Hanba ísť do plaviek po pribratí
Keďže všetci vo firme pracujeme na home office, tak mávame aspoň raz za pár mesiacov nejaký spoločný onsite teambuilding. Tentokrát to vyšlo na wellness víkend, no a mňa trochu zasiahol stres, pretože sa tak nejak hanbím ísť do plaviek pred známymi. Za posledné mesiace som pribrala a teraz po nedávnej dovolenke som na svojom absolútnom váhovom peaku, nikdy som nevážila viac. Na jednej strane som s tým v pohode, no pred ľuďmi, ktorí ma poznajú štíhlu sa tam hanbím ukázať takáto zaguľatená.
@anonym_32ed19 Preco by to bolo mimo? Ja som dokonca v troch roznych firmach zazila teambuilding vo wellness a ludia tam boli nie ze v plavkach, ale nahi.
@anonym_d70c51 ako by som ti to…ani bohovi
Ale kazdy mame hranice niekde inde, ocividne
Zmena je dosť viditeľná. Oblečením by som to trochu vedela zamaskovať, ale k tomu, čo je to za akcia, tak oblečená tam nonstop zrejme nebudem. Prípadne si myslíte, že sa to za týždeň dá aspoň trochu zminimalizovat?
Aktuálne v plavkách vyzerám nejako takto.
@anonym_autor Za mňa máš krásnu ženskú postavu, top!👏🏽
@anonym_d70c51 ako by som ti to…ani bohovi
Ale kazdy mame hranice niekde inde, ocividne
@anonym_32ed19 Ved to nie je povinne. Ked sa niekto nechce saunovat tak zostane na bare alebo inde 🤷♀️ Vacsina s tym ale vobec nemala tento problem. Zas netreba z toho robit nejake tabu, je to normalna aktivita ako trebars bowling.
Mam sa ti ja odfotit?🤣mam asi 110kg (ale som vysoka) ;) a uplne v pohode, s plnym sebavedomim si uzivam wellnes😘
Je to len v tvojej hlave
Zmena je dosť viditeľná. Oblečením by som to trochu vedela zamaskovať, ale k tomu, čo je to za akcia, tak oblečená tam nonstop zrejme nebudem. Prípadne si myslíte, že sa to za týždeň dá aspoň trochu zminimalizovat?
@anonym_autor Mať takú postavu tak som happy jak dva grepyyy 😃 Vyzeráš skvele. A celé plavky ,keď už tak veľmi si myslíš, že si sa zaguľatila.Podľa mňa budú aj horšie 😅
Fuj, urcite by som nesla NIKDY do wellness s kolegami, ktorych ani nepoznam, kedze pises ze pracujete vsetci na HO.
Vlastne, vobec by som nesla. Hnusi sa mi cele wellness a bazeny.
@anonym_795837 To nie je podstatné čo máš a nemáš rada ty.Ona sa pýtala na iné.
Na tb s kolegami do welnesu nikdy. jednak vobec nechcem sediet v saune a virivke s kolegami a jednak ti muzi 😥 mozno existuju firmy, kde muzi necumia na kolegyne a potom neriesia medzi sebou ich postavy ale ja som take stastie este nemala (a to nie su adonisovia ale obycajni pupkaci ktorych zeny su “obycajne”). A to ja som stihla s postavou za ktoru sa nehanbim a pri mori v plavkach sa citim super
U nas ak je sucastou TB welnes tak ti garantujem ze tam nie je tam ani jedna zena a chlapi su tam sami… ak sme same baby ideme hned.
Alebo si daj iné plavky, a nie takéto mini
@anonym_autor
@anonym_autor Ja by som teda osobne do wellnesu s kolegami nesla. To uz daleko prekracuje hranicu rozdelenia pracovneho/sukromneho zivota, a kto toto na HR schvalil by mal vratit diplom.
Nezavisle od toho, ako sa citim v plavkach.
@anonym_32ed19 Preco by to bolo mimo? Ja som dokonca v troch roznych firmach zazila teambuilding vo wellness a ludia tam boli nie ze v plavkach, ale nahi.
@anonym_d70c51 tak to musi byt super, vidieť šéfa na Adama 🤣🤣🤣
Verím, že všetci sú ako modeli a modelky aspoň.
Cakala som nieco horsie 😃
@anonym_d70c51 tak to musi byt super, vidieť šéfa na Adama 🤣🤣🤣
Verím, že všetci sú ako modeli a modelky aspoň.
@anonym_97e950 A ked nie su modely a modelky tak maju zakaz ist do sauny alebo co tym vlastne chces povedat? Pokial viem, tak na to nie su nijake obmedzenia 🤷♀️
@anonym_97e950 A ked nie su modely a modelky tak maju zakaz ist do sauny alebo co tym vlastne chces povedat? Pokial viem, tak na to nie su nijake obmedzenia 🤷♀️
@anonym_d70c51 s cudzími ľuďmi možno, nie však s kolegami a šéfom. To je myslím trosku rozdiel.
@anonym_d70c51 s cudzími ľuďmi možno, nie však s kolegami a šéfom. To je myslím trosku rozdiel.
