icon

Mamičky nad 120 kg, sem sa! Poďme spolu chudnúť!

awalancha3
9. aug 2011

Su tu uz temy o chudnuti, ale uprimne povedane, ja mam 127 kg a 8 mes bábo a deptaju ma nareky 70 kilovych tintitiek ako chcu schudnut 2 kila a nedari sa im. Najdu sa tu aj zeny nad 120 kg po porode alebo aj este nemamicky, ktore sa chcu navzajom povzbudzovat? nebude nas vela, to viem a preto nebude treba ani tabullka, budeme schopne si pamatat uspechy ci neuspechy ostatnych. Nehanbite sa, ozvite sa. Ved chudnut z takej velkej vahy ma svoje specifika, je to ine ako ked sa chudne z 60, 70 co 80 kg....., je mozna aj IP

mirka00
21. aug 2011

@stardust tak to bud len rada.ja sa už neviem dočkat kedy budem mat 3D fotočku mojho dietatka a už by som aj chcela vediet čo to bude,či sa moje tušenie naplní🙂

nibiru
21. aug 2011

@mirka00 ahoj ja som mala v 35tt 108kg a tiez mal doktor problem s ultrazvukom vraj preto ze mam hrubu brusnu stenu a cez ten tuk je zle vidiet asi zaezi ako ho mas rozlozeny.mne nezistili do konca tehu co cakame ale na 3D som nebola.mala bola stale zle otocena

mirka00
21. aug 2011

@nibiru ahoj.to vážne?tak to možno čaká aj mna,mne bol malý(som o tom presvedčená,že to bude chlapček)otočený chrbátikom a vedel mu zmerat len hlavičku a steh.kostičku.myslela som si,že vždy je možnost ako bábo odfotit.

nibiru
21. aug 2011

@mirka00 to som si myslela aj ja este som sa tesia ze ked som sa to nedozvedela do toho 35tt ze mozno v 36tt mi robili este jeden ultrazvuk mala som peeklamsiu ale znovu nic nebolo videt:o)tak uz mi to bolo jedno v 38tt som rodila 😀 ja som bola presvedcena otom ze cakam chlapceka cca do 7mesiaca 😀 aj sa mi onom snivalo no po 7m. som bola presvedcena ze je to dievca ale bolo mi to uz uplne jedno len aby bolo zdrave teraz by som nemenila zanic na svete 😀

mirka00
21. aug 2011

@nibiru tak toto by som aj ja brala 🙂 v rodine sa nám rodia len chlapci 🙂 ale ja som štastná aj ked to bude chlapček,po troch potratoch....

nibiru
21. aug 2011

@mirka00 no aj u nas sami chalani mam s maminej strany 3bratou 1 uz nebohy som najstarsia z otcovej strany 3chalanou a 1sestru priatel mal len brata tak sme automaticky chceli chlapca ved co z babou 😀 ale fakt by som nechcela dokonca mozno aj druhe by som chcela babu hihihihihi je uzasna 😀

mirka00
21. aug 2011

@nibiru budem ti držat palce aby ti to vyšlo🙂ja už druhé neplánujem.ani som už neverila,že sa to podarí,teda ešte nie je koniec...ale takto daleko som sa ešte nikdy nedostala.ked ho budem držat v náručí,až vtedy si odfúknem 🙂

nibiru
21. aug 2011

jasne no drzim palce mi druhe az tak o 2-3r. nam sa tiez nedarilo 2r. a mala som dost problemove tehotenstvo od 5m mi mala tlacila na nervy v chrbtici takze som kivala a plakala pomali kazdu noc potom preeklamsia a aj porod ktory trval 22h. ale stalo to za to a nelutujem ani jednu boliestku.no ti poviem ten strach bude stale ked uz bude pri porode aby prebehol ok,ked sanarodi aby bolo ok, ked bude zaspavat aby sa nic nestalo,atd....v poctate mam onu strach stale 😀

zuziq
21. aug 2011

@mirka00 inak je pravda, ked si tak na to teraz spominam, ze sme mali problem urobit dobru 3d foto... a mozno preto ze som chodila do sukromneho med. centra bol lekar na mna vzdy myli 😀 ale zial, moze byt, ze ked je na brusku viac tuku, tak sa to zle pozera.. to ale neznamena, ze to musi dat doktor mamicke patricne pocitit 😠

mirka00
22. aug 2011

@zuziq ahoj.no mne to vždy "nenápadne" nadhodí 🙂 dufam,že druhý pokus mi vyjde.

