icon

Je žena s konfekčnou veľkosťou 46 príťažlivá?

mareka49
24. mar 2019

Ahojte, uz dlho bojujem s nadvahou roznymi sposobmi a nedari sa mi..Rozmysla som, ze prestanem tak urputne na to mysliet a zacnem sa mat trochu viac rada aj s kilami navyse. Ked budem spokojnejsia, myslim, ze kila pojdu lahsie dolu. Nemyslim, ze to budem ignorovat ale naucim sa s tym lepsie zit, troska sa vyrovnat. Pomohol niktorej z vas takyto pristup? Rada by som sa pekne obliekala,ale stale sa len snazim zakryt to ci ono..zienky s podobnou velkostou, kde a ako sa obliekate? Myslim, obchod, vzory, typy, kde hladate inspiraciu? Ako kombinujete? Zadok a stehna nie su stihle, ale brucho je moj najvacsi problem. Ako si pomoct, citit sa sebavedomejsie a hladat cestu k zhodeniu par kil menej drasticku?

0silvia0
28. mar 2019

@mareka49 nečítala som príspevky, ale podľa mňa môže byť žena v tejto veľkosti príťažlivá vtedy, keď má ženskú postavu typu presýpacie hodiny, čiže tvarovanú, tam sú tie kilá ešte zaujímavé. Ale postavy typu jablko alebo proporčne nevyvážené, čiže veľké bruchá, žiadny pás, tam tá príťažlivosť už chýba a ani oblečením sa tam nedá toho veľa zamaskovať. Každému sa tuk inak ukladá, takže podľa mňa toto je rozhodujúce. Beztvará veľká postava s kopou tuku je ťažko príťažlivá... tak isto ako vychudnutá postava bez tvarov...

simca06022011
28. mar 2019

@mircalla no vidíš to si ty. Ja som tučná veru nebola, je to veľmi individuálne. Moja sestra keď ma 65 kg sa gúla a ja som 65 nemala asi nikdy 😂 a to o lemrovani nemôže byť reč, kým som nemala dcéru cvičila som denno denne. Ale proste hrudník 115cm robí svoje 😁 teraz keby som toľko mala by som skákala dva metre😁

malasandrika
28. mar 2019

@simca06022011 prepáč, ale už len keď si dáš Tvoju hmotnosť a výšku do BMI kalkulačky, vypočíta Ti nadváhu, takže tiež nie si žiarivý príklad.

stanzi
28. mar 2019

Nie, nemoze. Myslim ze zakladatelke by viac nez “potlapkavanie ramena”, ze je to ok, pomohli nejake tipy ako sa z toho dostat... Ja odporucam poobzerat sa po osobnom trenerovi a cvicit nejaku dobu pod dohladom. Inak, uz od VS sa pohybujem takmer vo vyhradne muzskom kolektive, a kde su teda ti chlapi ktori vyhladavaju zeny velkosti 46+, netusim... 😊

simca06022011
28. mar 2019

@malasandrika ja sa nedávam ako žiarivý príklad😂 ach tie komplexy.

malasandrika
28. mar 2019

@simca06022011 posledné, čo závidím žene s nadváhou, sú jej kilá, tomu môžeš veriť 😉

0silvia0
28. mar 2019

@simca06022011 no inak aj moja sestra mala vždy o 10 kg viac ako ja, bola síce o 3 cm vyššia, ale má ťažké kosti a aj kostnanú tvár, čiže napriek tomu vyzerala opticky štíhlejšia ako ja, lebo ja som mala guľatú tvár, tenké kosti a útlu telesnú konštrukciu. Čiže na mne kg navyše je hneď vidieť a na nej sa stratí... ale toto sa dá zamaskovať pri 10 kg hore dole. Už pri 20-30 kg nadváhy nezamaskujeme a nezahovoríme a neobhájime veru nič....

eeffka
28. mar 2019

Tiez nie som od prirody palicka ale neriesim to kym sa vojdem do veci, ale akonahle je to v stave ze mi vo veciach nepohodlne a mala by som nieco nenosit a "zacat maskovat" tak ako prr.
Dievcensku vahu uz nebudem mat nikdy s tym som zmierena ale aby som sa "maskovala" tak to nie. Schudnut na trvalo udrzatelnu zdravu vahu sa da stale, Treba zvazit svoj zivotny styl, pracu , vek , zvyky a ak to clovek nezvlada sam nebat sa poziadat o odbornu pomoc.
Dieta neznamena ze budete hladovat, mozno napodiv budete viac najedene ako teraz.
Osobne si neviem predstavit zeby som sa mala pri vyske 168 citit vo velkosti 46 "sebavedome", ved pri tejto velkosti musi byt na cloveku uz kopa sadla ktore obmedzuje. a kto tvrdi ze nie tak klame.
Ja som teraz schudla cca 5kg a citim to na cviceni napr v takej situacii ze ked robime strecing a sviecku tak ma nedusia prsia, ktore tlacilo brucho, mam proste konecne ohybnost bez problemu

