Je 8 kg chudnutia za 2 mesiace dosť?
Citam tu kolko ludia dokazali schudnut za pomoci KT bez cvicenia, ja sa snazim poctivo zapisovat. Vazit, chodim 4km peso, cvicim hodinove kardio a teraz som pridala 10km na eliptiku a schudla som cca 8kg nie je to malo?
Beriem aj inulin, chrom, zinok, synephrine, CLA a chystam sa na berberin, ako chudnut rychlejsie?
Pohyb je zatial max co dokazem, neskor chcem pridat km na eliptiku
Autorka ukľudni sa láskavo.
Ak nedodržíš tabuľky na 100% tak si vo väčšom deficite. Všetko menej ako 100% je väčší deficit, 100% je optimálny tabuľkový deficit a všetko nad 100% je udržiavanie resp. po prekročení istej hranice už kaloricky nadbytok.
Deficit nemôžeš dosiahnuť jedine tak, že sa prejedáš a nie tým, že ješ menej
Ujasni si pojmy predtým než sa začneš zbytočne rozčuľovať.
A teraz sa zas urazíš ale z tvojich posledných nasratých odpovedí mi vychádza iba to, že más poriadny nábeh na PPP.
3 hodiny denne...ako dlho vydrzis cvicit 3 hodiny denne? Co myslis, co sa stane ked budes cvicit iba hodinu denne a neupravis stravu? Ano, priberies.
@beata_k pozri, potrebujem schudnut
Ak sa dostanem tam kde by som chcela staci udrziavat, cvicim preto tak intenzivne ze potrebujem zhodit ak budem na idealnej vahe tak nebudem predsa cvicit 3 hodiny denne
@beata_k prosim ta kde som napisala, ze sa potom zase budem prejedat? Neviem akosi mi uslo slebo vies citat medzi riadkami slova ktpre clovek nenapisal?
OK, drzim prst.
@janai1 absolutne si to nepochopila akoze nerozumiem o com tu vobec rozpravas
Pisem, ze kaloricky nadbytok nemam nikdy odkedy si pocitam tabulky, stane sa, ze nestihnem zjest to co by som mala a mam kaloricky deficit vacsi nez by som mala mat pod bazal sa snazim neklesat
Ja mam ujasnene pojmy to ty tu trepes sprosti
@beata_k konecne!
A najedz sa lebo si zjavne podrazdena...
Pytala som sa jednoduchu otazku nieje to prilis malo ? A ako podporit rychlejsie chudnutie? Co mam zlepsit?
Odpovede som sa zatial nedockala resp nie taku aku by som ocakavala len to ze je to dost potom ze je to malo
( susedka schudla zo 67 na 57 za 3 mesiace takze asi od vahy to velmi nezalezi ze tucnemu sa lahko najskor chudne)
Podotykam jem od 8:00 do 16:00 potom uz len cista voda
@beata_k som po obede
Nevies sa vyjadrit nevyjadruj sa
Chod komentovat ine temy ako vzdy
Ides na to velmi zle, ides do extremov, je to neudrzatelne. 8 kg za dva mesiace je v pohode, ale nevydrzis s takymito rezimom dlho. A potom pride Jojo efekt. Cvicit staci max hodinku denne a nemusis ani kazdy den, zalezi od toho, co cvicis.
Upokoj sa a daj si niečo sladké keď máš nervy.
@klara351 prosim mozes mi napisat ake extremy?
Ale ten ranny eliptik mi velmi pomaha, citim sa ovela lepsie a ani neviem kedy a mam 10km
Tie 4 kilometre to si odchodim von s kociarom to proste musi byt
Kardio ma bavi
@januska12323 ale ja som uplne pokojna
Vonec nemam nervy len som clovek uprimny ktory si nekladie servitku pred usta a s kazdym sa bavi narovinu
@klara351 no chcem vydrzat co najdlhsie idealne do maja
@klara351
@beata_k toto je tiez ona, naozaj kazda rada marna https://www.modrykonik.sk/forum/chcem-schudnut/co-sa-stane-pri-nizsom-prijme-kalorii/?page=4&scrollto=first
@simsalabim Zrejme ano, je to ona. Nuz, ako sa hovori, kto chce kam, pomozme mu tam. 🤷
@simsalabim prepac ale pisem prvykrat ohladom toho pretoze sa mi to zda malo ked som tu citala ze niekto zhodil 20-30kg za 3mesiace tak som myslela ze rpbim nieco zle
@beata_k j neviem co mas ty za problem?!
Neporadila si mi len si ma rovno odrovnala tym, ze aj tak sa naspat vypasiem ako taky tur a nedas si pokoja a budes podryvat, fuj
@simsalabim preco mi neporadis ?
1) Precitaj si tu diskusiu, na ktoru som dala link. 2) porad sa tu https://www.modrykonik.sk/group/6855/
Chudnes dostatocne, netreba nic zrychlovat. Jedz poriadne, cvicit denne netreba. Dolezite je, aby to bolo udrzatelne.
@simsalabim v tej skupine som diky
Toto je dobrý výsledok, len v tom treba pokračovať.
@petronelag vdaka
Nenasla som co je chudnutie v pohode alebo nie iba to ze na 1kg nejakych 7000kcal v deficite
Mas upravit stravu, ale tak aby si s tym dokazala fungovat uz stale. Ty pises, ze stravu si neupravila. Len cvicis do nemoty. Ak neupravis sposob stravovania, tak proste priberies. Ty si ani nedas poradis len stekas po kazdej, ktora ti napisala, ze je to vela. Ake stare mas dieta?
@beata_k upravila som mnozstva danej stravy, to mi bolo poradene aj trenerom aj vyzivovym poradcom
Ze je najhorsie ak si clovek cosi upiera tak jasne ze do toho spadne znova! Ubrala som sacharidy a tuky ale vzdy jem klasicke maslo, mlieko a pridala som viac syrov,tvarohu proste bielkoviny viac masa, biele pecivo nahradila kvaskovym celozrnym z poctivej pekarne nie tie zafarbene bagety z kauflandu,ano dam si aj zakusok ( poctivo zvazim a zapisem) aj si dam zmrzlinu ( zapisem do KT) , smotanovy jogurt vymenila za skyr atd aby som sa naucila ake porcie su pre mna vhodne a neupierala si nejake jedlo lebo potom zase spadnem do toho prejedania sa pretoze som by som si dlho nieco upierala
Tebe tiez asi zasady zdraveho chudnutia nic nehovoria ako vidim,si sa vyfarbila
@beata_k vynechala som kavu a nahradila vodou, sem tam si dam aj protein no nenasla som este taky ktory by mi extra chutil, nemam preco zmenit stravu
Jedine co som prestala je cukrit si caj a namiesto sladkosti, ktore nejem ( keksiky a cokolada) si dam bud horku cokoladu alebo cokoladu proteinovu alebo proteinovu tycinku

A vazim si kazdy jeden kusok jedla aby som mala tabulky co najpresnejsie
A cvicim 3 hodiny denne
Dala som normalnu otazku na ktoru evidengne nevies odpovedat