bebaa
23. aug 2011

Mamicky, ja som mala 90, ked som zacinala a teraz mam po 35 dnoch 85, takze -5 kilo....ak mate zaujem poslem mailom rozpis na 55 dni, zdrave stravovanie, nijake hrozne hladovanie... popri tom cvicim na orbitreku, a citim sa fajn.
Dietku mam od jednej holky tu z MK, ktora schudla uz 15 kil. a normal papa, len casto, malo a hlavne ZDRAVO.
poslite mi cez IP mail a ja poslem rozpis....ale treba ho fakt dodrziavat, ziadne svindlovanie...keby som neschudla, tak vam sem nepisem blaboli. este chcem pokracovat nejakych 8 kil dole.

janulienkaa28
25. aug 2011

@bebaa ahoj bebaa ja by som mala zaujem som z tych mojich kil nestastna ,,mala ssomm 64kg a 20kg som pribrala...mohla by si mi prosim poslat ten jedalnicek budem moc povdacna ..dakujeeeem 🙂 moj mail je geciova.janka@gmail.com

mafia102
25. aug 2011

@bebaa ahoj, mohla by si to poslat aj mne? tu je moj mail mafia102@gmail.com.

karinnka
25. aug 2011

Ahojte,pripajam sa do temy🙂Dufam,ze sa to tu rozbehne s realnymi Moletkami nad 100a viac kil 😵 😵 😵

bebaa
25. aug 2011

@janulienkaa28
@mafia102 baby vela stastia,keby nieco kludne mi napiste.

sweetsuzi
25. aug 2011

no ja tiez patrim do tejto skupiny, tehotenstvo som zacinala so 110 kilami a obavami ze co budem robit ked este 20 priberiem, ze predsa nebudem vladat ani chodit 😒 Na zaciatku som mala velke nevolnosti takze som asi 3-4 kila schudla a zaroven som trpela nechutenstvom, takze som nemohla velmi jest ani ked nevolnosti presli takze som sa postupne asi do 8.mesiaca dostala naspat na 109 a rodit som sla so svojou povodnou vahou. Malemu nastastie nic nechybalo, pekne priberal, bral si z mojich "rezerv" 😀 , takze ked som porodila, mala som 102. Po porode som ale pribrala a som na tom horsie nez ked som otehotnela ☹ ... problem je tiez ten ze nemam taky rezim ako by som potrebovala, jem ked mam cas, a nehovoriac o tom ze okrem prechadzok, aj ked celodennych iny pohyb nemam.
Chcem schudnut lebo sa za prve necitim dobre, co je najpodstatnejsi dovod a okrem toho aj preto aby som n druhe tehotenstvo mala lepsiu vychodiskovu poziciu, o tom ze chcem dobre/lepsie vyzerat ani nehovorim ... 😅

Co sa tyka toho ze na usg babo nie je dobre vidno, tak je to pravda - ja som tiez typ ktory ma tuk na bruchu a nie na zadku a stehnach a okrem usg na mna nefungoval dobre ani monitor, skratka nezaznamenaval spolahlivo tep babatka, co som si musela samozrejme od jedneho mileho pana doktora vypocut - ze to nie je stavane pre zeny ako ja 🙄

karinnka
30. aug 2011

Ahojte,pripajam sa k baculkam XXXXl 😕 Bola by som rada,keby sa tatotema realne rozbehla a ked nas bude viac,mozme si zalozit sukromnu,nech sa podporujeme tam,co vy nato?
@sweetsuzi
@awalancha3

sweetsuzi
30. aug 2011

@karinnka SUHLAS 😉

anabelka83
30. aug 2011

ahojte pridavam sa k vam 🙂 nemam sice este 100 ale daleko som od toho neni 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ale musim uz so sebou nieco robit,naokolo same spajdle chodia a este chudnu lebo pribrali 2kg tak sa zle citia chudatka,nic neoblecu a to mi hovorila jedna znama,akoze trapne 😀

laerke
31. aug 2011

babeny, pustite ma k vam? 🙂 ja take male mile mierumilovne 🙂
ja ked si spomeniem par rokov dozadu aka som bola pekna stihla sportovkyna a ako som furt kydala na to ze musim schudnut.. teraz by som sa vratila v case a dala si po papuli 😀

