icon

Má zmysel cvičenie 1x do týždňa?

19. okt 2021

Má zmysel chodiť do fitka - skupinka 5 tich cvičiacich a tréner. Má zmysel chodiť 1x do týždňa? Nevychádza mi to dajak. Chcela by som chodiť aspoň 2x (toto by malo zmysel?)

ckocka
•
19. okt 2021

Každý pohyb má zmysel.

petranelkova
•
19. okt 2021

Vsetko ma zmysel. Kazdy pohyb, ked sa da takto len raz za tyzden tak chodievaj tak a pomimo toho si chod zabehat alebo nieco take 🙂

1angelika
•
19. okt 2021

ja som si tiež myslela, že jeden krát do týždňa je nič a keď som kvôli korone prestala chodiť tak som to riadne pocítila..takže smelo do toho, pre formovanie postavy je to málo ale pre zdravie a kondíciu lepšie ako nič 🙂

pribinak
•
19. okt 2021

Aj 1x je lepšie ako vôbec. Veď keď sa naucis nejaké cviky, tak si môžeš pocvicit aj sama doma, alebo ist plávať

sara07
•
19. okt 2021

lepšie ako nič, pridaj k tomu iné dni chodenie do schodov namiesto vytahu, viac pešo ako sa dá a budeš vidiet vysledok nie do mesiaca ale budeš ak to vydržiš

evkamotka
•
19. okt 2021

Urcite ano. 1x vo fitku a druhy-xty raz si daj nieco ine: zaplavat, zabehat, bicykel, cvicenie doma. Neoplati sa to len v pripade, ze by si mala na vyber aj stabilne cvičenie, ktore by prebiehalo 2x

autor
•
19. okt 2021

Ďakujem, tak to teda nechám

stvura
•
Odpoveď bola odstránená
•
diusqa761
•
19. okt 2021

Prečo by nemalo? Daj si jeden deň fitko, na ďalší deň rob jógu, tú vieš doma robiť podľa videí , ďalší deň bež na bicykel , potom na ďalší deň si môžeš zabehať. Je toľko možností s čím to kombinovať aby si mala aspoň 4 ideálne 5 dní v týždni pohyb.

oliviakatka
•
19. okt 2021

Pravdu? Podľa toho čo od cvičenia očakávaš 🙂 ak nejaké výsledky, nabrať svalovu hmotu, vyformovať - tak to význam nemá. Ak je to forma psychohygieny a baví ťa to, tak to význam ma a pokračuj v tom 😊

mogaa
•
19. okt 2021

ono zmysel to má, lebo sa hýbeš....ak ale chceš z cvičenia schudnúť, spevnieť, vytvatrovať postavu - je to málo (treba min.3x do týždňa aby bol viditeľný výsledok)

sense
•
19. okt 2021

Záleží vo od toho očakávas,...
Okrem toho každý pohyb je pohyb a aj cvičenie raz do týždňa je lepšie ako nič...

darinks01
•
19. okt 2021

Presne ako tu už odznelo, každý pohyb má zmysel 🙂 Aj 20 minút za deň keď sa hýbeš je super. Možno sa ti časom podarí chodiť aj častejšie 🙂

xsimonkax
•
19. okt 2021

Ahoj, ja som zacala cvicit, mam aj trénerku a cvicime 3x do týždňa. Vysledky su viditeľné, 1x mi pride veľmi málo, 3x je taky zdravý optimal 😊

oomina
•
19. okt 2021

Keď toto cvičenie je len raz za týždeň tak si pridaj niečo iné v iné dni budeš to mať aspoň variabilné a teda nechytí ťa nuda. A bude ti aj lepšie po psychickej stránke a aj na tele budeš vidieť zmeny.

kristin18
•
4. okt 2025

@anonym_autor vies co urcite, aspon 2x. Aj to je malo. Ja chodim do nereyou.com, a tam min. 2x.