@lindusss2016 cvičím len pol roka
@anonym_autor no to by uz malo byt vidiet vysledky. Otazka znie co a ako cvicis...
@anonym_autor no to by uz malo byt vidiet vysledky. Otazka znie co a ako cvicis...
@lindusss2016 ja výsledky vidím. Keď to porovnam s tým ako som začínala tak tam rozdiel je
@lindusss2016 ja výsledky vidím. Keď to porovnam s tým ako som začínala tak tam rozdiel je
@anonym_autor tak potom ok, pokracuj dalej. Skus sa viac zamerat na brusko a stred tela.
@anonym_autor vek, váha, výška cm, % tuku v tele? Potom sa môžeme baviť o nadváhe alebo nie
@anonym_autor tak pokial nezartoval, asi by som menila dr. To co je za debila? Pardon, ale ak mas ozaj bmi 21, tak absolutne nemusis chudnut. Avsak nevyzeras, ze by si chodila do posilky, si skor taka makkucka. Bud necvicis dlho, alebo cvicis nespravne. To drzanie tela tiez nie je spravne, co svedci o tvojom slabom svalstve. Nadvahu nemas a pri tehotenstve ta to naozaj nijak neohrozuje, na toto absolutne zabudni. Ak vsak mozem poradit, zmen styl obliekania. Taketo rifle nielen ze su uz uplne out, ale hlavne zbytocne deformuju postavu. Kup si nejake straight s vysokym pasom, budes ovela viac smrncovna.
@lindusss2016 skinny jeans niesu vôbec out 😄 len treba mať na ne postavu a vedieť si ich obliecť.
Nie je to urcite nadvaha, slovo stihla by som ale tiez nepouzila. Proste taky normal s nejakym tukom.
@lindusss2016 skinny jeans niesu vôbec out 😄 len treba mať na ne postavu a vedieť si ich obliecť.
@anonym_aeccfb mozno, ale aj to nie s takymto pasom a tym mohutnym opaskom.
@anonym_aeccfb mozno, ale aj to nie s takymto pasom a tym mohutnym opaskom.
@lindusss2016 hej tak tu je baba fakt zle oblečená, ale to asi už vie aj sama
@lindusss2016 hej tak tu je baba fakt zle oblečená, ale to asi už vie aj sama
@anonym_aeccfb tak ano, nemusi schudnut ani pol kila a v spravnom outfite by mohla vyzerat ako total sexy kost, za ktorou by sa hlavy otacali.
Tak zamerne som skusila vahu 57 kg dat do kalkulacky na moju vysku 152 cm, co autorka na 100% nema a vek 30 rokov (mam realne 43), pre ilustraciu a vyslo mi, ze je to sice horna hranica normalnej hmotnosti, ale vychadza mi z toho, ze autorka je uplne v poriadku.
A ja som otehotnela ako nic aj v 43 rokoch s vahou 70 kg 🫣😅.
@anonym_autor bola som u lekára a povedal že by som pred otehotnením mala schudnúť lebo moja váha ohrozuje mňa aj dieťa. Dodám že mám 57 kíl a naschvál som vybrala foto kde vyzerám najhoršie
@anonym_autor zmeň lekára.
Podla mna kondicne v poriadku. V takomto stadiu to vyzera na set point, teda otazka, co zvlada, lebo vaha sa neda donekonecna posuvat podla zelania. Teda zit udrzatelne a nie nenormalne, len aby nieco dosiahol clovek. Vobec nezalezi na tom, co si niekto mysli, ci mas svaly, lebo to je iba subjektivny dojem. Ty kks som si spomenula, ako mne bolo tvrdene pri bmi 17, ze nepotrebujem schudnut, len spevnit. Akurat, ze keby som nahradila tu hmotu svalmi, tak som ,,kulturista” s 10 % tuku. To je strasne subjektivne, lebo uvolneny sval je proste makka koza. Ak mas zdrave hormony a normalne bmi, povrchneho cloveka neohuris.
@anonym_f84187 dodám že ten doktor mal minimálne 100 kg
@anonym_autor jaaaaj kedysi mi mladá doktorka 2x tak širšia ako ja povedala žeby som mala schudnúť, lebo sa blízim k bmi 25. Pritom som chodila 4x týždenne do fitka a podľa inbody som mala množstvo tuku v norme a svalov nadpriemer. Len som sa pousmiala a myslela si svoje.
