Koľko ste schudli po pôrode?
Dostali ste sa na rovnakú váhu, alebo máte menej či viac? Ja totiž nie a nie schudnúť... 😒
ahojte ja som uz rok po porode pocas teho som pribrala 15 kil moja povodna vaha bola56-57 kil ale teraz mam asi opacny problem ako ostatne zeny pocas toho roka som tak velmi schudla a ani neviem kedy a ako teraz vazim50 niekedy aj 49 ale vyzeram strasne a najhorsie je ze nemozem nijako pribrat necitim sa zle len vyzeram ako bulimicka a nie ako mamicka 😒
pocas tehu som pribrala 24kil, v porodnici ostalo 8kil, pocas 1.tyzdna sli dole este 4kila a potom nic, stala som na vahe. tak som sla na perventivu a zistili mi znizenu cinnost SZ, pol roka som na liekoch a 6kil je dole...este 9mam a neviem si predstavit, ze ich dam dole, ako budem vyzerat, asi ako tycka k paradajke 😀
na dojcenie by som sa nespoliehala, kazdy organizmus je individualny a 2mesiace po porode som svoju vahu este neriesila. ak dojcis do pol roka sa neodporuca velmi cvicit ani, takze asi tak...potom len zdrava strava a pohybu do zbesnenia 😉
rok po porode som mala plus 2 kila v porovnani s predtehulkovskym stavom a nedietovala som vobec...ale teraz mam plus 5, nejak som sa rozozrala, respektive, prestala som kojit a jedenie mi zostalo take iste ako ked som kojila a neviem sa zbavit sladkosti ☹...ty sa urcite teraz netrap chudnutim, daj tomu taky rok a ono to pojde same
Ja som isla rodit lahsia ako ked som otehotnela o 3 kg tak ked som porodila som mala o 6kg menej ako pred 9 mesiacmi takto som sa drzala si 4 mesiace a potom som zacal rapidne priberat a nie a nie sa ich zbavit tiez uz neviem co so sebou.
ja som osem dni po porode a z 16,6 kg mi ostali 4
Dnes mám 25 dní po pôrode a zatiaľ 12 kíl dole....
ja som pri prvom pribrala 17 kg a domov som prišla bez 14 tich, po 8 mesiacoch som pribrala 8 a potom zišli samé dolu
pri druhom som pribrala 30 kg domov som prišla bez 8 a ked malý začal chodiť za ručičku tak som zhodila dalších 20 teraz mám ešte dve na sebe, ale to je len moja pažravosť
ja som pribrala 15 kíl, 5 som schudla v pôrodnici a potom postupne ide čo mesiac kilo kojením, no a teraz mám ešte 6 navyše, dúfam, že čoskoro odýdu 🙂
ja som pribrala 24kg a v celku to slo dolu. teraz som 7 mes po porode a uz asi 2 mesiace vaha stoji v stave + 5 kg 😒
Ja som pribrala 16 kg... z 54 na 70. V porodnici som nechala 8 kg, v priebehu prvych dvoch mesiacov som zhodila dalsich 5 kg a so 4 kilami este bojujem 😀 Ale snad pojde dole aj to... Najviac mi toho zostalo na brusku. Inak vraj ze ak mama dojci, nie je dobre zhodit viac ako 2 kg za mesiac... To som citala.
Ja som pribrala 23kg (z 55 na 78kg, vyska 180) a dnes 11 tyzdnov po porode mi ostalo cca 3 kg , dufam ze mi uz ostanu 😀
ja som pribrala 22kg a 3 mesiace po porode som uz mala povodnu vahu+4kg...odvtedy sa to drzi..no po novom roku chcem zacat so zumbou,tak dufam,ze pojdu dole aj tie 🙂
Ja som pri prvom pribrala 13,5 kg. Do dvoch mesiacov som bola 2,5 kg pod svojou váhou. Teraz som pribrala 14,5kg, tak dúfa že to pôjde dole.
