icon

Koľko jedia štíhle a útle ženy?

renusik
4. mar 2024

Ahojte zamýšľam sa nad otázkou koľko jedia také tie štíhle utle žienky? Niekedy mi to. Príde tak ze asi jedia veľmi málo...

janickacrazy
4. mar 2024

@renusik poznám jednu, ktorá je veľmi málo, váži 44 kg pri 168cm a druhú, ktorá je rovnako útla a doslova zje, čo vidí, vačšinou kalorické bomby typu slanina, halušky, sviečková a 4 knedle, ľudia sú proste rôzni

kristiii
4. mar 2024

@renusik neviem, či zjem málo alebo veľa, podľa toho, s kým sa porovnám. Oproti kolegyni, ktorá do seba natlačí 6 knedlí, zjem málo, oproti druhej, ktorá knedľu ani neje, lebo biela múka je smrť a dá si len mäso so šťavou, zjem veľa 🤷.

h2
4. mar 2024

@lucia147852 Tak to počkaj, čo bude po 40-tke. 😉

tana85
4. mar 2024

v okoli hned 3 zeny stihle az chude a viem, ze jedia malo a ked uz tak hlavne zelenina. maju vsetky 38-39 rokov. mne sa uz kila nedrzia narovnako ako ked som mala 25, takze aby som nepriberala musim si strazit co jem a niekedy sa vyrazne zapriet v tom, na co mam chut :( vek neoklamem

deti95060810
4. mar 2024

mám 167/52 kg. 4 deti
podľa mňa jedávam normálne - podĺa mojich najbližších vraj málo...
ráno mi je neustále zle - takže začínam s jedlo až kedysi o 10 -11 hod. prestávam s jedením o 17 - 18 hod.
Takže vlastne nevedomky držím diétu 8/16...
jedávam bežne chlieb, milujem rožky s maslom, nemám problémy aj s veterníkmi, slaninka, salámy, klobásy...všetko
vlastne jem všetko - len možno v menších množstvách...
a potom sú tu stavy ako migréna - kedy nie som schopná nič jesť aj 2 dni... ale že ozaj nič...

domkakvet
4. mar 2024

@renusik nejem toho vela.

ivangeline
4. mar 2024

Kamoska jedla viac ako ja a mala pod 50kg. ;D

siska53
4. mar 2024

@h2 nedes ju! Ja sa blizim k 50tke a na metabolizmus sa nestazujem este.. mozno az po nej 😅

siska53
4. mar 2024

@renusik Mozno ako ktora. Ja jem tolko, kolko mi dovoli zaludok. Niekedy len dve knedle, dakedy aj 4. Ked jem v jedalni, zjem podla toho, ci mi to chuti, cize rovnaku porciu ako 180- 190 cm chlap. A jedavam cca 2x denne sladkosti. A kludne aj viac, dakedy mam strasnu chut na ne prave vecer. Neviem, ja mam pocit, ze jem cca rovnako ako moj muz, co ma 180 cm. Deti dakedy,.ked boli mensie, aj skonstatovali, ze mama si nalozila vela 😅😅. Mavam tak medzi 41-44 kg, konecne som sa teraz po 10 rokoch dostala opat na vahu 43-44, lebo z neznamych pricin sa mi to tolku dobu motalo medzi 41-42. Ale ja som nizka, mam len 155 cm.

barju
5. mar 2024

@renusik ja mám 170 cm vážim 60 a nosim veľkosť 36. 1200 g pizza nie je problém. Keď predo mňa postavia slona, zjem aj toho. Jedavam 8-23h 5-6 krát denne niekedy sa zobudím od hladu a idem o 2-3 ráno do chladničky. Nemám problém so štítnou žľazou ani na gastro nič nezistili. Ak by som to mala pripísať genetike, tak až z druhého kolena. Všetci hovorili ako sa to po 30tke zmení, ale nestalo sa a ja stále oblečiem šaty z 9tej triedy. Teraz mi všetci hovoria ako sa to zmení po dieťati, no pochybujem o tom. Tehotná ešte nie som ale ak je vracanie v tehotenstve dedicne, tak sa bojím že ešte schudnem ako moja mama keď čakala mňa. Preto som si chcela trochu zvýšiť predtym kilá,staci tak 5,ale nejde to. Ani proteíny ani tvarohova diéta nezaberajú.

la_dolce_vita
5. mar 2024

Nikdy som neverila tym reciam o veku, prechode a pomalsom spalovani, kým sa ma to nezacalo tykat osobne. Za mlada som doslova zrala a aj sladkosti denne. Teraz po 50tke uz nehrozi, ani sladkosti a alkohol, porcie male a vecere ziadne a neschudnem ani nahodou, pohybu mam dost, aj kondicku. Cize tie mlade stihlucke zeny takto nebudu konzumovat cely zivot, to je iste.. mozno vynimka nejaka.

kiwi3
5. mar 2024

ja som cely zivot xs a zjem zhruba ako moj cca 85 kg chlap. ale zase pravda, ze ta skladba jedla je obcas ina, ja nejem cervene maso vobec a vecer sladkosti. okrem toho, vekom sa takmer uplne vyhybam vyprazanemu a alkohol, to uz roky nic. ale taky sushi all you can eat raz za cas - to sa ledva dogulam domov.

maryetta
5. mar 2024

No mne staci vidiet kolko toho zjedia moje deti. Napr 6-rocna dcera zje toho istotne viac nez ja. A to je teda sparatko 😂
Bude mat spalovanie po muzovi. Ale zase je aj vkuse v pohybe.