Podľa tvojej foto nemáš nadváhu, ale máš ochabnuté telo a držanie tele je veľmi zle. Ak ti pri bmi 21 povedal lekár ,že máš schudnúť, tak ho treba vymenit
@anonym_autor z foto takto sa to nedá posúdiť. Nie je to obezita, ale napr.mierna nadváha v pohode môže byť.
Nadvahaal kde? Más anorexu? Keď sa cítis tlsta?
@anonym_autor žiadna nadváha...vymeniť doktora..to nieje ani zena krv a mlieko nad niektorými ľuďmi sa mi rozum pozastavuje. Normálne by som povedala ze chuda zena a aj zadok top na to ze si len začala cvičiť. Ani ti netreba.
Nestastna fotka ale postava nie je zla. Kludne by som ju ja brala.
@anonym_f84187 dodám že ten doktor mal minimálne 100 kg
@anonym_autor Tak potom je to jasné.V čom súdi teba, súdi seba samého.Schudnut by mal on,a hovorí to tebe.
@anonym_autor z foto takto sa to nedá posúdiť. Nie je to obezita, ale napr.mierna nadváha v pohode môže byť.
@anonym_17d183 Si v poriadku? Aká mierna nadváha? A ani BMI nehovorí o nadváhe, skôr o štíhlosti.
pekná ženská postava, môžeš byť kludna a tieto anonymne drísty o plnostihlosti a krv a mlieko na tom sa mozes schuti zasmiat
@anonym_autor pre boha ze nadvaha 🙈 co by sme mali vyzerat vsetky ako ariana grande? Je to pekna postava, ale zial priserne drzanie tela a to velmi kazi cely dojem. Padnute ramena, slaby stred tela, tym padom aj vypukle brusko.
@anonym_5254b9
@tilly
Tak ale to snad nemyslite vazne, od stihlej ma daleko :D prosim uz prestanme normalizovat ze byt tucnym je v poriadku len preto ze ludia nevedia prestat zrat.. zena na fotke nadvahu nema ale urcite by jej neuskodilo dat par kil dole
@anonym_5254b9
@tilly
Tak ale to snad nemyslite vazne, od stihlej ma daleko :D prosim uz prestanme normalizovat ze byt tucnym je v poriadku len preto ze ludia nevedia prestat zrat.. zena na fotke nadvahu nema ale urcite by jej neuskodilo dat par kil dole
@anonym_d93343 Pár kíl dole? Veď má BMI 21, Pôjde pod hranicu. Toto už nie je normálne. Je štíhla.
Od štíhlosti máš daleko.Lekar ma pravdu
Tu ti budu bludy vypisovat tie čo majú problemy s váhou.
@anonym_5254b9
@tilly
@anonym_d93343
Presne tak, máš pravdu.
@anonym_d93343
Presne tak, máš pravdu.
@anonym_d93343
@anonym_80b43f 🤦♀️
Od štíhlosti máš daleko.Lekar ma pravdu
Tu ti budu bludy vypisovat tie čo majú problemy s váhou.
@anonym_80b43f Problémy s váhou máš očividne ty.
@anonym_5254b9
@tilly
@anonym_d93343 Zena na fotke ma uplne normalnu postavu, to ze ty alebo ja mame ine preferencie, co sa postavy tyka, je uplne bezpredmetne!
Preco si myslis, ze mas pravo urcovat niekomu inemu s uplne normalnou priemernou postavou, aby schudla? Naozaj sa mi rozum pozastavuje...

@anonym_autor tak pokial nezartoval, asi by som menila dr. To co je za debila? Pardon, ale ak mas ozaj bmi 21, tak absolutne nemusis chudnut. Avsak nevyzeras, ze by si chodila do posilky, si skor taka makkucka. Bud necvicis dlho, alebo cvicis nespravne. To drzanie tela tiez nie je spravne, co svedci o tvojom slabom svalstve. Nadvahu nemas a pri tehotenstve ta to naozaj nijak neohrozuje, na toto absolutne zabudni. Ak vsak mozem poradit, zmen styl obliekania. Taketo rifle nielen ze su uz uplne out, ale hlavne zbytocne deformuju postavu. Kup si nejake straight s vysokym pasom, budes ovela viac smrncovna.
@lindusss2016 a súhlasím s riflami. Väčšinou nosím nohavice alebo širšie no niekedy si dám aj skinny