icon

Kalorické tabuľky - poraďte

1. aug 2022

Ahojte ,dnes som si stiahla kalorické tabuľky do mobilu a zapísala dnešok čo som jedla.Pridam foto,je to takto v poriadku vyplnené?Vyplnila som všetky jedlá cez deň,aj pitný režim,aj aktivitu.Vypisalo mi že mám stiahnuť niečo premium aby sa dalo pridať viac jedla.To je potrebné?Za to sa platí.Poradte ako používať tieto kalorické tabuľky.

usagin124
17. aug 2022

@panelacikova mäso, cestoviny, ryža, vločky všetko surové 😉 včera som sem dal videa kde dvaja tréneri hovorili ako to robia oni

panelacikova
17. aug 2022

@usagin124 nestihla som, pozriem

usagin124
17. aug 2022

Pekný večer dievčatá prajem a pridávam dnešný sumár KT. U mňa takto

autor
17. aug 2022

U mňa dnes takto

panelacikova
17. aug 2022

Toto je dobré či zlé? Lebo už som z toho magor

majamat
17. aug 2022

ja asi prestrelim tuky. dnes som nemala v robote cas a jedla som co prislo, este horminy a nenormalna unava. och, zajtra jeden den volna.
este to ani nemam nahadzane v tabulkach, u nas nei ej dobry signal na net a ani cas som nemala nahadzovat.

majamat
17. aug 2022

no co hovorim, tuky

majamat
18. aug 2022
usagin124
18. aug 2022

@majamat tie Martinove videá sú neskutočne dobré. Veľa veci ktoré sú nejasné je objasnenych 😊😉

majamat
18. aug 2022

@usagin124 veru su.je fakt, ze mnohe veci viem,a le paci sa mi, ze tp takto da niekto do eteru, lebo na nete koluje fakt kopec polopravd a mytov.
akurat soms a bavila dnes so sestrou. jej svokra je zamerana na redukciu sacharidov. vsak ako sa ona stravuje, je jej vec, ale aby svojmu vnukovi ( mojmu synovcovi ), ktory ma len 2,5r nedala do polievky cestovinu koli sacharidom, hoci ho napchava sladkostami? to uz ej veru chore.

myslim, ze toto ani nepotrebuje komentar.

majamat
18. aug 2022

a teda ked sa to neikto dozvie takto, od niekoho, kto evidentne o tomvie vela, skor je sanca, ze to taky clovek pochopi

usagin124
18. aug 2022

@majamat Toto nemyslíš vážne malému dieťaťu nedá cestovinu ? Ale sladkosti ano?

usagin124
18. aug 2022

@majamat prave preto som to sem zdielal zopar jeho videi ze naozaj aby sme viacerí mali inšpirácie či už na potraviny alebo aj rady ako a čo robiť

majamat
18. aug 2022

@usagin124 myslim, ale nechapem tomu. ma to nejake pomylene.

majamat
18. aug 2022

@usagin124 ja som dnes pozrela viacere videa a teda dnes sekam dobrotu, lebo vcera som neodolala nejakym sladkostiam 😀

ja nedokazem odolavat, ked sa citim strasne unavena, ked mi vlemi chyba energia. to je moj zabijak, ked sa snazi chundut, je to sice lepsie a zvladam to lepsie, ale sem tam pride obdobie, ako je toto, ze mam krizu. tak som kalorie vyhnala az skoro na 3000kcal.

usagin124
18. aug 2022

@majamat joooj

usagin124
18. aug 2022

Pekný večer dnes takto

majamat
18. aug 2022

@usagin124 dnes mam o polovicu menej.

zapisala som aj tvaroh, lebo konci opat zaruka, musim spotrebovat. tak si dam trosku so steviou na 2. veceru.cize o trosku resvihnem kalorie, ale nie o moc, navyse mam pomerne vela bielkovin.

usagin124
18. aug 2022

@majamat prestrelene bielkoviny 🤣😂🤣😂👌👌👌😇😇😇 ale to tu ešte nebolo 😉😊

majamat
18. aug 2022

@usagin124 😀 to je ten lepsi proipad. ja mavam bielkoviny ok,a le znizila som si hodnotu, mne KT vypocitali viac, cize by som teraz neprestrelila az tak, keby soms i to nechala. no zdalo sa mi to vela na to, ze necvicim.

ale teda nie ej to zas taky prblem naplnit. ja mam rada maso, vajcia, syr, cize nei ej problem a dnes som si teda konecne dala aj tu cervenu sosovicu.

ozaj, zabudla som si napisat asi melon, idem skontrolovat.

majamat
18. aug 2022

no tak pridala som melon, tvarohu dam asi viac, elbo mi to tak vychadza ze si dam 1/2 z toho, co mam este v kelimku a fakt ho musim minut. je to skoda, tvaroh a jogurt jem stale po zaruke, alebo an konci. kupim a nezjem, potom takto narychlo dojedam.

cize asi trosku prestrelim lkalorie, co som si na volny den urcila,a el zas aspon vo forme bielkovin.

autor
18. aug 2022

Ahojte,ja dnes takto

panelacikova
18. aug 2022

Dnešný deň...

usagin124
18. aug 2022

dievčatá držíte si dnes ten príjem pekne aj autorka aj @panelacikova

anh85
18. aug 2022

Ja dnes takto

usagin124
18. aug 2022

@anh85 Ukazkovo !

anh85
18. aug 2022

@usagin124 - Keby to aj efekt malo. Dúfam že sa to konečne pohne.

usagin124
18. aug 2022

@anh85 pozri si video ktore sem davala dnes @majamat

anh85
19. aug 2022

@usagin124 - dnes som sa postavila na váhu a 55,9kg ja to asi vzdávam. Za 2 týždne som nabrala späť čo som schudla a to som si odopierala sladké a načo to bolo. Graf mojej hmotnosti. Nevravte že toto je ok

majamat
19. aug 2022

@anh85 neviem. niekde bude chyba, len neviem kde.

chcelo by to akusi kompletnu analýzu