Ktoré sladkosti sú najdiétnejšie?
Chcem jest menej sladkosti, ale nechcem sa ich uplne vzdat. Nahrady typu oriesky, lyzicka medu a podobne zdrave alternativy u mna nepochodia, lebo ked raz chcem keksik, tak chcem keksik a nie vlaske oriesky 😅 potom to konci tak, ze zjem vsetkv orieajy a aj tak si pojdem dat tu cokoladu.
Viete mi preto poradit, ktore sladkosti su najmenej kaloricke? Ze nech si vyberam aspon to mensie zlo z nich. Ze napr si nedam keksik Mila ale Tatranku (netusim ci je to tak, len ako priklad). Resp aku hodnotu mam pozerat na obale?
@ivanecka0602 tak na mna to posobi, jem ostane vsetko, o ziviny sa neoberam, ani ziadne bllbe diety nedrzim a ani nie som hladna. Ale chudsia som. Ved Ty jedz kludne chlieb, mne to nevadi a ani Ta nebudem nalepkovat smajlikmi
Strašne vela žien ta tu nepochopilo 🙂. Ved sa nepytas na naozaj dietnu sladkosť. A aj si spomínala ze nechceš náhrady vo firme zdravej stravy a aj tak si dostala rady 😀. Uplne ta chapem mam to také isté. A neviem si ani predstaviť ze by som si dala polovičku keksu a zvyšok vratila do skrinky, to nehrozí 😀. Som ako kobylka v tomto! Tie obrázky množstva cukru si fajn na toto. To isté je aj s nápojmi, ale tie nastastie nevyhladavam.
Ochkáte tu nad margotkou a jej obsahom cukru, ale pravdou je, že sladkosti sa líšia vo výživových hodnotách len veľmi málo a rovnako cukru majú aj ostatné sladkosti a tie čo ho majú trošku menej, majú o to viac tuku, tym aj viac kalórií. Jedine čoho má Margot viac ako ostatné sladkosti je celkova gramáž. Keď ma Figaro nugat 32g, nebude mať toľko cukru ako 90 gramova Margot.
@zemiakovysalat nie je to malo ?😉
@moncici7 pritom že celý den sedim na zadku vôbec nie
@beata_k a ja dumala prečo som z tej margotky vždy taka prezrata :D
@danielinaa To bude tym cukrom a palmovym olejom 😃
@sedrika123 chémia nepatrí ani do kúpeľne. Ja sa napríklad držím pravidla, že na svoju pokožku nedam nič čo by som nezjedla. A čo sa týka čistenia, tak ocot, kyselina citrónová a sóda. Všetko prirodzené, bez syntetických zlúčenín. Takýto život, bio organic je ale životná filozofia, to nie je len o tom, že nedám si keks, alebo použijem tuhý šampón. Prejavuje sa to v každom aspekte života, no človek o tom musí byť naozaj presvedčený. Tak ako niekto je presvedčený veriaci, tiež sa jeho viera odzrkadľuje vo všetkých oblastiach života.
Žiadne a isto nie ovocie na raňajky aj to je rýchly cukor a keď ovocie doobeda aj to s bielym jogurtom oriešky perfektne sú
Jahody kiwi maliny brusnice žiadne sušené ovocie
Určite nie hrozno banán melón
Tiež môžte mascarpone plus ovocie a kvalitné kakao raw a hrsť orieškov zvyknete si
A keď tak tak od Emco tyčinky bez cukru
Alebo keksiky ale bez cukru raz za čas dobre
@lylyjana pozeraj číslo na 100g potom koľko g má samotná tyčinka či keksik. Nedaj si 100g margotku alebo 50g horalku ale daj si nejaké menšie 30g napr Milka tycinky, kit kat. Maj v jedálničku dostatok bielkovín 2g na 1kg váhy. Keď budeš dbať na toto nebudeš mat take kolísavé hodnoty leptinu a nebudeš mat stále chuť si niečo zahryznúť zo somarín. Každopádne sladkosť si kľudne dopraj sleduj gramaz cukrovinky.
@nnnuuunnn konečne niekto kto tomu chápe 👏
Ja by som si tu margotku dala aj hneď teraz, keby nebolo do najbližšieho otvoreneho obchodu 20 min autom tak si idem kupit
@mk1111111111 ovocie je máš samy cukor, skôr zeleninový šalát s mäsom by bol lepší a ovocie doobeda
@lenkakravcova treba, ale prečítať celú nutriční hodnotu orieskou aj čokolády, nie len kcal...dalsia co 'chudnutiu' rozumie
@petamich my dávame krátke šprinty dole kopcom za synom, lebo kým prejdem kočíkom a zavriem bránku tak jeho už nie je
@mamusa123456789 znie mi to povedome 😁 skoda len, ze zatial sa to nejako extra na mojej postave neodzrkadluje, to asi preto, ze to potom vecer zajedam 😅
@magdalenal ďakujem, skutočne perfektné! ...a ako ste prideľovali kocky cukru...z obsahu na 100g alebo v prepočte na danú sladkosť? /som závislák, miesto krvi sirup, sladkého zjem na tony, ale z Margotky sa mi urobilo zle...a keď vidím tie biele kocky, asi si z Tvojich foto urobím plagátik ako motivačku na čiastočnú odvykačku/ 😘
@mamusa123456789 Neviem či chudnutiu rozumiem alebo nie, ale 2x som už dala dole 20kg bez toho aby sa vrátili. 🙂
@mamusa123456789 mas pravdu, ovocie je cukor, ale ked nejem po 15h chlieb a po 18h uz neveceriam, mastne nejem vobec, sladke tiez nie, tak ovocie jem aj vecer a nepriberam a chudnem. Nechcem sa velmi obmedzovat, ze to nie, ani to, lebo potom mam na to neskutocnu chut a ide ma klepnut. Takto som happy, uz som schudla na 52 kg, este dam 2 dole a som v pohodke
@mk1111111111 a akú mas vysku? Ja ked som mala 52 kg pri svojich 168 cm, vyzerala som velmi sucho
@elviku11 tiez mam 168, ale dlhe roky som mala 48 kg, teraz mam cez boky 93cm a to mi neskutocne vadi, treba mi dat dolu este aspon 2-3 cm, nech sa mi vrch a spodok skoro dorovnaju

@magdalenal ty vole,oči mi vypadli...ďakujem🤣