icon

Mám celulitídu

peta26
3. feb 2012

ahojte baby, mam strasny problem s celulitidou...od kolien po prsia a najhorsia je na bruchu!! to je hrozne, mam po druhom porode nejake 4 kila navyse ale moje telo vyzera horsie ako ked som isla s porodnice... ochabnuta koza a uplna celulitida a hlavne na tom bruchu a ked sa snazim akoze stiahnut brucho tak sa zvyrazni a vyzera to horsie, pomooooooc...uz ziadne kupalisko??? Ved sa hanbim vyzliect aj pred manzelom..poradte mi prosim nieco..akoze kremy su samozrejmost ale ziadny efekt..:(((((((

zkusnirova
25. mar 2015

@zajkka dostala som ich na Vianoce ale viem že ich sestra kúpila TV shope v Košiciach a videla som ich už aj v DM drogérii. Sú to Hot shapers ale dá sa kúpiť aj lacnejšia verzia 🙂

miriamama
11. máj 2015

@katia77 AHOJ KATIA77 A MOHLA BY SI NAPISAT AKE ZMENY& SI POROBILA VO SVOJOM JEDALNICKU?alebo ako casto chodis cvicit?som po porode a neviem schudnut..dakujem..a vyzeras super..ja viem,pevna vola vsetko zdola....

elenita
19. máj 2015

Ahojte @zajkka a @jenifferka, chcem sa spýtať, objednali ste si tie náplaste? Pomohli?

jenifferka
25. máj 2015

tak vyskusala som, musim uznať nejaka zmena tam bola myslim že aj viditelna ale asi musim urobit preto viac 🙂 tak zacinam trochu sportovať a asi aj strava 🙂)) .. bože ked ja som taka lenivaa na toto .. ale objednám este balenie naplasti a este to trosku takto spevnim 🙂) sak ked to pojde aj pomaly hlavne ze to ide .-))

tdz
25. máj 2015

@peta26 ahoj z vlastnej skúsenosti ti môžem odporučiť trošku upraviť stravu dávať si pozor čo zješ( žiadne drastické diéty len viac zeleniny ovocia atď) a hlavne piť veeeľmi veeeľmi veľa vody. Mne pomáha na celulitídu bicyklovanie a beh a pole dance , vždy po cvičení si dám krém od Nivey na celulitídu a som spokojná 🙂

lilimoni
25. máj 2015

Ja som tiez mala celulitidu. Pravidelne navstevy fitka a tenis s muzikom pomohli. Schudla som 16 kg za 8 mesiacov a cekulitida je fuc 😀 bez cvicenia sa jej clovek nezbavi 🙂

radacak
25. máj 2015

@petralta aj ja poprosim info.dakujéeeeeem

modrofuzik11
29. jún 2015

ja sa uz tesim, ked budem moct zase zacat sportovat. ondrejko ma rok, este dva roky pockat, pokial pojde do skoly. dovtedy nebudem mat cas. celulitidu mam na stehnach. menej ju vidiet po kremiku bepanthne proti striam. rada ho pouzivam. ale viem, ze este ten sport musim zlepsit...

zajkka
29. jún 2015

@modrofuzik11 to chceš 2roky čakať kým ti maly pôjde do škôlky?ved na cvičenie stačí denne 15-20 min.a to si každá cez den najde

lauraa
29. jún 2015

@zajkka aky cvicenie je dobre ? Mas nieco odskusane?

zajkka
29. jún 2015

@lauraa každý den 60 správne odcvicenych drepov a naozaj to funguje ....samozrejme,cvičím aj iné cviky,uz po mesiaci sa mi pekne spevnil zadok a mizne aj celulit.samozrejme sa aj kremujem a naozaj viac príjem,co som niekedy pila ledva 2 poháre vody ked som sa zabudla.Co je este dôležité,sladké a pečivo zjesť do 12.00 potom uz nie.(dôležité)keby ste vedeli,co som sa naskúsala rôznych diét,....hroznééé.Toto je super,vyskúšajte 😉

zkusnirova
29. jún 2015

Ja cvičím INSANITY. Je to náročné ale účinné.

lauraa
29. jún 2015

@zajkka nejake Video ako spravne cvicit drepy?
@zkusnirova nejaky Video alebo navod na cvicenie?

zajkka
29. jún 2015

@zkusnirova to by aj mna zaujimalo 😉

sonula
29. jún 2015

najlepsie chodit do posilky a precvicit cele telo. Ak dreby, tak jedine bulharske drepy http://www.akademiakrasy.sk/c/14162/najlepsi-cv...

zkusnirova
30. jún 2015

našla som sa také video Insanity na youtube ale je lepšie si to stiahnuť z ulož to. cvičí sa to 60 dní a každý deň sa cvičí podľa iného videa, tých videí je myslím 11 a oni sa obmieňajú. je k tomu kalendár čo sa kedy cvičí. Siedmi deň je oddych. Keď som to začínala cvičiť bolo mi na grc, lebo je to fakt náročné ale teraz je to v pohode.

