Kryolipolýza a vaše skúsenosti s ňou
Máte s ňou niekto nejakú skúsenosť? 🙂 Velmi nad nou uvažujem
@zena1 Ahoj chcem ťa poprosiť kde v Žiline si nato bola kde to robia?? Lebo ja som nenasla nič v Žiline . Ťiež ak ťa môžem poprosiť o cenu a výsledky ako si s tým bola spokojná atď. Ďakujem
Po sedeni 25% dole? No zial, ako sa pytate prave som sa odmerala, takze nic :o( Ziadna zmena zatial, akurat citim bolestive miesta kde mi to robili. V Ziline nech sa páči - http://www.liposukciabezskalpela.sk/kontakt.html
Ja som platila za dve nasatia 99.-€ , no bola to akcia myslím 50% . No na Tvojom mieste by som počkala a zistila si, či bude naozaj nejaký efekt - teda ak nechceš peniažky vyhodiť len tak. Ja som to chcela vyskúšať ako poslednú variantu pred Slimlipo laserom, alebo abdominoplastikou. Takze pre mna ta investicia bola pslednou moznostou skúsiť to inak (o:
Sama som zvedava, čo sa udeje, sledujem sa, pozorujem sa a uvidim. Urcite dam vediet, avsak ja som uz na stredu objednana na konzultaciu k abdominoplatike. Samozrejme, cakam na obdobie 6 tyzdnov (o:
ahojte prosim Vas poradte mi ci to pomoze odsat tuk z vnutorych stehien . bol niekto v ULK? alebo nie je nejaky salon v ziline ktory to robi?
Hm, ttazko povedat co pomoze. Co je to ULK? Nepli mi dobre zrana? (o:
To nepoznam, nebola som, nepocula som
@cajova_lienka ahoj, ako si spokojna s vysledkami. Uz ti presla ta doba ked by mali byt vidiet vysledky kryo. Mas nejaky ubytok centimentrov v pase, popripade na vahe?
Ahojte kočky,
odporúčam vám kryolipolýzu hlavne na spevnenie ochabnutého brucha, pokiaľ chcete menej tuku na bruchu - zmenšiť obvod - lepšia je ultrazvuková liposukcia (kavitácia). Po dvoch ošetreniach mám 8cm dole z obvodu brucha. K tomu cvičím a upravila som si stravu a brucho išlo rapídne dole - nie je to len cvičením, mám s týmto veľmi dobrú skúsenosť.
Ahojte tak vysledok je fajn - brusko je podstatne mensie - ono meratelne to velmi nie je -ja som si nedavala odsat pas ale ten taky lalok co mi zostal na podbrusku. je mensi cca o tretinu - a konstatujem to nielen ja ale aj manzel a vsetci co mi to brucho videli pred a po. ked som dobre oblecena tak to vyzera ze mam ploche brucho co som naposledy mala okolo 20ky a po tehotenstve to podbrusko stale dost vystupovalo ale hlavne bolo strasne tuknate. teraz chcem byt druhykrat tehotna ale po porode a ked bude prcek trosku vačši chcem si dat brucho dat zmrazit este raz a ked sa mi nejakym zazrakom podari nasetrit tak aj boky by som rada.
Mimikaa10,cajova_lienka - Dievčatá, ja som druhý deň po kryolipolíze a výsledok nie je nijaký. Myslím si, že prístroj som dokladne vyberala, rovnako aj salón v ktorom som bola, aby som sa podľa odporúčaní dievčat na fórach nedala oklamať. Výsledok teda neregistrujem ani vzhľadový a o sľubovaných 25 % ani nechyrovať. Čo sa týka kavitácie mimkaa10 je smiešne čo píšeš - 8cm po dvoch ošetreniach??? Mám osobne doma prístroj na kavitáciu /podnikateľský zámer do kozmetického salónu priateľky/ , no takéto výsledky sme nezaregistrovali nikto!!! Robíš niekomu reklamu alebo..??
@zena1 ahoj zienka len si sa zabudla docitat ze tukove bunky odumieraju po zmrazeni postupne a efekt zacne byt viditelny po 6-8 tyzdnoch. konecny vysledok je az po cca 3 mesiacoch 🙂 takze na druhy - treti den mozes pozorovat ked tak len podliatiny (aspon teda ja som ich mala).
@mimkaa10 a k debate o kavitácii - ano na okamzite "zostihlenie" je lepsia ale nie je ani nahodou trvala - dochadza totiz iba k naruseniu tuku v tukovych bunkach a jeho vyplaveniu z tukovych buniek ale nie k destrukcii tukovych buniek samotnych. Teda akonahle opat priberiete tak sa naplnia aj opat tie "vyprazdnene" bunky. Takze hrozi jojo efekt na danej partii - dokonca co som sa docitala na forach tak je tendencia danu partiu "naplnit tukom" este vyraznejsie. Co sa tyka vypnutia ochabnutej koze na bruchu napr. po tehotenstve alebo prudsom chudnuti odporucam radiofrekvenciu - po opakovanej aplikacii funguje ako lifting.
