icon

Je možné spevniť poprsie po štyridsiatke?

28. sep 2025

Všade sú rôzne zostavy a odporúčania. Mám dve deti, 40+ a C. Je možné v tomto veku naozaj spevniť a vybojovať s gravitáciou? Podarilo sa to niekomu v takom veku a Cčkami?

malinoismum
28. sep 2025

@anonym_autor Ahoj, moj laicky názor, že prirodzene asi skôr nie , ako áno…
Existuje aj uprava, bez implantatov, určite odporúčam konzultáciu u plast.chirurga.
Ja mám 32, mala som , nazvime to “gravitáciou a deťmi poznačené” nič, ja som šla do implantatov a neľutujem. To sebavedomie za to stojí…
Moja mamina implantáty nechcela a ide na konzultáciu, tak ak chces, po nej ti napíšem čo odporučil jej….

milanemila
28. sep 2025

Kremikami, tabletkami alebo cvicenim nie…skalpelom ano

autor
28. sep 2025
@malinoismum

@anonym_autor Ahoj, moj laicky názor, že prirodzene asi skôr nie , ako áno…
Existuje aj uprava, bez implantatov, určite odporúčam konzultáciu u plast.chirurga.
Ja mám 32, mala som , nazvime to “gravitáciou a deťmi poznačené” nič, ja som šla do implantatov a neľutujem. To sebavedomie za to stojí…
Moja mamina implantáty nechcela a ide na konzultáciu, tak ak chces, po nej ti napíšem čo odporučil jej….

@malinoismum ak by si bola taká dobrá, tak budem rada. Ďakujem. Tiež nechcem implantáty. Dúfala som, že tu niekto napíše po cvičení aj pozitívnu skúsenosť.

malinoismum
28. sep 2025
@anonym_autor

@malinoismum ak by si bola taká dobrá, tak budem rada. Ďakujem. Tiež nechcem implantáty. Dúfala som, že tu niekto napíše po cvičení aj pozitívnu skúsenosť.

@anonym_autor ahoj. Samozrejme dám vediet. Ono cvičenie - podľa mna , keď na to idem logicky asi hlúposť keďže prsia máš vlastne tuk, tam síce spevniť vies ale ta koza čo ti ostane - čo s ňou? Len skalpel…. Sa mi hovorí dobre týždeň po plastike, som ako znovuzrodena, sebavedomie a konečne aj spokojnosť. Verím, že aj ty budeš spokojna, keď je možnosť pomôcť si…. Nieje o com 🙂

malinoismum
28. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor ak mozem poradiť skupinku silikónové prsia - skúsenosti … tu na mk.
Niesu tam len skúsenosti s implantatmi ale aj tvoj problém 🙂

koniarova
28. sep 2025

Nie. Nedá. Len chirurgicky.

kiki68
28. sep 2025

Cvicenim to bude o trosku lepsie, ale trosku. Pre fakt vysledok jedine skalpel.

anonym_fd6532
28. sep 2025

Áno je to možné-operaciou.
Neviem ako presne sa ten zákrok nazýva,ale podstúpila ho aj influenceria Eva Fajnor-porotkina z nákupných maniačok.
Rozrežú ti kožu na prsiach ,, tú prebytočnú'' odstránia a tým ti spevnia a vytvárajú poprsie.

anonym_a21604
28. sep 2025

@anonym_autor treba chodiť na konzultácie a vybrať si najvhodnejšie riešenie. Finančne veľmi drahé ale dá sa našetriť a to sebavedomia stojí za to. Pozri si na ig práce Fedeleša, Payera alebo Žiaka. Robia veľmi pekné prsia

malinoismum
28. sep 2025

Ja určite odporúčam Mudr. Koperniecha

jednorozec007
28. sep 2025
@anonym_a21604

@anonym_autor treba chodiť na konzultácie a vybrať si najvhodnejšie riešenie. Finančne veľmi drahé ale dá sa našetriť a to sebavedomia stojí za to. Pozri si na ig práce Fedeleša, Payera alebo Žiaka. Robia veľmi pekné prsia

@anonym_a21604 Fedelešovi ist neodporúčam, uz je starý a poznám pár pacientok, ktoré plastikou pokašlal - poškodil na tvári nerv a pani musela chodiť na rehabilitácie.Payer je šikovný a skúsený, vekovo tak akurát, toho by som si najskôr zvolila.

sevrin
28. sep 2025

Ukáž foto, zhodnotíme.

tramtada31
28. sep 2025

Videla som fotky pekných prac zmenšenia (zodvihnutia) bez implantátov. Vyzeralo to vyborne, skus zájsť na konzultáciu.

luciaruz
28. sep 2025

Prsník nie je sval. Cvičením spevnis to pod ním, nie prso samotne. Čiže nie, neda sa s tym robiť nič bez skalpela.

bielasovicka
28. sep 2025

Nie

anonym_a21604
28. sep 2025
@jednorozec007

@anonym_a21604 Fedelešovi ist neodporúčam, uz je starý a poznám pár pacientok, ktoré plastikou pokašlal - poškodil na tvári nerv a pani musela chodiť na rehabilitácie.Payer je šikovný a skúsený, vekovo tak akurát, toho by som si najskôr zvolila.

