Koľko by som mala schudnúť?
Zacni sa hybat a striedmejsie jest a schudnes, kolko schudnes. Vobec to nie je otras, mas boky a stihly pas, krasna zenska postava, uplne ti staci spevnit stehna a budes 👌
skuste 90dnovu dietu, je to v podstate delena strava ....a schudnete aj 10kg
alebo sa dajte na vyzvu s fitshaker.sk, zacina od 11.1.
Zdravý človek by mal vážiť asi okolo.. 57 kg ale závisí od výšky. Nie je to naozaj také hrozné, aj keď len budeš pravidelne cvičiť a celkovo sa spevníš a budeš si to udržovať aj to bude dobré. Skús do tých 65. Držím ti palce 🙂 skús na nete pozrieť aj príjem kalórií a jesť zdravo, pravidelne, piť dostatočne a hlavne proteíny prijímať.
Vôbec nie si otras. Zdá sa mi, že máme podobný typ postavy, boky a stehná vždy budú 😃 ale to je ženský typ, schudnúť niečo ale hlavne spevniť.
Vobec sa podla mna nemusis zameriavat na to kolko kg musis dat dolu, skor sa zameraj na to ako telo vyzera, co posilnit a podobne. Mam podobnu postavu, v oktobri som zacala na sebe makat, nevazim sa zatial, ale teda citim sa o dost lepsie teraz ako pred tymi cca dvomi mesiacmi. A najma vidiet rozdiel. Vyskusaj pravidelny pohyb, prechadzky, cvicenia a pozmenit stravu a ono to pojde. 🙂
skúšala si už dietu 8/16?
žienky si ju chvália. možno ti sadne a kg pôjdu dole...
Vôbec to nie je otras, nájdi si pohyb, čo ťa bude baviť a zameraj sa skôr na dobrý pocit a spevnenie tela
Zblizka fotka vzdy skresluje.mam podobny typ postavy vacsie stehna a boky.Podla mna by Ti stacilo 5-7 kg si taky estrogenovy zensky typ.Vobec to nie je velmi zle🙂
No aby si mala cca 55 kíl by bolo najlepšie 🙂 dá sa to. Upraviš stravu a budeš spokojná. Moja svagrinka chcela schudnúť a objednala si špeciálny jedálniček od jednej holky, ktorá sa dlhodobo venuje zdravému životnému štýlu. Za dva mesiace schudla 13 kíl. A nie je to taká dieta, že sa naje 1x za deň. To nie. Jedalnicek som videla a klobúk dolu! Teraz vyzerá úžasne a hlavne je so sebou spokojná. Veľmi spokojná 🙂
@thewitch neviem kde si nabrala číslo 57 kg, možno tak 150 CM výška....veľmi záleží od výšky, ja mám 181 CM a 75 kg a som chudá a zdravá 🙂
Podla mna dobrych 15kg treba schudnut. Tie co pisu ze to vobec nie je otras tak klamu. Nic v zlom. A predpokladam ze si dost mlada tak ak nechces mat o 10 rokov 100kg tak zacni so sebou nieco robit este dnes.
@marcellka32 veď hovorím že viem že závisí od výšky, pohlavia :D Priznávam chybu :D
@zazvorka87 mna vas nazor nezaujima nesuhlasite s mojim rolujte dalej treba odpisovat autorke a nie niekomu s kym nezdielate rovnaky nazor.Nie sme v debatnom kruzku.A inac palice sa nepacia ani mne ale na druhej strane ani bravcove paprce vhodne na konzervu. Dovi dopo.

Tvoja vyska?