Ja som bola na kryo cca v januari - uz vo februari bolo mozne konstatovat ze sa tam nieco deje a teraz v marci mam teda podstatne mensie brusko. 😀
@zena1 Reklamu? ale nebuď smiešna... vidíš niekde názov centra v mojom príspevku? 😠 A keby aj - reklamu môžem robiť na základe svojej osobnej pozitívnej skúsenosti - keby mal niekto záujem, odporučím 🙂
mala som sa asi odfotiť... zato, že vám to nezabralo to musíte odsudzovať? Napísala som svoju skúsenosť a iste vieš, že na každého človeka to zaberá inak - keby to bol úplný FAKE tak by na tieto procedúry nikto nechodil a to, že mi neveríte - váš problém 🙂 Áno, mám dole 8cm z obvodu brucha po dvoch ošetreniach - samozrejme som medzitým aj makala cvičením a stravovaním, ale toľko by som z brucha dole nedala len cvičením 😉 Určite kavitáciu odporúčam
@cajova_lienka máš pravdu s tou rádiofrekvenciou - som sa pomýlila v príspevku vyššie, nemyslela som kryolipo ale rádiofrekvenciu - čo už, materská aj na mňa pôsobí 😀 .... a viem, na akom princípe to funguje, nemusíš vysvetľovať 😉
Ahoj mimkaa10 ...reklama sa robi velmi lahko, samozrejme salon neni potrebny, ved mi ho napises ked ma zaujmu tvoje uzasne vysledky.V podstate mne to je naozaj jedno, ani ja nepotrebujem robit tak pozitivnu, ako ani negatívnu reklamu. Avsak ked sa zamyslim zdravým rozumom, poprípade jednoduchým metrom a zhliadnem na nom 8 cm - neni co dodat, pretoze tolko cm a tak rychlo by chcela schudnut kazda z nas (o: Drzim palce nech ti to ide takto rychlo dole aj nadalej (o:
evamartinka prosím ta , kde ta tak dobabrali?
Tak ahoj,mám dole 6 cm a včera som bola na stehnách,a v poriadku,pýtala som sa doktorky na nežiaduce učinky,lebo som tu čítala,že popálenie a tak a ona vravela,že to treba vedieť spraviť,že je dôležité ako kto ovláda anatomiu a fyziologiu aby sa strojom nepoškodilo.A vravela,že by to nedovolila dať kozmetičkám,no ale to možno len konkurencia.Ja ale som tiež spokojnejšia na takomto stroji u lekára,ku kozmetičke by som asi nešla.
V Bystrici v Esteticu,ja tam chodim na vsetko,som zvyknutá a lekárka je tam skoro stále,ked sestričky niečo nevedia,tak ju zavolajú,takže sa cítim istejšia.
sisaha - uz som druhy tyzden, no zatial nic. Nezufam, cakam a uvidim (o: Drzim palec (o:
sisaha... nechame sa prekvapit ((o: no neregistrujem ani len naznak. Bola som uz na konzultaciu k abdominoplastike. Takze je absolvujem tuuto variantu s mojim sadielkom. Avsak 6 tyzdnov este stihnem a dam info
@matuska2810, bolo to v Ba.... nakoniec som bola u lekara, vyrezaval mi nekrozne tkanivo a teraz sa to velmi pomaly hoji, boli to a je tam pekna diera...
to, ci je to certifikovane alebo nie, ma mozno nejaky vyznam, mne sa to vsak stalo na certifikovanom... vraj telo moze takto zareagovat... nikto nevie preco... mne robili obe stehna.... na jednom to mam, na druhom nemam.... preto si to naozaj rozmyslite... fakt to za tu bolest potom (pocas aplikacie to nebolelo vobec) a hlavne tie nasledky, jazvy po.... nestoji...
A tam, kde su zo zaciatku mili a vychadzaju v ustrety a pridete spat s problemom sa tvaria, ze za to nemozu... ok, nie, moze za to moja blbost, ze som si myslela, ze je to neinvazivne....
@evamartinka dakujem za odpoved..a ak by sa dalo vies mi povedat aj lokalitu?Ruzinov,Petrzalka,..?Bo ja som si v navale sialenstva kupila kupon a teraz sa zacinam celkom bat..Som si myslela,ze je to nieco ako kavitacia,lebo na nej som bola a vysledky boli skvele,ale teraz som zostala v pomykove..
Ked sa mi to stalo, tak som prehladala o tom snad cely net... dost bohata diskusia o tom bola v Cechach, kde vela zien dopadlo ako ja. Kedze som najprv nechcela ist k doktorovi, tak som prosila kamosku, ktora robi v lekarni o nejake veci na omrzliny. Ta volala kamaratke koznej a hned ju informovala, ze je to uplne normalne, ze takto dokantria cloveka, ze ona v ordinacii mala kopu zien, ktorym ostali na brucho diery...
Co sa tyka pouzivania blan a postupu vsetko bolo v mojom pripade pouzite spravne a ta blana alebo ako to nazvat bola nova, nepouzita a predsa....
A este jedna vec... druhe stehno, na ktorom nebolo nijake poskodenie sa nic nezmensilo a nic neubudlo... tazke blud najvacsi na svete....
A pre ilustraciu a varovanie prikladam ranu... takto to vyzeralo po 2 tyzdnoch.... uz to mam vyse mesiaca, a tym, ze mi museli vyberat nekroticke tkanivo, tak to mam stale nezahojene a otovrene.... lekar povedal, ze mam poskodene vsetky vrstvy koze.

Dievčatá, akurát včera som to absolvovala v Žiline...dali mi na brušajdo membránu, igelit a vcucli mi slaninku pekne do otvoru. Prvých 5 min bolo OK, druhých trošku citlivých, ale potom to už bolo v poriadku. Keď mi vypustili slaninu podtlakom von, akoby ani nebola moja. Mala som pocit, akby mi ju niekto vyrezal. Zial - nevyrezal :o( Teraz som len v očakávaní, čo sa udeje, či zaznamenám nejaký výsledok (o: