icon

Liek Adipex Retard

paulaa748
10. okt 2012

Ahojte, Ak mate skusenosti s tymto liekom na vlastnej kozi, poradte. Citala som vela vela diskusi ale stale neviem preco niektori nadavaju a iny ho chvalia,, A keby bol taky nebezpecny snad by sa nepredpisoval...

0904926904
27. okt 2013

Ahojte :D no aj ja som na vážkach..volakedy som ho brala na teraz po 2 deťoch bi sa mi zišlo zhodiť....ale vela nežiadúcych účinkov ma stále odrádza...no skúsim radšej osvedčenú rozlišovaciu dietku...a trošku pohybu...držte mi palce :D 🙂 🙂 🙂 🙂 skúsila som aj tie tabletky z kávy..volajú sa GREEN COFFEE BEAN...po 2 mesiacoch dole 3 kilá...takže nič moc...a zase klamstvá v reklame....zbytočne vyhodené euráše 😒 ☹

angelika23
29. okt 2013

tinka351351 ahoj prosím ťa kde si ho zohnala ?

andrejka77
2. nov 2013

@jazminn možem vediet z kade ste objednávali ? poprosim do IP 🙂

jespera
3. nov 2013

Ja som si kupila Obenzin - berieme ho s kamaratkou - uplne zbytocne bez vysledkov...

monaanom
4. nov 2013

dá sa kúpiť v lekárni v čechách na lekársky predpis- aj slovenský. cena je 35€ za 100tabliet- tak tí čo ich predávajú pekne na tom ryžujú.

andrejka77
7. nov 2013

kto ma overeneho predajcu ,poprosila by som kontakt 🙂 dakujem

adkaadipe
Odpoveď bola odstránená
vevericka1122
Odpoveď bola odstránená
vevericka1122
Odpoveď bola odstránená
vevericka1122
Odpoveď bola odstránená
emmuska8
12. nov 2013

Liek na chudnutie Adipex retard bol stiahnutý z predaja v EU. Na základe klinických skúseností boli riziká nežiadúcich účinkov lieku vyššie, ako prínos liečby.

Pomerne dlhú históriu má účinná látka fentermin, ktorú asi poznáte pod obchodným názvom Adipex retard.

Fentermin potláča chuť do jedla. Je fakt, že má presvedčivý anorektický efekt. To znie lákavo. No nesmie sa podávať dlhšie, ako 3 mesiace a po jeho vysadení človek často veľmi rýchlo naberie nazad všetko, čo stratil.

Má vážne neželané účinky a nedá sa preto podávať značnej časti obéznych, pretože by zhoršoval zdravotné následky obezity. Sú to príznaky ako nespavosť, agitovanosť (čulosť), pocity na vracanie, možnosť vzniku ťažkostí so srdcom, pľúcnej embólie. Riziko spojené s užívaním prípravku Adipex retard je príliš vysoké a dnes sú už k dispozícii lieky s podobným účinkom a oveľa menšími neželanými účinkami. Adipex retard sa nesmie podávať pacientom, ktorí majú ťažkosti so srdcom, vysoký tlak, vysoký tlak v pľúcach, poruchy štítnej žľazy, či poruchy funkcie pečene a ľadvín. Podanie fenterminu by mohlo v týchto prípadoch ohroziť aj život.

Preto sa v mnohých Európskych krajinách predaj prípravku Adipex retard ukončil. Na Slovensku sa Adipex retard už nepredáva.

Nepríjemné je, že tento liek sa snaží na čierno si zohnať mnoho ľudí, čo chcú schudnúť. Túžba schudnúť je tak silná, že nedbajú na riziko, aké môže byť spojené s užívaním tohto lieku. Prípadne o ňom ani nevedia.

erektslim
Odpoveď bola odstránená
jazminn
18. nov 2013

@erektslim ako to môže byť originál, keď sa to v nevyrába...

jazminn
18. nov 2013

@adkaadipe a ako sa ten liek volá?

erektslim
Odpoveď bola odstránená
miskap2111
18. nov 2013

@erektslim Ani v CR sa nepredavajú na predpis, keď sú zakázané v EU!! A keby aj, ty si lekárka, čo to moze predpisať???? A prečo to v EU- všetko to, čo propaguješ vyššie, zakázali ? Žeby pre srandu králikov?? Ak sa niekomu niečo stane, ponesieš právnu zodpovednosť za distribúciu zakázaných liečiv a ohrozovanie ľudského zdravia? Takých ľudí ako ty, by mali okamžite zavrieť.

michaela2012
23. nov 2013

ahoj, chcela by som sa poradiť. cez net som si objednala adipex ale beriem ho už mesiac a schudla som len dva kilá ! neviem či je to fakt adipex , vedľajšie účinky ako sucho v ústach mám a aj viac energie ale to je tak asi všetko . nejak chuť do jedla som stratila ale kilá dole nejdú. jedine načo to bolo dobré že som straila mlieko lebo len pred dvoma mesiaci som dokojila dcérku. chcem schudnúť lebo mi ostalo ešte dvadsaťkíl navyše po synovi lebo dcérine som dala dole pri kojení. mám normálne depky z váhy lebo pri výške 164 cm mám 80 kíl ! pohybu mám dosť lebo syn má dva a dcéra má 10 mesiacov a ešte po večeroch aj cvičím . poradťe mi ako čím skôr schudnúť . ďakujem

gabika53
15. dec 2013

@miskap2111 predavaju, v sobotu som vyzdvihla v cr v lekarni🙂 mame s tym dobre skusenosti, viaceri z rodiny...ale len na kratkodobe chudnutie, nastartovanie, neberiem ani vitaminove doplnky dlhodobo🙂 je na predpis, ale musite mat konzultaciu s lekarom, musi vediet co a ako🙂 ja teda nedam na tento liek dopustit..nervovu sustavu mam v poho, nemala som, ked som bola obezna, vtedy som mala depky..akonahle som schudla, to je super pocit, som vysmiata🙂

jazminn
16. dec 2013

@michaela2012 ja som dala dole za mesiac cez osem kg.

jazminn
16. dec 2013

@gabika53 jedna píše, že nepredávajú a ty zase že predávajú? a koľko si dala za adipex v čechách?

epana31
16. dec 2013

ja som ho brala 15 rokov dozadu a zhodila som za mesiac a pol 17 kg 🙂 bolo to uplne super vobec mi nechutilo jest ani pit len ked som dosla s vtedy este malou dcerou k jej lekarke nevysetrovala ju ale mna 🙂 ci nahodou nefet...em , no a potom za necely rok mi vybrali zlcník ,ta dosledok brania adipexu - zlcník fuc ale nepocitujem zeby som ho potrebovala a druhy krat som ho brala pred 8 rokmi ale vtedy som uz bola rozumnejsia jedla som nasilu aspon za tanier polievky denne,jedno jablko a pila vela vody vtedy tolko kil dole neslo ale potesilo ma aj tych 9kg za mesiac dole 🙂 inac kila su uz davno naspat aj 3x ale keby bola moznost ho znova brat idem do toho len ta terajsia cena ma odradza

gabika53
16. dec 2013

@jazminn v sobotu sme boli pre adipex, dala som 850 kc , teda musis si zamenit peniazky v banke🙂 100tbl🙂 ale nie naraz, len mesiac, potom bude prestavka..normalne sa predava a tentyuo liek nam doporucila lekarka sama, ja som o nom dovtedy netusila...a co sa tyka tych depresii, no ja mam taky frmol v zivote, tak som cely den ulietana, ze nestiham ani rozmyslat, ze by nejaka depka bola🙂 ale uz sa tesim, ze zhodim cez Vianoce🙂 aj ja jem, nechuti moc, ale staci mi dat 6-8kg🙂

adkaadipe
Odpoveď bola odstránená
miskaie
30. dec 2013

Baby mam na predaj este 94ks adipexu zobrala som 6x ale nerobi mi dobre...je original aj s pribalovym letakom.

zabavka
2. jan 2014

@miskaie a cena?

miskaie
2. jan 2014

@zabavka kupovala som jo za 102eu mam 94ks este zo 100ks balenia za 80 ho predam

lhorn86
8. jan 2014

dobrý deň, máte niekto kontakt na spoľahlivého predajcu? ďakujem

luccyx
8. jan 2014

@lhorn86 ahoj mam na predaj 90ks adipexu,uzila som 10 tabl.viac ho nevyuzijem....ak mas zaujem cena 70e aj s postou

luccyx
8. jan 2014

Baby mam na predaj 90ks adipexu zo 100ks balenia,nevyuzijem viac,krabicka+cesky pribalovy letak,90ks tabliet,platnost do 9/2016...cena 70 s postou

satanka1
8. jan 2014

raz som si dala jednu tabletku..som myslela,že skolabujem čo mi to urobilo so srdcom..nikdy viac