radkabudkajova
20. aug 2015

Skúšala si už elektrickú rehabilitáciu? Z osobnej skúsenosti doporučujem prístroj TENS, ktorý bol vyvinutý na Slovensku a je všeobecne uznávaný rehabilitačný prístroj. Pomohol mi nielen na spevnenie pokožky, ale aj na bolesti chrbta a kĺbov. Vysiela elektrické podnety do povrchového svalstva a nervov. Viac info nájdeš napríklad na: http://www.vitafit.sk/index.php?route=product/c...
Myslím, že by si sa na to mala pozrieť.

christin3
25. aug 2015

Niekto si tu robí reklamu a potom vám za ťažké prachy pošlú nejaký krém z aliexpressu. Snáď tomu nechcete veriť hlavne keď na fotkach je odfotena starecka koža, strie a ochabnuta koža po schudnuti. To by bolo moc jednoduché natrieť na nejakým krémom aby to zmizlo. To by asi prišlo o biznis veľa plastických chirurgov.
Len si zapojte zdravý rozum.

matkakovacova
21. sep 2015
Používateľ matkakovacova je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od matkakovacova.

Presne ako píše slečna vyššie. Veľmi krásny článok o celulitide je sem: http://www.mojavyziva.sk/celulitida-ako-sa-jej-rychlo-zbavit/ 🙂

patkaza
21. okt 2015
Používateľ patkaza je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od patkaza.

stačí trošku športovať .. netreba ani veľa http://akoapreco.com/11-tipov-ako-odstranit-celulitidu-na-stehnach/

jana358
Odpoveď bola odstránená
tatiana7777777
3. júl 2017

Ja som dnes podstúpila prvú z 10 ošetrení AWT metódou. Doktorka mi vyhodnotila celulitídu 1.stupňa na zadku a odporučila 10 ošetrení, ktoré by ma nielen mali zbaviť celulitídy, ale tiež celkovo vyhladiť a spevniť kožu na zadku. Táto metóda sľubuje aj zmenšenie strií, ale mne doktorka povedala, že moje strie sú tak malé, že rozdiel na nich bude ľudským okom nebadateľný (že vraj markantný rozdiel vidno lepšie na širších striách).
Už len po ošetrení vidím a cítim na dotyk, že koža je vypnutejšia. Tých 10 ošetrení sa vraj zvyčajne delí na 2 týždenne, trvajú tak max. 30 min dokopy, takže za 5 týždňov by som mala mať potom. Cena za tých 10 ošetrení je €460. Budem sledovať, aký bude priebeh a ak po ukončení budem ozaj spokojná, tak sem opäť pridám príspevok. Zákrok sám o sebe nie je bolestivý (ale to závisí od vášho prahu bolesti)- s každým nasledujúcim sedením bude bolesť o trochu vyššia.
Ja som sa pre túto metódu rozhodla preto, lebo som na moju celulitídu skúsila všetko od zdravého životného štýlu až po pravidelný pohyb a cvičenie zamerané priamo na sedacie svaly, avšak nič nepomohlo natoľko, aby sa celulitída úplne stratila.

majka283
15. júl 2017
Používateľ majka283 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od majka283.

Zeny mne velmi pomohlo ked som si dala krem proti celulitide (vecsinou eveline) a potom som si ho tymto malym rollerom vtrela do oblasti postihnutymi celulitidou https://www.margaretkashop.sk/Kozmeticke-derma-valceky-c19_358_4.htm . Krem uplnbe prenikol do pokožky a tym padom mal krem hned vyssi a rychlejsi ucinok. Dokonca ked som si nim masirovala dlhsie nohy mala som pocit že je pokožka aj pružnejsia a nestal ma vobec vela ani nie 6eur takže urcite Vam ho odporucam.

majka283
16. júl 2017
Používateľ majka283 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od majka283.

Zeny mne velmi pomohlo ked som si dala krem proti celulitide (vecsinou eveline) a potom som si ho tymto malym rollerom vtrela do oblasti postihnutymi celulitidou https://www.margaretkashop.sk/Kozmeticke-derma-valceky-c19_358_4.htm . Krem uplne prenikol do pokožky a tym padom mal krem hned vyssi a rychlejsi ucinok. Dokonca ked som si nim masirovala dlhsie nohy mala som pocit že je pokožka aj pružnejsia a nestal ma vobec vela ani nie 6eur takže urcite Vam ho odporucam.

meca
12. mar 2018

@lencika aký krém od bepantelon

majik66
15. mar 2018

@majka283 prosim ta pridas link este raz, lebo krem nezobrazuje. vopred dakujem

eliska2014
26. apr 2018

Ja som velmi spokojna s Farmacell kremom na celulitidu... neda sa to nikde dostat iba v jednom studiu kde robia aj take pristrojove masaze na celulitidu a tam ho predavaju. Ked som kukala cezz net tak som to nasla jedine v cechach a za vyrazne vysiiu cenu okolo 25e. v tom salone ho kupujem za 18 a velmi som spokojna. Je to so skoricou, trochu stipe a nohy su po nom cervene / akoo spalene ale pomaha a za tu cenu...

damoska
6. júl 2018
Používateľ damoska je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od damoska.

skušali ste na to niektoru proceduru? Ono samotné kremy, pitný režim a šport niekedy nepomáhaju a je potrebna i procedura. ktorá je naozaj dobrá?

doriss_po
Odpoveď bola odstránená
gab_riella
30. máj 2019
Používateľ gab_riella je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od gab_riella.

je vobec niečo čo na tu celulitidu pomaha, alebo je všetko iba placebo?