Kryolipolýza a vaše skúsenosti s ňou
Máte s ňou niekto nejakú skúsenosť? 🙂 Velmi nad nou uvažujem
ahojte..prosim vas ako ste boli spokojne so zakrokom v ULK alebo VIP clinic KE? mate skusenosti ?
z vonka inak nemaju reklamnu tabulu je to vo vchode tak jej radsej zavolaj ked budes pred budovou ta pani ta pride zobrat von, toto ma inak zarazilo, ze su neni oznaceni, ale mozno preto, ze otvorili len v januari tak este nemaju vsetko tiptop 🙂
ahojte, tak som dnes bola na kryo... dala som si urobiť brucho a idem ešte 5. na druhú polku, lebo mala som len jeden kupón a tuku požehnane, tak že najprv jedna polka a potom druhá polka. Dám vedieť keď zbadám zmenu.
Ahojte, máte niekto skúsenosti so salónom solee estetic v ba? majú zľavu na kryo na zľavomate a veľmi rozmýšľam po prečítaní komentárov či to kúpiť alebo nie? 😒
Ahojte nemá niekto záujem o kupón na kryolipolýzu v Bratislave v štúdiu body slim http://www.bodyslim.sk/ za 16,90? Ak áno, kontaktujte ma na bashenka.sweet@gmail.com 🙂
tak mi napadlo ze riziko je vzdy a pri vsetkom.stali sa pripady ked umrelo mlade dievca ktore si dalo spravit silikony...... tiez nie vsetky zeny boli spokojne........
napriek tomu je tych silikonovych zien coraz viac. a mnohym to vratilo stratene sebavedomie. takze ak nieco moze pomoc treba to vyskusat. drzim vsetkym palce
ulk ma zasa zlavu babulky balik 5 prilozeni za 165 bol tam uz niekto???? moze odporucit?
@evamartinka , chcem sa opytat na aku teplotu ta schladzovali a ci to bol pristroj cryomax ? a ci ti dali na kazdu partiu novu podlozku ?
Ahojte 🙂 chcela by som sa spýtať, či má niekto skúsenosti so štúdiom krásne krivky na medenej ulici v bratislave. ďakujem 🙂
@michaela041 ja 🙂, svoje dojmy som popisala vyssie
@sisaha
Nedovolas sa spravodlivosti, podpisala som, ze to moze mat vedlajsie ucinky... su prespekulovani..
@michaela233
myslim, ze to bolo minus 5.... a na kazdu mi dali novu podlozku alebo blanu, ci ako to nazyvali....
@esstela
bolelo ma to hned po ceste domov, ale zhorsovalo sa to postupne, asi cca 3 az 4 dni po tom to vyzeralo priserne
@evamartinka dobre, ale vedlajsi ucinok je omrzlina? Na tvojom mieste to len tak nenecham, oni ti vyslovene poskodili zdravie, ries to mimosudnou dohodou...
Ahojte, predam dva kupony kupene na Zlave dna po 14, 90 eur, predam spolu za 28 EUR. Najblizsi termin ma objednala na 30. maja a to som si neuvedomila, ze v juni bude letna dovolenka. Je to v BA na Sevcenkovej ulici v Petrzalke. Tak to nechcem radsej riskovat ked sa clovek potom nema moc slnit. Tak keby bol zaujem piste jarmila.bartalska@gmail.com. Pa a drzim vsetkym palceky . 😉 😉
Ahojte, teraz ponúkajú kryolipolýzu v Musculuse - BA. Máte s týmto salónom niekto skúsenosti? To, čo som si tu prečítala v niektorých prípadoch pôsobí dosť odstrašujúco. Tiež som to chcela skúsiť, pred tehotenstvom bruško rovnučké, po pôrode ... nuž, veď to poznáte. Tak som sa trochu vystrašila, či ísť.
Evamartinka vďaka, že si sa podelila. Mrzí ma to aj za Teba, kvôli tomu čo si podstúpila, aj kvôli bolestiam - zvláštne je, že na niektorých miestach sa to po zákroku u Teba negatívne neprejavilo a je to v poriadku ... Nuž, ako píšeš, bol to teda Musculus... Tak radšej to u nich ani nebudem skúšať... Nie som si istá, či sa poučili, ak urobili dáku chybu a zdá sa že išli s cenou poriadne dolu...
baby co ste podstupili, ako ste na tom, uz vam presla doba 6 tyzdnov a ako vyzera vase brusko, dajte vediet
no mna to čaka na buduci tyžden ale po tom čo som prečitala vaše prispevky tak sa už klepem🙂
no mna to čaka na buduci tyžden ale po tom čo som prečitala vaše prispevky tak sa už klepem🙂
😲
esteticke centrum nikol sa vola ten salon ma niekto skusenosti? ked som tam volala a spytala som sa na omrzliny tak ma ubezpečovali že v ich salone nič take nehrozi ale začinam mať z toho važne obavy☹
@cajova_lienka prepac kde si bola na tom zmrazovani? Ja som to absolvovala v Ba v salone krivky ale krivky si zatial nevidim ze by isli faldiky dole a je tomu skoro 2 mesiace bez tyzdna :( . Dakujem
@badovabarca Ahoj ja som bola v Kosiciach takze ti moc neporadim ☹
a ten pristroj bol aky vies aspon znacku alebo nieco o nom? Kazali ti nejake upravy jedalnicka alebo nieco ine? 🙂
Ahojte.Vstredu iden na kryo do Stupavy.Som zvedavá čo to bude za zázrak. 😀
baby, keby ste chceli, mam dva kupony na kryo v BA v karlovke, nestiham tam ist, okrem toho ideme na dovolenku k moru, tak by som asi ani nemohla ist... kuponiky boli za 15 (cize dokopy 30), predam za 10 (cize dokopy 20)... objednana som na stredu 30.5. na 15.00 a 12.6. o dvanastej...

@zena1 ahoj, ja uplne nezucastnene.... nemam ziadne kryo ani radio ani neviem co este, len sa pravidelne stravujem ,kamoska mi meria cm na tele,zapisujem, cvicim, jem spravne, ako ma byt, a napr. 1.4. som mala na pase o 3 cm viac ako vcera!! to je dva tyzdne 3 cm, ved to je uzasne, nie???