mircalla
28. mar 2019

@simca06022011 Mala som roznu vahu od c. 34 do c. 44 (nastatsie len velmi kratko cca rok po prvom porode)
Viem posudit rozdiel. C. 44 bolo velmi zle obdobie. Ked uz ide o to, kedy som mala najviac komplimentov a zaujmu muzov, tak musim povedat, ze prave ked som mala cca 50 kil (je to tak). Niezeby to bolo podstatne. A tiez robim v muzskom kolektive a pytam sa, kde su ti muzi, co sa im pacia zeny c. 46 plus? Ja takych nepoznam

many123
28. mar 2019

@mircalla ja len k tej vahe 75kg a vyske 170cm....
Nosila som pred tehu velkost s (36) iba tricka kvoli prsiam 38 a vysku mam.158cm a mala som 67kg. Mam velke prsia len tie napr kolko musia vazit. Keby som este schudla tak vyzeram jak z koncentraku. Kazdy mi vravel,ze mam aspon 3kg pribrat (vtedy som schudla 20kg) teraz po druhom tehu nosim 42-44 a ano citim sa zle a snazim sa s tym opat nieco robit. Ale nie vzdy velkost ci vaha povedia ako clovek vyzera. 😉

mircalla
28. mar 2019

@many123 Ale samozrejme, ze nie. Ale konfekcna velkost c. 46 ci c. 48 uz hovori sama za seba. Nemam chut uz niekoho presviedcat, ze je to nie je pekne a ze chlapom sa to nepaci. Par kil sa vzdy niekam schova, a ano su tam aj ine veci. Ale c. 46 uz nie je par kil, ale tak 25

anjika44
28. mar 2019

Môže. Totiž ženy s nadváhou sú väčšinou veselé, priateľské a tým dokážu svoje okolie očariť. Viem o čom píšem, ja mám podváhu.

many123
28. mar 2019

@mircalla presviedcat nemusis,ale proste su ludia co im to nevadi a citia sa fajn.to mas ako s nazorom 100ludi 100 chuti. Mam susedu a ta ma mega nadvahu,nechcem ju ani urazit ani nikoho podobneho,ale pre mna je to naozaj uz vela, tu pisem o trosku vacsej velkosti ako 46+ a ma druheho chlapa, mas takych co sa im to paci. Ked porovnam susedu tak velksot 46 je nic. Este k tomu tazka zatrpnuta povaha
Kamaratka ma tiez vacsiu velkost typujem 44 a ta vyzera super,je to taka zdravo vyzerajuca zena. Ale je fakt krasna,usmievava,zabavna.

olivnik
28. mar 2019

@dussi lenze ona nepise , ze mam nejaku diagnozu , pre ktoru nedokaze schudnut. A stitna zlaza je fakt vazny problem - poznam tiez jednu zenu, ktora kvoli stitnej iba priberala. Ale takych , ktory sa len vyhovaraju na zdravotny problem a potom su nestastny alebo sa skryvaju za vysmiatu tvar je vela. Obezita je neprirodzena a zabija rychlo. Nevravim, ze treba mat velkost 36. A viem co je to behat pri detoch - tiez ucim v ms.

kvetinka75
28. mar 2019

@luciadragica ja poznám verziu, neexistuje škaredá žena, iba neupravená,

luciadragica
28. mar 2019

@kvetinka75 V podstate je to rovnaké. 🙂

kvetinka75
28. mar 2019

muži veľakrát neriešia kg na ženách. Ale skôr to ako celkovo tá žena pôsobí ako sa chová a tým si získava ich sympatie. Muž nepotrebuje nervoznu vychrtlinu ale veľakrát nech má ženu za čo chytiť a nech má doma veselú, upravenú, dobre naladenú ženu. A niekoľko kg navyše nie je prekážkou. Veď koľko mužov má kg navyše a vadí to ich ženám? Myslím, že nie

