icon

Mamičky nad 120 kg, sem sa! Poďme spolu chudnúť!

awalancha3
9. aug 2011

Su tu uz temy o chudnuti, ale uprimne povedane, ja mam 127 kg a 8 mes bábo a deptaju ma nareky 70 kilovych tintitiek ako chcu schudnut 2 kila a nedari sa im. Najdu sa tu aj zeny nad 120 kg po porode alebo aj este nemamicky, ktore sa chcu navzajom povzbudzovat? nebude nas vela, to viem a preto nebude treba ani tabullka, budeme schopne si pamatat uspechy ci neuspechy ostatnych. Nehanbite sa, ozvite sa. Ved chudnut z takej velkej vahy ma svoje specifika, je to ine ako ked sa chudne z 60, 70 co 80 kg....., je mozna aj IP

monika970
30. sep 2012

@deny3
aj ja ďakujem

babuliatko_mamuliatk
30. sep 2012

@deny3 ahoj, dneska som našla tuto temu a vidim, že už ste sa dali do sukromnej skupiny kde začinate chudnuť, môžem sa aj ja zapojiť? nemam nad 120kg ale som tiež dosť pri sebe :(

tweetinka.co
5. okt 2012

ahojte Kočky.. len tak tu dnes blúdim.. ja som pred pár rokmi mala cez 120 kg, zhodila som cca 60 kg.. a niekoľko rokov som si držala rovnakú váhu.. Skvelý pocit. Teraz naspäť priberám 😎 ale z tohoto priberania som rada. Po pôrode sa opäť púšťam do boja s nechcenými kilami.
Všetkým držím palečky....
a inak.. je lahšie zhodiť zo 120 kg ako zo 60 😎 takže šup sa do toho 😝

panki
6. okt 2012

@tweetinka.co ahoj, môžem sa opýtať ako sa ti to podarilo? a za aký čas? wow, tak to už je čo povedať....obdivujem

awalancha3
autor
6. okt 2012
ingeborgnicol
6. okt 2012

Ahoj,patrim medzi tie baby,ktore tu nechcete🙂 iba by som nieco rada napisala. Viem, ze chudnutie je v hlave,v zivotosprave a pod.....bola som dva krat vo velmi velmi zlom zdr. Stave az na inv. Voziku, a mala sialene problemy s hormonmi. Denne mi stupila rucicka na vahe, z tenkej baby sa stal slon. Aj ked som nemala tolko kil kolo vy, pribrala som dokopy okolo 30kil. Cvicit som pochopitelne nemohla, a stavu som mala zo zdr. Dovodov velmi zdravu. Napriek tomu moje poruchy sposobovali dalsie problemy a priberanie. Chcem vam napisat bola som rovnakonestastna ako vy z tych skoro 30kil....a nemohla som cvicit a uz vobec som z mojej zdravej stravy nemala co ubrat. Byskusala som sto veci a vsetky mi len poskodili. Potom mi niekto poradil 90dnovu rozlisovaciu kuru. Je to vlastne ani nie dieta, ale uprava stravy,moze sa drzat limitovane len 90 dni. Ale nasledne treba a je nutne dodrzat aj 90dnovu udrziavaciu kuru....inak je samozrejme jojo efekt. Ale mozem vam garantovat ze 100%zabera. Kazdemu. Poznam baby, ktore ju deklamuju, ze to nie je pravda a pod. Ale ked sa blizsie na to pozreli, tak len prisli na to, ze ju nedodrziavali. Priznam sa ani ja velmi presne, nedodrziavala som gramaze jedal, jedla som aj dvojnasobky ked som bola hladna, alebo som nedodrziavala odstup medzi jedlami. Ale zaklad ano. Okrem ineho je velmi zdrava a zasobuje telo vsetkym co ma mat, podoba sa delenej strave. Preto pisem roman, ak ma niektompodobne problemy ako ja, ze nemoze cvicit, alebo uz ubrat zo stravy, mozno mu pomoze. Ja som ju brala dva krat a zakazdym som sa pretrcala potom spokojne v pavkach. Netvrdim, ze aj vy budete. Ale za radu a pokus nedate nic. Velmi vam prajem, aby ste sa niekam posunuli a boli stastne pri pohlade do zrdkadla. Viem ake je to mat komplexy a odvracat od zrkadla tvar. Snad tato moja mala rada niekomu pomoze🙂 pekne chudnutie a vzajomne podporovanie vam zelam🙂

