Je 8 kg chudnutia za 2 mesiace dosť?
Citam tu kolko ludia dokazali schudnut za pomoci KT bez cvicenia, ja sa snazim poctivo zapisovat. Vazit, chodim 4km peso, cvicim hodinove kardio a teraz som pridala 10km na eliptiku a schudla som cca 8kg nie je to malo?
Beriem aj inulin, chrom, zinok, synephrine, CLA a chystam sa na berberin, ako chudnut rychlejsie?
Pohyb je zatial max co dokazem, neskor chcem pridat km na eliptiku
Vôbec to nie je málo je to výborné.Ale neskrt stravu jedz dobre a pravidelne.Ja som pred pár rokmi schudla 12 kg za 3-4 m, ale nikdy som toľko nejedla a tak pravidelne.Pohybu som mala menej ako ty len 2x týždenne v centre kde som chudla
@beata_k mala by si odist z tejto skupiny lebo takymi to radami nikomu nepomozes, taka “medvedia rada” cele zle
Mne si pisala, ze jes biele pecivo...
@luccija Dakujem potrebovala som nastartovatmetabolizmus, necvicila som chcem sa dostat na nejaku uroven s komdickou a potom uz len udrzovat sem tam krdio sem tam stroj ( do fitka ist nemozem) len potrebujem schudnut a potom udrzat
OK, pekny den
@beata_k chvalabohu
Tvoje komentare aj v inych skupinach su dost mimo a potvrdila si to aj tu
Chod bez heš heš heš
A dam si aj pracliky slane aj cipsy ale nie cely balik ako kedysi ale povazim napr 10g ci 15g a zapisem do KT
A riadim sa kcal ktore vyjdu
A nedam si to kazdy druhy den ale napr raz za 2txzdne ci mesiac alo chutovku
Pol hrnceka nutely za 10g proteinely
Tavene syry za kvalitne zrejuce
Diety kde som si nieco upierala dopadli vzdy zle
tá diéta ti pekne lezie na mozog,si agresívna ako rozzúrená čivava....
Parádne si schudla, gratulujem. Držím palce!
@rozculena som uprimna a nenecham si ´nadavat´
Aj tvojs prezyvka hovori za vsetko
@ankare dakujem
Nevedela som ci to je malo ci vela lebo tu vacsinou schudnu viac
Na strave by som po pracovala. Ta ta podrží aj keď nebudeš môcť cvičiť.
@domiklik ako prosim ta? Co je na nej zle?
Koľko kcl prijmes? Kolko gramov bielkovín, sacharidov, tukov? Koľkokrát denne ješ? Prijmas s každým jedlom dostatočne množstvo bielkovín? Spánok ako? Výška váha co? 3 hodinové kardio výmen za kvalitný hodinový silový tréning a polhodinu na veslovacom trenažéri. Trojhodinove kardio nerobia ani vrcholovi športovci.
@domiklik tabulky mam nastavene spravne, taktiez jednotlive zlozky potravin, vsetko vazim a zapisujem
Spim 7-8hodin denne kedy ako takze aj spanok je v poriadku
Tabulky mam nastavene na vysku vahu vek a pohlavie spravne tiez
Necvicim 3 hodiny cardio to si asi nepochopila teda ja prechadzku nepovazujem za kardio
Cvicim len doma, do fitka nemam ist kde
Milá autorka, dúfam, že sa na mňa nebudeš rozčuľovať ako na moje predchodkyne, ale úprimne ti poviem, že som sa už v živote párkrát stretla s babami, ktoré šli na podobnom režime ako ty. Všetky fantasticky schudli - a všetky bez výnimky pribrali nazad. Režim, ktorý dodržiavaš sa musí žiť dlhodobo, alebo sa ocitneš v jo-jo efekte. Ak po schudnutí na želanú váhu znížiš intenzitu cvičenia a prestaneš tvrdo kontrolovať stravu, jednoducho priberieš nazad. A každé ďalšie chudnutie potom bude o poznanie ťažšie. Je to aj moja vlastná skúsenosť. Ideš na to rýchlo a bez dlhodobej perspektívy...

@beata_k kde som pisala, ze som neupravila stravu? Inak by som sa asi do KT nezmestila a namiesto chudnutia by som priberala
Ja o vlku a ty o koze, absolutne si mimo temu ak nemas ujasnene pojmy tak si to nastuduj a potom mudruj