@anonym_5254b9
@tilly
Tak ale to snad nemyslite vazne, od stihlej ma daleko :D prosim uz prestanme normalizovat ze byt tucnym je v poriadku len preto ze ludia nevedia prestat zrat.. zena na fotke nadvahu nema ale urcite by jej neuskodilo dat par kil dole
@anonym_d93343 neuskodilo by jej dat par kg dole, ani par kg pribrat. Ja rozhodne nenormalizujem obezitu, ale som za zdravu formu. A ako clovek, ktory uz 20 rokov pracuje s ludskym telom (v sukromi, aj v statnom zdravotnickom zariadeni a zrovna na rehabilitaciach) ti mozem povedat, ze omnoho vacsia zdravotne problemy maju vychudnuti ludia nez ti, ktori maju aj miernu nadvahu, ale sa hybu a su funkcni. Tato baba vsak naozaj nema ani len miernu nadvahu a ak ma aj bmi v skutocnosti 21, tak o tom nemoze byt ani rec. Vyjadrila som sa od zaciatku, ze ma chybne drzanie tela a oslabene brusne svalstvo. To su jej problemy, ale to nema nic spolocne s vahou. Keby sme jej upravili postoj, vyzerala by aj v plavkach super. Trosku sa ukludni, dobre ze tu z nej neurobis velrybu 🙈 Neviem, ake je tvoje odborne vzdelanie, mas priestor sa tu odprezentovat.
@anonym_d93343 Zena na fotke ma uplne normalnu postavu, to ze ty alebo ja mame ine preferencie, co sa postavy tyka, je uplne bezpredmetne!
Preco si myslis, ze mas pravo urcovat niekomu inemu s uplne normalnou priemernou postavou, aby schudla? Naozaj sa mi rozum pozastavuje...
@oceanahory presne si to vystihla. Aj ja mam napr.ine preferencie a na seba vyssie naroky, ale to neznamena, ze budem sudit a pretlacat svoje idealy aj ostatnym. Niekto ma rad svalnatejsie telo, niekto makkucke, niekto uplne chude, niekto aj to obezne. Kazdy mame predstavy o krase ine. Ale tu bola tema o zdravi a na jej vahe zo zdravotneho hladiska nie je naozaj nic zle.
@anonym_autor Neviem, ci cvicis, ale ak nie, tvoju genetiku by som chcela mat. Lebo takyto zadok vacsina z nas dosiahne len cielenymi drepmi so stale vyssou vahou.
@anonym_autor dalsia co sa pyta len aby pocula chvalihodne komenty. Postava normalna priemerna
ľudia začnite už používať mozog (to je to čo máte na hlave, pod vlasmi)..koľko máš rokov? ak si ešte moc mladá, pochopím takéto otázky, ale treba trošku pozerať aj na to ako sa cítiš, akým životným štýlom žiješ a podobne..postavu máš priemernú, nie si "tlstá" a schudnúť pred pôrodom, lebo ohrozuješ seba aj dieťa? no dobre tak kľudne chudni, potom otehotnieš a budeš chudnúť zas 😂 ako keby si bola že vyslovenie "tlstá" tak pochopím, ale ver tomu, že sú ženy ktoré sú oveľa väčšie od teba a v pohode otehotnejú a deti aj oni sú ok (tým nikde nepíšem, že máš pribrať, aby si to tu zas niektoré nevysvetlili po svojom)..
@anonym_autor Daj nejakú inú fotku. Na tejto naozaj vyzeráš, že máš nejaké kilo navyše. Tipla by som ti min. 65 kg. 165/57 je taký stred, ani chudá, ani tučná.
@anonym_autor urcite nie... normalna postava, ale zle drzanie tela... vystriet sa v ramenach a podsadit trochu panvu
Stihla nie, skôr plnoštíhla alebo krv a mlieko
@anonym_ee35ef daj si facku
@anonym_autor bola som u lekára a povedal že by som pred otehotnením mala schudnúť lebo moja váha ohrozuje mňa aj dieťa. Dodám že mám 57 kíl a naschvál som vybrala foto kde vyzerám najhoršie
@anonym_autor 57 kil nikoho neohrozuje... otehotnela som 60 kg/ 165 cm, bola to moja zivotna forma... takze tento blud pusti z hlavy a vymen gynekologa
@anonym_ee35ef daj si facku
@anonym_f5d372
Tvoju agresivitu nahlasujem! A môj slobodný názor neovplyvníš.Za mňa štíhlosť vyzerá ináč.Pekný dník.