tweetinka.co
8. okt 2012

@panki do dvoch rokov slo dole cca 60 kg a je to len zmenou stravy a pridany pohyb.. Ziadne diety, ziadne zazracne pilule, prasky ani nic podobne... Pekny den.

ketere
27. okt 2012

@deny3 Ahoj, aj ja by som chcela byť v súkromnej... mám také isté problémy ako vy... som cca 8 mesiacov po pôrode a mám 112... nikdy som nebola chudá, vždy som bola plnoštíhla, ale vždy sa mi podarilo nejaké to kilo schudnúť diétou, aj keď to extra dlho nevdržalo... opakovalo sa to všetko stále dokola... po pôrode však žiadna diéta nezaberá ☹ ☹ ☹

chudnutievziline
Odpoveď bola odstránená
marhulka
Odpoveď bola odstránená
marhulka
Odpoveď bola odstránená
andrik78
28. jan 2013

@deny3 ahoj ak ešte fungujete na súkromke mohla by si ma pridať? Potrebujem schudnúť zo 105kg a dosť ma deprimuje keď čítam ako sa sťažujú 70 kilové čo je moja vysnívaná vaha 🙂

blondyblond
28. jan 2013

@awalancha3 Mozete si ma prosim pridat tiez do tej sukromnej?

awalancha3
autor
28. jan 2013

@blondyblond ...mozeme , mozeme... ale tintítka pod 90 kg neberieme.... kazili by nám svojou vychudnutostou morálku 😀 😀 😀

awalancha3
autor
28. jan 2013

@andrik78 .............kazdá nad 100 kg je vítaná, ak to mysli s chudnutim seriozne.... a chce sa snazit o zmenu zivotneho stylu, nielen o jednorazovu krutu dietu 😀 😀 😀 😀

blondyblond
28. jan 2013

Tak ja patrim k Vam 😉
@awalancha3

marhulka
Odpoveď bola odstránená
ivanka9911
28. jan 2013

baby mozem ist k Vam? @awalancha3 ??? ☹

awalancha3
autor
28. jan 2013

dievcata, pri vsetkej ucte....... nemozu sa nám do sukromky nanominovat chudé zienocky, co maju par kileciek navyse... viete ako ze by to posobila na nas... tazkotonážne? podmienkou na vstup je 105 kg a viac 😀 😀 😀

blondyblond
28. jan 2013

@awalancha3 a ako mám ísť na tu súkromnú debatku,nevyznám sa tu v tom veľa?

mima1311
29. jan 2013

@blondyblond ahoj a nevazi ti zle vaha ci fotecka neni tvoja , lebo teda zdaaaaaaaleka neposobis ako niekto trojciferny 😲 😉

ivanka9911
29. jan 2013

@awalancha3 tak to mi este 6kg chyba do 105 😠

mima1311
29. jan 2013

@ivanka9911 takze mas 99 ...joooooj to je moj tuuuzobny dlhodoby ciel 😝
...tak zalozte s ostatnymi kockami s podobnou vahou 80-90 skupinku kde sa budete tahat a motivovat ....tu je vlastne v nazve jasne ze tu mali byt babule ktorym ta vaha ,,dajako,, vyskocila NAD 120 aj ked vela nas je uz ovela chudsich 😵 no vsak vela kociek sa tu pridalo co maju aj okolo 60- 70 co beriem teda ako podpasovku 😖 ved ako sa taka viac kilova zienka potom citi a od srdca vyzalôuje babulke co je o polovicku mensia 😉

