icon

Ktoré sladkosti sú najdiétnejšie?

lylyjana
21. feb 2023

Chcem jest menej sladkosti, ale nechcem sa ich uplne vzdat. Nahrady typu oriesky, lyzicka medu a podobne zdrave alternativy u mna nepochodia, lebo ked raz chcem keksik, tak chcem keksik a nie vlaske oriesky 😅 potom to konci tak, ze zjem vsetkv orieajy a aj tak si pojdem dat tu cokoladu.
Viete mi preto poradit, ktore sladkosti su najmenej kaloricke? Ze nech si vyberam aspon to mensie zlo z nich. Ze napr si nedam keksik Mila ale Tatranku (netusim ci je to tak, len ako priklad). Resp aku hodnotu mam pozerat na obale?

renkasz
23. feb 2023

@magdalenal ty vole,oči mi vypadli...ďakujem🤣

mk1111111111
23. feb 2023

@ivanecka0602 tak na mna to posobi, jem ostane vsetko, o ziviny sa neoberam, ani ziadne bllbe diety nedrzim a ani nie som hladna. Ale chudsia som. Ved Ty jedz kludne chlieb, mne to nevadi a ani Ta nebudem nalepkovat smajlikmi

gerrwie_girl
23. feb 2023

Strašne vela žien ta tu nepochopilo 🙂. Ved sa nepytas na naozaj dietnu sladkosť. A aj si spomínala ze nechceš náhrady vo firme zdravej stravy a aj tak si dostala rady 😀. Uplne ta chapem mam to také isté. A neviem si ani predstaviť ze by som si dala polovičku keksu a zvyšok vratila do skrinky, to nehrozí 😀. Som ako kobylka v tomto! Tie obrázky množstva cukru si fajn na toto. To isté je aj s nápojmi, ale tie nastastie nevyhladavam.

nnnuuunnn
23. feb 2023

Ochkáte tu nad margotkou a jej obsahom cukru, ale pravdou je, že sladkosti sa líšia vo výživových hodnotách len veľmi málo a rovnako cukru majú aj ostatné sladkosti a tie čo ho majú trošku menej, majú o to viac tuku, tym aj viac kalórií. Jedine čoho má Margot viac ako ostatné sladkosti je celkova gramáž. Keď ma Figaro nugat 32g, nebude mať toľko cukru ako 90 gramova Margot.

moncici7
23. feb 2023

@petamich pozor na kolena a polmaratony, radsej jedna fidorka ako menit koleno v 50 tke 😉

moncici7
23. feb 2023

@zemiakovysalat nie je to malo ?😉

petamich
23. feb 2023

@moncici7 ach ja po dietati s tymi polmaratonmi, mozem snivat 😂 kratke spriny za odrazadlom davam teraz

zemiakovysalat
23. feb 2023

@moncici7 pritom že celý den sedim na zadku vôbec nie

lenjaja84
23. feb 2023

@petamich mozte mi odfotit tu cokoladku?

galioska
23. feb 2023

@lylyjana takto cukre potrebujeme ale skor v nejakej ovocnej forme, vlockach, celozrnny chlieb a tak ale cukor ako taky vie urobit neplechu, ja ked zjem co i len trochu sladkeho hned mam problem po zenskej stranke , nemozem...

danielinaa
23. feb 2023

@beata_k a ja dumala prečo som z tej margotky vždy taka prezrata :D

ctahka
23. feb 2023

@lylyjana Autorka,ja ti odporúčam "sladkosti" značky gullon ... vyskúšali sme minulý rok...su sugar free, niektoré aj gluten free... nám veľmi chutia, vyskúšaj 😉

beata_k
23. feb 2023

@danielinaa To bude tym cukrom a palmovym olejom 😃

elementissa
23. feb 2023

@sedrika123 chémia nepatrí ani do kúpeľne. Ja sa napríklad držím pravidla, že na svoju pokožku nedam nič čo by som nezjedla. A čo sa týka čistenia, tak ocot, kyselina citrónová a sóda. Všetko prirodzené, bez syntetických zlúčenín. Takýto život, bio organic je ale životná filozofia, to nie je len o tom, že nedám si keks, alebo použijem tuhý šampón. Prejavuje sa to v každom aspekte života, no človek o tom musí byť naozaj presvedčený. Tak ako niekto je presvedčený veriaci, tiež sa jeho viera odzrkadľuje vo všetkých oblastiach života.

