icon

Majú denné prechádzky 10 000 krokov zmysel pri chudnutí?

13. apr 2026

Každý deň chodím na prechádzky so psom, denne mi to vyjde cca 10 000 krokov, niekedy viac. Potrebujem schudnúť cca 7 kg, žiaľ zo zdravotných dôvodov nemôžem cvičiť ani behať. Rozprávala som sa s doktorom o cvičení, to mám zakázané, aj ostatné aktivity,jediné čo mi povolil sú prechádzky. Je to pre mňa ťažké, bola som zvyknutá na väčší pohyb, aj na cvičenie s činkami. Teraz môžem tak hovno robiť. Myslíte si, že denne takéto dlhšie prechádzky majú zmysel pri chudnutí? Asi áno, ale len minimum, však? Samozrejme, upravila som aj stravu.

Strana
z2
annel19
14. apr 2026

Schudla som pri rovnakej strave len prechádzkami s kočíkom a s dieťaťom 7 kg za pár týždňov. Nebolo to hneď po pôrode,asi rok po.

jablkovastrudla
14. apr 2026

Po oboch tehotenstvach som chudla iba prechadzkami. Mam trochu viac krokov lebo som na decka od rana do vecera sama, takze skolu aj kruzky odbeham sama a 10 000 krokov mam ked vyberam starsieho zo skoly. Ale za mna su prechadzky skvele a na chudnutie super.

anonym_2a09a3
15. apr 2026

@anonym_autor samozrejme, že majú, ale treba upraviť aj stravu.pri chudnutí je pohyb len 80% ostatné strava

anonym_2a09a3
15. apr 2026
@jablkovastrudla

Po oboch tehotenstvach som chudla iba prechadzkami. Mam trochu viac krokov lebo som na decka od rana do vecera sama, takze skolu aj kruzky odbeham sama a 10 000 krokov mam ked vyberam starsieho zo skoly. Ale za mna su prechadzky skvele a na chudnutie super.

@jablkovastrudla má ďaleko školu?Ja mám 10 t krokov, keď hodinu dvadsať idem rýchlym tempom so psami plus po domácnosti, obchod bežný den

jablkovastrudla
15. apr 2026
@anonym_2a09a3

@jablkovastrudla má ďaleko školu?Ja mám 10 t krokov, keď hodinu dvadsať idem rýchlym tempom so psami plus po domácnosti, obchod bežný den

@anonym_2a09a3 presne 3 minuty od domu 😅 ale chodim skoro vsade peso, dnes som isla na postu a potom do obchodu. Teraz som doma, obedujem. Mladsi syn zaspal tak dojem a idem s nim na prechadzku, lebo zaspal v kociku. Este nie je ani 1 hodina a uz mam skoro 10 000 krokov.

Strana
z2