pupolinka
29. jan 2013

Ahoj, takze asi splnam kriteria,kedze mam cca 127 kg, 18 mesacneho chlapceka.....chudnut zacinam kazdy den, pokym ma neprepadne neodolatelna chut na sladke a tym to aj konci,,,uz som zufala,ze nemam pevnu volu,ale teraz si chcem uz naozaj povedat DOST ,tak dufam,ze sa to uz podari,hlavne,ked v tom nebudem sama,,,,,,,,

kraskanz1
29. jan 2013

Ahojte baby mozem sa k vam pridat aj ja mam cez 100 a rada by som tiez svami chudla...🙂Mala som 111 kg potom mi zistili pcos dostala som metformin a klesla som na 100 teraz po sviatkoch mam 103 ale nie a nie sa dostan pod 100...

awalancha3
autor
2. feb 2013

dievcata, tak s polutovanim oznamujem, ze sme sukromku uz uzavreli...prilis sme si tam porozpravali sukromnosti a teraz sa bojime kazdej novej clenky... my sme sa uz overili, aj postretali niektore..........tak to dufam pochopite......Ale verim, že niektora z vas zalozi dalsiu sukromku a zase sa tam naberu nove clenky, urcite vam to spolocne pojde lepsie a verejna miestnost nie ja asi najvhodnejsia na take citlive udaje............ drzim pace pri chudnuti, a aby ste sa nasli v dalsej sukromke samé super dievcata... 😉

sunshine85
6. feb 2013

@awalancha3 tak dufam, ze sa vam tam dari chudnut, lebo pozeram, ze tuto temu si zalozila pred viac ako dvomi rokmi, co je dlhyyy cas na dostanie sa do formy....

awalancha3
autor
6. feb 2013

@sunshine85 ................tuto temu som zalozila ked som mala cca 123 kg... a potom som sa vykaslala na diety a nabrala som na 134 kg..a to som uz nevladala chodit....zosypala som sa, klby a slachy zlyhali.....po dlhsom case som sa vratila do temy a nasla som, ze je sukromna a tak.... od oktobra min roku som isla do sukromky, vyprovokovala som tam zalozenie tabulky a dievcata sa pridali, kolektiv sa utuzil a chudli sme, niektora viac, niektora menej........Ja osobne som prestala s dietami, ale vzala cgudnutie ako zivotny styl...diety su hlupost....... a od toho oktobra zo 133 kg ..... to celkom ide... dnes mam 117,5 kg....teda za cca 4 mesiace..... takže mne naozaj doslova zachranila zivot sukromka...... 😉 😉 😉 😉 😉 a preto odporucam aj ostatnym dievcatam, aby si podla svojich vahovych kategorii zalozili sukromky.....aby zacinali chudnut priblizne z rovnakej startovacej vahy... 😉

sunshine85
6. feb 2013

@awalancha3 no tak super! nech sa vám darí baby 😉

2311monika
19. feb 2013

ok teraz som vas nasla a velmi by som potrebovala pomoc ja mam tri deti a som veeelmi velka a myslim ze mi to uz prerasta cez hlavu mam 165cm a vazim 134kg skusala som rozne diety no vzdy prisliel jojo efekt teraz som hladala pomoc myslela som si ze najdem niekde neakeho obezitology ale nikde nic vsade su len same reklami na lieky a rozne vysetrenia kolko tuku v tele mam to vsetko uz davno viem len vzdy sa odmeriam kazdy sa tvari ze mi pomoze schudnut no nikdy to tak nieje uz som vazne zufala zatial nemam ziadne zdravotne problemy no bojim sa ze pridu.uz neverim ze schudnem po liekoch ani cajoch a inych dietach vazne potrebujem pomoc no neviem kde ju mam zohnat pochadzam z malej dediny na severe slovenska a naozaj budem vdacna ak mi co i len jedna z vas odpise a poradi dakujem monika 🙂