chcem este -10kg lebo som bola riadne sadielkova aj pred tehu co som nestihla schudnut ani po Terke 🙂
@lusika02
Ja tak isto 🙂 5 zišlo ani neviem ako a 7 som dala sama.. A tiež po laure staršej som malao vyše desať viac ako váha pred všetkými tehu..no a môj recept zmenila som jedálniček posledný týždeň jedavam jablcny ocot v tabletkach aale niekedy keď mám chuť dám si aj pizzu reznik nie veľa no jedavam zeleninu cerealie bielu múku vôbec.. Celozrnne pečivo večer sa snažím nejest ale tak dva razy za týždeň zhrešim 🙂 to sa nedá keď drahy príde z práce a v ruke donesie bryndzové halušky.. A trošku cvičím..aale prvé dva mesiace som sa držala pekne a po pravde vtedy mi to šlo najpomalsie..a takto pomaly mi to ide tých šesť kg dám dole a Mam svojich 54kg ako pred tehu no to bude potrebovať trošku väčšie sebazaprenie.. A musím začať poriadne makať.. Čo ty cvičís čo jedavas??
Ja jem cez den vsetko na co mam chut, napr dnes doobeda som si dala jogurt, balik chipsov 😀 , 2 x horalka, obed ryby cottage syr, paradajka a teraz si dam veeeeeela melonu a ide to dole stale 🙂

@mayca20
wau velka poklona, to si ako dokazala?