Mamičky nad 120 kg, sem sa! Poďme spolu chudnúť!
Su tu uz temy o chudnuti, ale uprimne povedane, ja mam 127 kg a 8 mes bábo a deptaju ma nareky 70 kilovych tintitiek ako chcu schudnut 2 kila a nedari sa im. Najdu sa tu aj zeny nad 120 kg po porode alebo aj este nemamicky, ktore sa chcu navzajom povzbudzovat? nebude nas vela, to viem a preto nebude treba ani tabullka, budeme schopne si pamatat uspechy ci neuspechy ostatnych. Nehanbite sa, ozvite sa. Ved chudnut z takej velkej vahy ma svoje specifika, je to ine ako ked sa chudne z 60, 70 co 80 kg....., je mozna aj IP
@lulucertik sme v súkromnej téme, aj ked je tam teraz trochu ticho, skús sa nakontaktovať na @karinnka , myslím, že ona zakladala súkromnú tému.
@lulucertik skusim jej napisat cez fb,neviem preco to tak vyhadzuje
aj ja chcem ku vam 😅
@lulucertik ahoj,ja som si kupila v malom Tescu na Hlavnej
Ja uz nemozem pridavat do temy,ale nahlasim Vase meno Adminovi a on Vas tam vlozi🙂
@grenadinka
@whimy
aj ja by som sa velmi rada pridala.
@karinnka, ja by som tiez chcela ist do temy, prosim, povies aj moj nick adminovi, dakujem ....
tak nakoniec sa nás nazbiera poriadna kopa v súkromnej téme. 🙂
@lulucertik ja som si plavky tohto roku kúpila práve cez net, bonprix, ale cú celé, tankiny som nenašla vhodné číslo pre mňa. No pred časom som videla v galérke v kiku plavky, aj tankiny, len naposledy som ich nezaregistrovala, možno ich len preložili. Inak tie celé sú celkom schopné, sú celé nejak podšité, tým pádom také pevnejšie a sťahujúce. Síce v nich ešte nemám miery modelky, ale aspoň brucho je akože pevnejšie. 😀
ahojte,, mozem sa pridat???... som v 28tt tehu a vazim 138kg....je tu niekto podobny?
@nicebaculka pridať sa môžeš , ja bez tehu som viac ako 120kg 😝
babulky...mala ste niektorá problém s otehotnením kvôli tomu že ste boli pri sebe??? 🙂
@lulucertik no tak teda a kolko vazis??? 🙂 teda ak to nieje tajomstvo... xixi,,, poradte mi ako mam chudnut???
@lulinko to je totalna somarina,,, mne moja byvala gynekologycka vravela ze nebudem mat deti lebo som tucna,,,, a toto je moje tretie tehu ale predtym som 2krat potratila ... prvy krat kvoli tomu ze ma vtedy teraz uz EX priatel zbil ako prasa,,, a druhy krat preto lebo mi nikto nepovedal ze musim brat lieky na stitnu a ja som ich vetdy prestala brat lebo som si myslela ze babu skodim a to som robila prave naopak :(... ale teraz poctivo beriem tableky EUTHYROX a som uz v 28tt.... a vsetko je taka ko ma byt,,, a vazim 138kg takze je blbost ak ti niekto povie ye nemoyes otehotniet kvoli tomu ye si pri sebe
@nicebaculka ahojky..tak ja vážim moc..mám sto dvadsať šesť kíl... ☹ ..a tiež mi lekár vravel že nemôžem kvôli tomu mať deti...dva roky sa nám vôbec nedarilo...potom mi zistili cystu veliku ako detská hlavička..mala 800gramou.. ☹ ☹ ..tak ma operovali..a v tej operácii mi robili ešte dve operácie..tak že trojnásobná op.a už to je jeden a pol roka po tom..ale mám časté zápaly,bolesti v tej oblasti kde ma operovali.. ☹ ☹ ...a stále sa nám nedarí...ale ideme sa objednať do centra asistovanej reprodukcie..myslíš že mi tam pomôžu??..nevysmeju ma???myslim kvôli váhe?? ☹ ☹
@lulinko nie neboj saaa... vsetko bude dobre,, len vies ze ked tuzis po babetku akurat neotehotnies,,,, a ked po tom az tak netuzis tak akurat vtedy sa ti to podari,,,, to je zakom schvalnosti :D.. neboj sa svoje vytuzene baby budes mat 🙂 ja v to verim ...
@nicebaculka si velmi milá.... 🙂 🙂 ..ďakujem za podporu...myslíš že sa nemusím báť ísť do toho centra???
@lulinko dakujem 🙂.. aj ty si zlata baba 🙂... jasne ze sa nemusis bat,,, aj mas nejake problemy so stitnou zlazou??? ci???... potom mi napis cez IP ako si dopadla v tom centre.... vsetko bude OK
@nicebaculka ďakujem...nie so štítnou žlazou nemám nič...jasné dám vedieť...pa pa pa 🙂 🙂 🙂 ...aj ja držím palčeky,nech je bábenko zdravučké a Ty v poriadku.. 🙂 🙂 🙂
@lulinko tak to hej,,, to potrebujem,,, stale sa bojim ze sa daco stane,, no uvidime ......ak chces mozeme pisat aj cez IP ak teda chces 😉
@lulinko asistovanej reprodukcie sa neboj tam ti pomôžu odporúčam 🙂
@lulucertik ahojky..ja sa len bojim či ma nevysmeju kvôli váhe.. ☹ ☹ ☹ ☹
@lulinko nie nevysmejú

ahojte táto téma je ešte aktuálna? je tu vôbec niekto nad 120kg?