icon

Meriam 160 cm a vážim 78 kg. Mám schudnúť?

24. máj 2023

Ahojte
S manželom by sme chceli bábätko
Ovšem že prvé keď sme mali vazila som 65kg
Pribrala som na 83
6preslo a mám 78kg
Som nízka mám len 160cm
Ale akosi schudnúť neviem
Snažím sa ale nejde to . O necelý mesiac ideme do car Centra kôli pco
Myslíte že znova priberiem 18kg ako pri prvej ? Alebo mám schudnúť aspoň na tých 65?
Dosť sa bojím že pôjdem rodiť ako 100kg žena .
(Nič proti vyšším váham ) ale predsa som nízka
Ďakujem ☺️

Strana
z2
domkakvet
24. máj 2023

Ano je to vela.

buberova
24. máj 2023

😂🤭

terry658
24. máj 2023

Tak ak ti nastavia v car hormonálnu terapiu tak medzi prvými nežiaducimi účinkami nájdeš priberanie. Pri PCOS ide chudnutie ťažšie ale dá sa to, pokiaľ nemáš iné problémy, ktoré spôsobujú prejedanie(emočné jedenie, nedostatok spánku, charakterové vady, závislosť od jedla).

maximiliana
24. máj 2023

@buberova ona ma fakt psychicky problem, ale ty sa mas dat liecit 🤣

fauko
Odpoveď bola odstránená
zoeeoz
24. máj 2023

@janulka1802 tiez si myslim, ze vazi vela ale je rozdiel byt skinnyfat..ak pri 168cm a 58kg je vidno ze treba schudnut tak si skinnyfat, nieco ako cameron diaz, tak to je preto, ze abstinuje silovy trening a nemas svaly (nehovorim o schwarzenegerskych)..kludne moze mat 68 a vyzerat dobre

saxana000
24. máj 2023

Pri prvej som isla zo 68 na 92 islo to dole.pomensie ale teraz mam o 7 rokov viac a vazim 65.ako kila prisli tak odidu len sa netreba opustit .

autor
24. máj 2023

@saxana000 a čo ste robila?

autor
24. máj 2023

@terry658 nemám ten pocit zatiaľ

koniarova
24. máj 2023

@fauko no neviem veru. Ja mám 63 kg s o 15 cm viac a som akurát. Pri výške 160 cm je podľa mňa 60 kg veľa.

jana0215
24. máj 2023

Ja som pri hormonálnej stimulácii za 2 roky pribrala 15 kg. Tiež mám PCOS. 163cm, začínala som na 58kg a teraz v januári som mala už 73 kg a to som si sakra dávala pozor na to čo jem, čo bola asi chyba. Celý čas som pri tom riešila diéty a stravu, bola v neustálom strese. Samozrejme sa nám nedarilo. Akonáhle som to prestala riešiť a dala sa do kľudu, jedla čo som chcela a nevážila sa, zostala som tehotná prvý cyklus bez stimulácie. Dokonca na prvej kontrole u gynekológa som mala až 77kg.

U žien s PCOS v tele prebiehajú zápalové procesy a nesprávnou diétou ich ešte viac podporíš, čo je pre telo horšie ako nejaké tie kilá navyše. Aj 100kg ženy otehotneli. Určite by som diéty neriešila, keď sa snažíš otehotnieť. Skôr sa zameraj na zdravú stravu plnú ovocia a zeleniny, ktorú ocení bábo aj v tehotenstve. 🙂 Už len tým, že sa naplní týmto jedlom zješ menej kalorickejších vecí. 🙂 Držím palce, aby vám to vyšlo čo najskôr. 🤞

h2
24. máj 2023

@fauko Medzi "váha" a "60kg" v tvojom príspevku by som dala slovo "do", alebo "maximálne".

smajlik1469
24. máj 2023

Však sama si vari vieš porovnať keď si mala 65 kg a teraz o 20kg viacej,aký tam je rozdiel,čo sa týka vzhľadu,zdravotného stavu atď.A však koľko priberieš záleží na Tebe,nie na diskusii,to ako v stávkovej kancelári,už len vsadiť či áno alebo nie a koľko.Načo by si vsadila,?

kik2022
24. máj 2023

Na tvoju výšku je to dosť.

negymama
24. máj 2023

@buberova ááá čo, nevyrývaj 😅 ved v populacii mas statisticky kopec zien, co ma PCO, 160 cm, 6 rocne dieta, povolanie kuchárka a 83 kg. 😉

buberova
24. máj 2023

@negymama Aaaano a po každej vete stlačia enter... 😁

avicii18
24. máj 2023

BMI nad 30 je už mierna obezita.

snazilka_bio_mamka
25. máj 2023

tak neries nejaké kilá 🙂a expertky, ktore ti tu radia, si radsej ani necitaj.Mozes mierne upravit stravu, ale ak si zdrava a spoko, neries. Poznam 130kg dámy krore otehotenli ako nič a zaroven poznam 50 kg ktore sa pokusaju marne uz roky a podstupili vsetko co sa dalo. nejde o kilá. Bábätko bude štastne v brusku ak bude mat vsetky ziviny a ak aj mamicka bude stastna. drzim palce

valeria_h
25. máj 2023

@buberova Netrol

river_song
25. máj 2023

Po porode som vazila presne tolko, rovnaká výška. A teda prepac ako to napisem, ale presne tak to bolo. Cítila som sa ako slon.. zacala som chudnúť hned ako to bolo možné a teraz mam o 15kg menej, stale je to podla mňa viac ako by som bola spokojna, ale je to neporovnatelne s tym co to bolo predtým.. odpoved na tvoju otazku je - ano, je možné ze priberieš tolko. Je možné ze priberieš dokonca viac. Alebo aj nemusis .. proste za mna - tato vahabje na tu vysku naozaj vela. Viem to, lebo som ju mala...

nataliapipi
Odpoveď bola odstránená
fauko
Odpoveď bola odstránená
h2
26. máj 2023

@fauko Môj a môjho všeobecného lekára.

fauko
Odpoveď bola odstránená
cukroska
11. mar 2025

@stanulienkat Aj ja som bola kedysi tak a výšku mám o dosť vyššiu. Ani rici ani cici.

Strana
z2