@anonym_f5d372
Tvoju agresivitu nahlasujem! A môj slobodný názor neovplyvníš.Za mňa štíhlosť vyzerá ináč.Pekný dník.
@anonym_ee35ef paci sa nahlas... moj slobodny nazor takisto neovplyvnis...
@anonym_d93343 Zena na fotke ma uplne normalnu postavu, to ze ty alebo ja mame ine preferencie, co sa postavy tyka, je uplne bezpredmetne!
Preco si myslis, ze mas pravo urcovat niekomu inemu s uplne normalnou priemernou postavou, aby schudla? Naozaj sa mi rozum pozastavuje...
@oceanahory mne podobne..úplne krásna postava , zena keby sa dala do pozingu a nahodila ako niektoré ig fitnessky ani nevieme ako by ich schovala... ved tie tiež v tomto a v tejto poze by proste nikto nepovedal ani ze nejaké fitnessky sú.. krv a mlieko je proste postava Venuše možno u viac.. toto je chuda zena a s pekným zadkom...nie plocha
@anonym_f5d372
@anonym_ee35ef niekto by mal nahlásiť tvoj komentár, ktorý je potenciálne nebezpečný. Môže byť spúšťačom ppp...
ked toto je ta nadvaha, ktora ma ovplyvnovat nejako moznost otehotniet, tak minimalne v europe a v amerike by uz bola populacia na pokraji vymretia :D. Dr. by sa radsej mohol zamysliet, nez nieco take vypusti z ust. Prave aj prilis vychudnute zeny maju problem s otehotnenim. toto je uplny normalny stav. Na otehotnenie urcite.
ked toto je ta nadvaha, ktora ma ovplyvnovat nejako moznost otehotniet, tak minimalne v europe a v amerike by uz bola populacia na pokraji vymretia :D. Dr. by sa radsej mohol zamysliet, nez nieco take vypusti z ust. Prave aj prilis vychudnute zeny maju problem s otehotnenim. toto je uplny normalny stav. Na otehotnenie urcite.
@anonym_55ec65 je pravda že nie som najsilnejšia ale toto som proste nečakala
@anonym_55ec65 je pravda že nie som najsilnejšia ale toto som proste nečakala
@anonym_autor najštíhlejšia*
absolutne sa tymto netrap. to mal nejake momentalne zatmenie. ked si len pozries do nedavnej minulosti, pri akej vahe otehotneli nase mamy a babky, tak je to absolutny nezmysel. 😉
krasna postava, len trosku vystriet a uplna nadhera. aj zadok vyzera ze je super. A BMI si nevsimaj, je to velmi hruby udaj, ktory ti v podstate nic nepovie
Vôbec nemáš nadváhu, za mňa úplne v poriadku postava. Na toto by som fakt nepovedala že by si mala nadváhu. Samotná váha nie je nejaká vysoká nemala by ti ani vychádzať nadváha, jedine žeby si bola veľmi malá, nízka. Aj pri nízkej výške sa mi to vôbec nezdá. 🤔
@anonym_autor chce to pekne saty, ziadne rifle a usmiat sa😉
Stale nejake tabulky. Kto ich vymyslel? Preco by sme sa mali riadit nejakymi tabulkami, ked ani nevieme, kto je ich autorom? Idealna vaha je taka, v ktorej sa citim dobre!!!
Nadvaha urcite nie.Ale zle drzanie tela a nevhodne zvolene prilis tesne oblecenie urcite ano.
@anonym_autor Neviem, ci cvicis, ale ak nie, tvoju genetiku by som chcela mat. Lebo takyto zadok vacsina z nas dosiahne len cielenymi drepmi so stale vyssou vahou.
@mala_arkana zadok nevybuduješ drepovaním
@mala_arkana zadok nevybuduješ drepovaním
@anonym_aeccfb Zadok nevybudujes nicim inym, nez cvikmi, ktore stimuluju gluteus maximus, medius a minimus, a na to su najlepsie drepy, zdvihy, a mrtvy tah. Aplikovat progresivne pretazenie, aby stimulus pretrvaval. K tomu 130-150g bielkoviny denne, idealne aj kreatin, co sa tyka vyzivy. O com trieskas prosim ta?
@anonym_autor to bol nejaký trulo🤪čo potom zeny 80-90 kg ktoré ešte priberu

Stihla nie, skôr plnoštíhla alebo krv a mlieko
@anonym_ee35ef tak to ťažko krv a mlieko 😂🙉