la_dolce_vita
5. mar 2024

@simsalabim takze predsa genetika hra rolu.. ?

simsalabim
5. mar 2024

@la_dolce_vita no ja som o tom 100% presvedcena, len tu sa casto tlaci nazor, ze zena si za kila navyse moze sama. Ziadna genetika, ziadny metabolizmus, ziadna stitna zlaza, ziadna menopauza... len vina zeny. Avsak kazdy, kto ma v okoli zenu, ktora zerie ako slon (vid moja kolegyna, ktora prave olovrantuje - makovka, banan a vanilkovy jogurt), nepotrebuje citat studie na to, aby jasne videl, ze nie sme vsetci ako cez sablonu....

katuskamala1
5. mar 2024

Ano potvrdzujem, zrala som vyrazne vacsie porcie a len kost a koza. Po 30tke sa uz musim kontrolovat,ale ziadne diety,aby som si drzala stihlu postavu.

hiro
5. mar 2024

Jedia bagatel. Keby jedli poriadne porcie, niekolko kg denne, zo 2 kila porcia na obed tak priberu. Ja ked vidim ze denne menu 100g rezen tak to je asi tak pre dieta. Ked masko tak porcia ma byt aspon 500g maso 500g zemiaky + priloha.

beky223
5. mar 2024

Ja patrím tiež k tým šťastnejším, spolu s mojou sestrou, ktoré jedia piate cez deviate a nepriberu... Viem, že raz asi príde vek kedy mi to telo už neodpustí, tak si to užívam kým sa dá 😅

simca06022011
5. mar 2024

Moja sestra aj mama môžu zožrať aj koňa:D sestra ma ledva 50kg, mama mala tiez toľko hádam do 50tky.. teraz ma cca 60kg... slanina klobása chipsy pred telkou večer no problém, misa halusiek o 22? No problém:D

simca06022011
5. mar 2024

@hiro 😂

hiro
5. mar 2024

@simca06022011 Misa halusiek ma zo 3kg, to uznavam ze je dobra porcia 🙂

mell27
5. mar 2024

@renusik ja mám 46 kg a 160 cm. Môžem jesť,čo chcem, koľko chcem a nepriberiem 😃 veľakrát som skúšala a nakoniec aj vzdala. 😃 Snažím sa ale cvičiť a nabrať aspoň nejakú svalovú hmotu. 😃

hiro
5. mar 2024

@mell27 Takze ked si robis prazenicu tak aspon 10 vajec + 10 rozkov + flasa uhoriek ako si ja spravim vecer ku filmu? ;)

zojkaaa
5. mar 2024

Mam 170/57-58 neviem ci som ultra stihla ale mam dobre spalovanie a vela chodim na wc 😬 naozaj co zjem to hned ide….
Co jem - rano kavu a croasant ten maslovy bez naplni, do obeda banan a jablko alebo len ,,smutičko,, obed polievka a druhe zvacsa len polku porcie, poobede sladke musi byt, po praci nejaky chlieb pecivo jogurt tortila alebo az rovno vecera, ked mam PMS tak ani radsej nenapisem co….
Mozem akykolvek fastfood ale dam si vzdy vodu k tomu a to ze sladke ja nepijem nikdy aj to vela spravi a poobede sladke tnamena 1 horalka ne tabulka cokolady napr
Jem vela ale male porcie

mell27
5. mar 2024

@hiro 10 vajec zase nie, nie som vajcova 😃 ale tých 5-6 v pohode, ak sa poriadne nenajem o 9-10,tak už o 5 ráno vstávam kvôli hladu 😃

hiro
5. mar 2024

@mell27 🙂 Ok.
Kaloricky prijem - vydaj nepusti. Ak niekto nie je nejako chory tak ak bude jest poriadne - ale fakt, ziadne take ze obycajne ranajky, obycajna desiata, obycajny obed, olovrant a vecera - ale aspon 2-3x to vsetko tak priberie nech aj traktory padaju.

larinka552
5. mar 2024

@hiro hm to je slusny vykon 👍😃 ja som si niekedy robila prazenicu z 10- 12 vajec ale iba take 2- krajce chleba k tomu, viac mi k tomu nechuti 😁 Raz som sa rozhodla skusit zjest 3 pizze naraz a v pohode, dala by som asi aj stvrtu ale rodina uz divne pozerala a nechcela som to prepalit 🙂
A tieto chleby vovajci som zjedla naraz, lebo som chcela minut suroviny 😃
Ale zase uz sa snazim krotit a nemozem tolko zrat, lebo na mne to vidno 😥🙁

mell27
5. mar 2024

@hiro možno,som ale dosť aktívna, je možné, že to aj vybeham 😊

hiro
5. mar 2024

@larinka552 Ja sa moc nekrotim ale nedavno bol tyzden co som bol zo 2x na zjedz kolko vladzes + cinske a tak som to prehnal ze uz som sa fakt skoro gulal, zle mi bolo, tak som si dalsi tyzden daval len male porcie. Inak rozmyslam ze jem strasne nepravidelne - ked som hladny tak si dam, ked nie tak nejem. A naopak aj celkom vydrzim - ked som asi mal kovid ze mi ani kava nechutila a inokedy ked sa mi dasna zapalili tak to som vtedy 2x po tyzdni nic nezjedol a okrem prvych 2-3 dni ked som hlad aj pocitil a tak na 4-5-6-7 den to bolo uplne v pohode, ziadny hlad, normalne mi po tom tyzdni prislo divne si dat nieco do ust a zut, bolo to neprirodzene, odvykol som si jest a ktovie kolko by som este vydrzal :D