mia781312
23. feb 2023

Žiadne a isto nie ovocie na raňajky aj to je rýchly cukor a keď ovocie doobeda aj to s bielym jogurtom oriešky perfektne sú
Jahody kiwi maliny brusnice žiadne sušené ovocie
Určite nie hrozno banán melón
Tiež môžte mascarpone plus ovocie a kvalitné kakao raw a hrsť orieškov zvyknete si

mia781312
23. feb 2023

A keď tak tak od Emco tyčinky bez cukru
Alebo keksiky ale bez cukru raz za čas dobre

petamich
23. feb 2023

@lenjaja84 nemam ju aktualne doma ale je to tato

adriana151
23. feb 2023

@lylyjana pozeraj číslo na 100g potom koľko g má samotná tyčinka či keksik. Nedaj si 100g margotku alebo 50g horalku ale daj si nejaké menšie 30g napr Milka tycinky, kit kat. Maj v jedálničku dostatok bielkovín 2g na 1kg váhy. Keď budeš dbať na toto nebudeš mat take kolísavé hodnoty leptinu a nebudeš mat stále chuť si niečo zahryznúť zo somarín. Každopádne sladkosť si kľudne dopraj sleduj gramaz cukrovinky.

adriana151
23. feb 2023

@nnnuuunnn konečne niekto kto tomu chápe 👏

mamusa123456789
23. feb 2023

Ja by som si tu margotku dala aj hneď teraz, keby nebolo do najbližšieho otvoreneho obchodu 20 min autom tak si idem kupit

mamusa123456789
23. feb 2023

@mk1111111111 ovocie je máš samy cukor, skôr zeleninový šalát s mäsom by bol lepší a ovocie doobeda

mamusa123456789
23. feb 2023

@lenkakravcova treba, ale prečítať celú nutriční hodnotu orieskou aj čokolády, nie len kcal...dalsia co 'chudnutiu' rozumie

mamusa123456789
23. feb 2023

@petamich my dávame krátke šprinty dole kopcom za synom, lebo kým prejdem kočíkom a zavriem bránku tak jeho už nie je

petamich
23. feb 2023

@mamusa123456789 znie mi to povedome 😁 skoda len, ze zatial sa to nejako extra na mojej postave neodzrkadluje, to asi preto, ze to potom vecer zajedam 😅

lilke
23. feb 2023

@tanyan mám dcéru diabetičku... Veru Dia výrobky sú mnohokrát sacharidovejsie ako klasické. Napr. dia čokoláda je horšia ako 50-60% klasické čokolády. Keksy tiež nič moc.

monhar
24. feb 2023

@magdalenal ďakujem, skutočne perfektné! ...a ako ste prideľovali kocky cukru...z obsahu na 100g alebo v prepočte na danú sladkosť? /som závislák, miesto krvi sirup, sladkého zjem na tony, ale z Margotky sa mi urobilo zle...a keď vidím tie biele kocky, asi si z Tvojich foto urobím plagátik ako motivačku na čiastočnú odvykačku/ 😘

lenkakravcova
24. feb 2023

@mamusa123456789 Neviem či chudnutiu rozumiem alebo nie, ale 2x som už dala dole 20kg bez toho aby sa vrátili. 🙂

mk1111111111
24. feb 2023

@mamusa123456789 mas pravdu, ovocie je cukor, ale ked nejem po 15h chlieb a po 18h uz neveceriam, mastne nejem vobec, sladke tiez nie, tak ovocie jem aj vecer a nepriberam a chudnem. Nechcem sa velmi obmedzovat, ze to nie, ani to, lebo potom mam na to neskutocnu chut a ide ma klepnut. Takto som happy, uz som schudla na 52 kg, este dam 2 dole a som v pohodke

elviku11
24. feb 2023

@mk1111111111 a akú mas vysku? Ja ked som mala 52 kg pri svojich 168 cm, vyzerala som velmi sucho

mk1111111111
24. feb 2023

@elviku11 tiez mam 168, ale dlhe roky som mala 48 kg, teraz mam cez boky 93cm a to mi neskutocne vadi, treba mi dat dolu este aspon 2-3 cm, nech sa mi vrch a spodok skoro dorovnaju