@anonym_97e950 Ale vyjadrovala si sa k postave, tak sa pytam na to. Ocividne ti doslo, ze si napisala hlupost, cize nemas k tomu viac co povedat.
@anonym_97e950 Ale vyjadrovala si sa k postave, tak sa pytam na to. Ocividne ti doslo, ze si napisala hlupost, cize nemas k tomu viac co povedat.
@anonym_d70c51 za mna je očividne hlúposť si zamieňať pracovny život s kamarátstvom. Praca je práca a kamaráti sú kamaráti. A potom sa divime, ze sa to v praci k...i jedna-dve, ze?
@anonym_d70c51 za mna je očividne hlúposť si zamieňať pracovny život s kamarátstvom. Praca je práca a kamaráti sú kamaráti. A potom sa divime, ze sa to v praci k...i jedna-dve, ze?
@anonym_97e950 Stale pises hluposti a nevyjadrila si sa k otazke ci ludia, ktori nie su modely a modelky nemaju pravo ist do sauny. To si totiz naznacila v tvojom prispevku a odvtedy sa len motas dookola.
@anonym_97e950 Stale pises hluposti a nevyjadrila si sa k otazke ci ludia, ktori nie su modely a modelky nemaju pravo ist do sauny. To si totiz naznacila v tvojom prispevku a odvtedy sa len motas dookola.
@anonym_d70c51 ale vieš co daj už pokoj. Asi mam iné záujmy a význavam iné hodnoty, ako sa nahá clapkat s kolegami a šéfom niekde vo vírivke. A nazývať to akože teambuildingom je teda riadne mimo. A je uplne jedno, či mám 50 kíl alebo 100. Sú proste nejaké hranice slušnosti a etiky.
Ale mam kamarátku, ktorá takéto akcie veľmi rada vyhladava, lebo tam vždy niekoho pretiahne. A najradšej vždy šéfa. Asi netreba písať prečo.
@anonym_d70c51 ale vieš co daj už pokoj. Asi mam iné záujmy a význavam iné hodnoty, ako sa nahá clapkat s kolegami a šéfom niekde vo vírivke. A nazývať to akože teambuildingom je teda riadne mimo. A je uplne jedno, či mám 50 kíl alebo 100. Sú proste nejaké hranice slušnosti a etiky.
Ale mam kamarátku, ktorá takéto akcie veľmi rada vyhladava, lebo tam vždy niekoho pretiahne. A najradšej vždy šéfa. Asi netreba písať prečo.
@anonym_97e950 🤣🤣🤣🤣🤣
V kolektivoch kde pracuju inteligentni a rozumni ludia sa nemusi nic take diat. Neviem kde pracuje tvoja kamaratka ale ja som nic tak nezazila. Za ten tvoj bodyshaming si zasluzis hanbu! Wellness je pre kazdeho, akokolvek je tvoja fatphobia proti.
@anonym_autor vyzeráš super! 😍
@anonym_autor Je to o tvojom pocite a o tom, ze ty si poznas kolegov, co su zac. Ja osobne by som mala problem byt pred kolegami v plavkach a takuto aktivitu by som odmietla.
Autor mame pravidelne takéto akcie, ja som sice stihla, vysportovana ale mám kolegyne este silnejsie od teba a v saune su nahe a nikto nič neriesi
Je to len v hlave.
Kazdemu z tvojich kolegov je uplne jedno ako vyzeras, urcite tam budu aj chudsie ale aj tucnejsie. Si dost vysoka a mas sirsie boky, cize nikdy nebudes princezna drobenka. Ale mas normal priemer postavu co nikto ani neriesi. Nepovedia si sice ze wow to je miss world..ale ani ze si vyzrata a mas chudnut.
@anonym_97e950 🤣🤣🤣🤣🤣
V kolektivoch kde pracuju inteligentni a rozumni ludia sa nemusi nic take diat. Neviem kde pracuje tvoja kamaratka ale ja som nic tak nezazila. Za ten tvoj bodyshaming si zasluzis hanbu! Wellness je pre kazdeho, akokolvek je tvoja fatphobia proti.
@anonym_d70c51 ešteže robím v takej nudnej firme, kde mame všetci náladu na anti nude aktivity ako bowling a pod. Inak zaujímavé, že toto za 5 rokov nikto ani len nenavrhol.
A s inteligenciou to nemá nič spoločné. Ale ze vôbec.
Každý deň 2 hodinové kardio, dobré preháňadlo, zeleninová strava s plátkom masa a 3 kilá za týzdeň budú dolu🤣
@anonym_autor choď na cukrový nástrek. Opálene telo vyzerá lepšie a chudšie.
Autorka, neviem čo znamená ten príspevok. 9 z 10 chlapov by ťa na mieste pretiahlo na dvakrát. Tak nerozumiem tomu ako vôbec. Pekná postava a riešiš tu hlúposti.
@anonym_autor chcela by som mať tvoje problemy, neviem ako to vôbec prezijes
Úplne super postava, neviem čo ťa na nej trápi
@anonym_a742db chcela sa iba pochvalit

@anonym_9afcac
ani na kúpalisku?
@mondolina Ani na kúpalisku, neviem plávať takže nechodím na kúpaliská.