ja som pribrala pri malej 11 kg a do dvoch tyzdnou som dala dole 17kg.a to ani neviem ako 😅 a teraz 4 roky po porode mam o 15kg viac ako pred tym. ☹ zacala som robit v kancelarii,sedava robota,vecerne doslova zranie a je to tu... ale dufam ze coskoro otehotniem a uz ma to nebude tak moc trapit 😉
moja vaha tesne pred porodom bola 98 kg teraz 68 kg v case otehotnenia som mala vahu 74 kg 😀 takze mne kojenie velmi pomaha 😉 a musim povedat ze sladkosti su u nas na dennom poriadku hlavne v noci 😝 😔
mamkaivka, co tam nejake kila navyse, ale vidim, ze na siesty krat sa Vam podaril chlapcek... 🙂 .. krasna rodinka 🙂
ja som pribrala 11 kg a ked som prisla z porodnice, uz boli dole 😉 ale prvy rok na materskej som ich nabrala naspat, mam porodnu vahu 😝, ale to preto, ze som stastna a ze mi je dobre a nic mi nechyba 🙂
Ale uz idem na dietku, lebo otal-potal 😝
po tomto tehu uz mam vsetko dolu, ale pri prvom som ani riadne nestihla schudnut, tak som si to preniesla do druheho tehu a po druhom sa mi na povodnu podarilo az takmer polroka po porode.
pribrala som 20 kg a do mesiaca boli dole
ahoj...pri dcérke som pribrala 15 kg a do 4 mesiacov boli dole a este som isla dalej do minusu...ale pri syncekovi som pribrala 19 a do pol roka som schudla len asi 6 kg 😖 , az po roku a pol sa mi podarilo dostat na "moju" vahu ...teda ten zbytok
Pribrala som 22, do 2. mesiaca schudla 20 a tak to zostalo.
Ja som zacala chudnut asi az pol roka po porode. V tehu som pribrala takmer 25kg, v porodnici ostalo 10 a v sestonedeli zislo samo asi este 5. A potom nic, nic, vsetko sa ma drzalo, az zrazu asi po pol roku to zacalo zliezat, pomaly, asi 1kg za tyzden a ani neviem ako uz mam naspat povodnu vahu. Kojim doteraz, myslim ze kebyze nekojim tak tie kila stale mam...
za tehu som pribrala 5,5 kg...a behom 2-ch tyzdnov po porode som schudla 15 kil...kojila som a doslova zrala bola som stale hladna...kazdy ze ked prestanes kojit tak vaha pojde hore...uz nekojim a vaha stoji...uvidime ako to bude ked budem 2x tehu...
Ahoj, ja som v tehotenstve pribrala 17 kg. Zhadzovala som 2,5 roka. Poviem ti, že som cvičila doma a obmedzovala stravu. Držím ti palce. Neboj, pôjde to dole.
jedine cvicenim ... kombinacia so zdravou stravou, inak to nejde ... pevnu volu ... a tym nemyslim cvicit raz za tyzden 20 minut ...
moja povodna vaha 65kg, pribrala 25kg cez tehotenstvo, po 2 mesiacoch od porodu som schudla 20kg,,kojim doteraz cize pomohlo,no teraz som trosku pribrala 67,5kg
ja som pribrala z 57kg na 74kg ,po porode zo mna spadlo asi 8kg,postupne do cca.3-4mes. som bola na 59-62kg tak sa mi kolísala váha
a teraz má malá 19mes. a ja mám už asi 3mesiace váhu 54kg,som spokojná,štastná že mám este menej ako pred tehotenstvom 😀
stále ju kojím,no jem všetko i v noci,sladkosti,,žiadne diéty nedržím nič také.prosto to ide samo prirodzenou cestou. 😀
ked som otehotnela, mala som 50,5kg, v tehu som pribrala 12kg,mesiac po porode som mala 50, no a teraz ma maly pol roka a ja mam 51,5kg cize sa na mna nejako nalepilo🙂
Ahoj, pri prvom som pribrala 10 kil a porodila som v 30 tt a domov y porodnice som isla so svojou vahou ako pred tehu a za tych 6 tyzdnov na nedonoseneckom som schudla este 3 kila na 51 kil
teraz som len zazrakom pribrala 3 kila cez cele tehotenstvo kedye som 3 mesiace leyala v nemnocnici a do 16 tt vracala nonstop a vsetko , takze som hned spadla pod porodnu vahu, ale teraz som kilo pribrala od porodu 😀 😀 😀 😀 ale stale je to v pohode... 😀 😀 to asi tie zaprazene polievocky ktorymi sa nalievam kazdy den, kvoli mliecku 🙂))

dostala som sa na povodnu vahu. Pocas celeho dojcenia som ale mala stale nejakych 4-5kg navyse, ale ako som dokojila, vsetko to odislo. Kojenie samotne mi ku chudnutiu vobec nepomohlo