@jednorozec007 no ja vravim o prsiach, nie tvári. Ale tak samozrejme sto ľudí sto skúsenosti. Osobne by som šla Payerovi, tam je ale čakacia doba dosť veľká a treba si pripraviť aj viac peňazí. Pokiaľ to človeku nevadí a chce odbornosť, tak jednoznačne Payer

jednorozec007
29. sep 2025
@anonym_a21604

@jednorozec007 no ja vravim o prsiach, nie tvári. Ale tak samozrejme sto ľudí sto skúsenosti. Osobne by som šla Payerovi, tam je ale čakacia doba dosť veľká a treba si pripraviť aj viac peňazí. Pokiaľ to človeku nevadí a chce odbornosť, tak jednoznačne Payer

@anonym_a21604 ja som tym chcela povedať, ze Fedeleš je starý.Plastickeuo chirurga si treba pozerať aj vek, pretože u chirurga vseobecne su veľmi dôležité ruky.A pravda je taka, ze jednoducho po 45 max 50 uz chirurgom odchádzajú tie jemne motorické schopnosti, ten jemnocit, ktore su v estetickej medicíne tak veľmi dôležité.Fedeles ma dobre cez 70, Payer ma presne 40, tak si radšej este šetrí a chod k Payerovi. V Prahe má veľmi dobré meno.

anonym_fd4a9d
29. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor ja mam pozitivnu skusenost s cvicenim.Ak cvicis s cinkami(ja mam 2kilove)cviky na prsia,tak krasne sa ti spevnia.Mne sa aj zmensili aj spevnili a to som tiez po dvoch detoch a po porodoch som mala vzdy take tazke lajdaky.Pod noz by som nesla

autor
29. sep 2025
@anonym_fd4a9d

@anonym_autor ja mam pozitivnu skusenost s cvicenim.Ak cvicis s cinkami(ja mam 2kilove)cviky na prsia,tak krasne sa ti spevnia.Mne sa aj zmensili aj spevnili a to som tiez po dvoch detoch a po porodoch som mala vzdy take tazke lajdaky.Pod noz by som nesla

@anonym_fd4a9d aké cviky a za aký čas je badatelný výsledok?

anonym_fd4a9d
30. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_fd4a9d aké cviky a za aký čas je badatelný výsledok?

@anonym_autor pohladaj si cviky na hrud.Ja cvicim hrud podla chlapskych cvikov.A k tomu pridam do kazdej ruky dvojkilovu cinku aby bol efekt dvojnasobny.Mne to dost pomohlo ale teda tie cinky su k tomu velmi dolezite.Mala som prsia po kolena uplne vycucnute a teraz mam pekne pevne a o dost mensie prsia.A casove obdobie,co ja viem,stvrt roka asi.Ale musis s pravidelnostou cvicit.Ja takto cvicim 3 krat denne po 10 minut tri cviky,ktore sa zameriavaju iba nato a ciastocne aj na brucho.S inym problem nemam.Nechapem ako ti tu mozu radit noz ked je aj tato moznost.Ja ti radim,nedaj do seba rezat,nerob si z tela masokombinat.Makaj na sebe a zi zdravo,to je cele

simca06022011
30. sep 2025

porzi, ak ide o gravitaciu, natiahnutu kozu uz, ovisanie... tak to ti ziadny cvik ani krem nepomoze. Lepsi stav a tvar atd samozrejme cvicenim dosiahnes, aj tonus pokozky mozno atd. Skusit to mozes, ja poznam zeny po 50tke co vyzeraju ako so silikonmi a fakt su to vycvicene zeny, bez zasahov skalpela, cize nieco to spravi.. ja mam napr prsia obrovske, a vidim, ze aj ked schudnem, inak ako skalpelom by to proste neslo zdvihnut do nejakeho stavu spred 15rokov 🙂

taktotedanie
5. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_autor nie, bohuzial involucia zlazy, nahradenie tukom, znizena elasticita, toto co ti visi bohuzial sval nieje len tuk a tkanivo a na to cvicenie nezabera a mohla by si byt vo fitku 24/7

snowflakenel
5. okt 2025

Kamoska.si dala.len mastopexiu.bez silikonu. Ma ich super. Ja idem tiez len na spevnenie. Skus skupinu plasticka.chirurgia