0silvia0
28. mar 2019

@kvetinka75 no ono "za čo chytiť" neznamená, že to, čo ten chlap "chytí", je aj príjemné na dotyk. Rozliata kopa mäkkého neforemného tuku... mňam... ak to telo nemá žiadnu "formu", tak za čo chytiť neobstojí

ivca88
28. mar 2019

@mircalla blbosť.
Moj brat je sportovec, 76 kíl a je zatazeny na moletky aspon +44 konf.
Okolie sa mu do toho staralo, az kym nestratil nervy a vykrical im, co sa staraju. Dokonca bol aj riadne ziarlivy, ked sa na jeho frajerku niekto pozrel 😅
Mnoho muzov ma rado plne zeny

mircalla
28. mar 2019

@many123 Jasne, vsetky sa citia zdravo, sebavedome a dobre, preto sem pisu.
@kvetinka75 Mne osobne vadi, ak ma zena mega speky a vadi mi to aj na chlapovi.
@ivca88 Isteze sa najde aj par, co sa im pacia moletky. To nemeni nic na to, ze su to skor vynimky. Opakujem plna a tucna je rozdiel. Zena, co ma nejake krivky a nie je vychudnuta a tucna zena je teda sakra rozdiel

ivca88
28. mar 2019

A to este dodam ze brat je ozaj fešák. Nie je to typ čo mu chybaju predne zuby 😅

luccki
28. mar 2019

V prvom rade je dolezite ako sa ty v tom citis, pretoze u0lne suhlasim, ze aj tucne vedia vyzerat fantasticky a to som praveze fanusik skor vychrtlin, ale niektore tiw kila ozaj vedia nosit. Ja sa uz pri par kilach navyse citim zle a nevidim teda dovod na to, aby som si hovorila ze nevadi, jedz dalej, nechudni, ked sa tak citim nekomfortne. Naopak, ak ty sa tak citia dobre, tak nechudni pre inych. Zastavam vsak aj nazor, ze aj zdravotna stranka je dolezita a osobne neznasam, ked sa teraz vsade tlaci ako nezalezi na tom, kolko ma zena kil, pretoze takisto ako anorexia, bulimia nie su zdrave, ani obezita nieje zdrava. A takisto sublasim aj stym, ze od urcitej hmotnosti to ozaj nevyzera dobre, ked sa uz zena vyzlecie...

mircalla
28. mar 2019

@luccki Vies mi dat priklad jednej baby, co je tucna a vyzera fantasicky. Kludne nejaka znama osoba...Tucna, nie plna. Dakujem. Fakt ma to zaujima

stanzi
28. mar 2019

@mircalla akurat som isla napisat to iste 😀 myslim ze sa tu casto zamienaju pojmy, par kil navyse, alebo “plnsia” postava je nieco uplne ine ako tucnota...take zeny skutocne mozu vyzerat dobre, narozdiel od tych fakt tucnych...

dussi
28. mar 2019

@olivnik chápem a rozumiem čo ste chceli povedať, som za aktívny prístup, ja sama by som pri ničnerobení bola väčšia. Teší ma kolegynka, krásny dnešný deň učiteľov Vám prajem 🙂

ivca88
28. mar 2019

@mircalla na slovensku je to ine, ale v zahranici je plno zien 150kilovych a vystupujú tak, ani keby boli stihle ako lan.
Suhlasim, aj mne osobne sa pacia chudsie.
Ja som teraz schudla na 38-40 velkost z 44 a citim sa úžasne. Ale to preto, ze sama som nebola spokojná so sebou. Nevedela som sa ani pekne obliect.
Citila som sa zdeptane.
Preto je dolezite byt spokojný sam so sebou.
Ked zena žiari, tak si isto najde niekoho, kto to svetloje vidí.
Priatelky mojho brata su velmi pekne do tvare. Staraju sa o seba aj napriek kilam.

kvetinka75
28. mar 2019

@0silvia0 ja som kedysi nosila 42-ku a nebola som nejaká veľmi tučná. Bola som pri tele ale nie ako keby som mala 90 kg. Tak si myslím, že tá 44-46-ka nie je až také hrozné. Žena pri tele nemusí byť až tak tlstá, že je to odpudivé. Je rozdiel mať 15-20 kg navyše a 40.

mircalla
28. mar 2019

@kvetinka75 c.42 a c. 46 je dost velky rozdiel. Takisto ako c. 36 a c. 40. Ved su to 2 konfekcne velkosti a to neni vobec malo

ivca88
28. mar 2019

Sla som teda na instagram. Tie co si neviete pomoct so satnikom, ide to. Da sa pekne obliect a byt príťažliva.
A ked vela závisí od toho, kde je tuk ulozeny. Ale tie konfekcie 44-46 sa ozaj daju

0silvia0
28. mar 2019

@kvetinka75 no veď to záleží od zloženia tela, ak je niekto jednoducho "veľký", je to iné ako keď je niekto sádlovito tučný. A je rozdiel keď sa bavíme o tvojom použitom slovnom spojení "za čo chytiť", ked chlap oblápa veľkú, ale pevnú riť ako keď plesne žene po tukovej traslavej riti, ktorá sa trasie ešte pol hodinu. To som chcela povedať.