4 operacie kolena (zatial) a po kazdej operacii minimalne 3 mesacna (prakticky) paralyza, nechodila som skoro z domu a ked hej tak hopkala o palicke.. po prvej 6 mesiacov.. tak hej hou doma kysnut a naberat vahu a smutne sa prizerat ako sa svalstvo rozpada..

prťanda bude mat o 4 dni 5 mesiacov a ja som jak taky maly tankodrom 😀 sranda je ze vsetko mam na pupku.. zadok mam ok, nohy celkom stihle (prekvapivo), ruky rovnako.. ale ze si kozami mozem v sprche namydlit chrbat, k tomu sa radsej nevyjadrujem 😀 a ze na brucho budem potrebovat traky to detto.. moj najvacsi problem bol uz dllho pred tehu atrofovany sval v podbrusku takze vsetko to visi tam kde nema :-/
mordujem sa s osobnym trenerom v posilke aj ked to s tym mojim hnilym kolenom ide dost tazko ale snazim sa co to da, dokonca sa vam pochvalim ze mam skvelu kondicku, na moje prekvapenie som tromfla trenera na tej masinke co je akoo..bezkovanie? 😀 ci co.. 😀 aj svaly zostali.. len keby ta vaha isla dole.. a obavam sa toho co ste tu uz spominali, ta extra koza jedine plastikou.. len by ma zaujimalo kde na to zoberem prachy 🙂

tak co, prijmate ma do svojich radov alebo sa mam prasit odkial som prisla? 😀

laerke
31. aug 2011

@anabelka83 noo mam kamaratku modelku co ma dieru medzi stehnami cca polmetrovu a furt pinda ze musi zhodit tri kila lebo je tlsta jak dyna... vzdy na nu take nechutne pohlady vhram... toto neni normalne 😀

suezana
31. aug 2011

@laerke 😀 😀 😀 😀 😀 😀 super príspevok takto z rána 😀 😀 😀 😀

bibap
31. aug 2011

@laerke mna by zaujimalo kde beries cas pri prtande na osobneho trenera a posilku...
ja som rada, ze ked spi tak si mozem schrupnut tiez :o/ nie este cvicit

laerke
31. aug 2011

@bibap No mala som to hekticke ale teraz uz to je lepsie.. Vdaka bohu mala poslucha tak ked chlap dojde domov ju tie 2 hodky postrazi 🙂 dalsia vyhoda je ze posilku mam par ulic od baraku.. Vacsinou mam energie az-az tak je to fajn, teda po veceroch, cez den je to bieda kedze nespavam 😀

maznacik007
31. aug 2011

kocky ked sa zalozi sukromka rada by som sa pridala...
ja sa uz tesim kedy zacne skola skolka budem mat viac casu a najma pohody... tak potom sa chcem rozbehnut ... potrebujem hodne schudnut

zabka60
31. aug 2011

ahojte baculkyyyy 😀 (ne)hrdo sa k vam pripajam zo svojili skoro 100kilkami,mam hypo stitku a aj decko vody sa na mna lepi,ako vcela na med....tak baby co stym ideme robit?????

hexi
31. aug 2011

ahojte babenky, pridavam sa aj ja, moja vaha je dost vysoka veru uz aj nad 120, a chcela by som s tym nieco robit. a takisto suhlasim ze ked nas bude viacej aby sme si spravili sukromnu skupinu, zatial pa a tesim sa na dalsie baculky

deny3
31. aug 2011

ahoj, pridávam sa ku skupine, nemám síce ešte nad 120kg, ale ak to pôjde dalej rovnakým tempom, veľmi rýchlo sa tam dopracujem 😠 ja mám pocit, že priberám aj z pohľadu na jedlo, doslova 😠

stardust
1. sep 2011

@laerke musis jej pritakat, ze je fakt tlsta a potrebuje schudnut...kto chce kam, pomozme mu tam.

laerke
1. sep 2011

Vcera posilka, zajtra posilka a plna energie.. Len keby tie zas*ate kila chceli ist do prec 😀