Môže žena po 45-tke znovu objaviť svoju krásu?
Dala som túto tému do chudnutia, ale vlastne o chudnutie až tak nejde.
Vec sa má tak, že mám 45 a ide to so mnou dole vodou - mám pocit, že všetka krása je preč. A neviem, čo s tým. Pripadá mi zbytočné namáhať sa byť pekná, lebo sa to snáď v tomto veku už ani nedá. Vydávala som sa po 30 tke. Po pár rokoch prišli deti a ja 10 rokov v plnom nasadení. Za ten čas som zničila na sebe všetko ženské a prestala som sa o seba starať. Nie úplne, ale dosť. Keď som bola slobodná, cvičila som 3x týždenne, vyzerala som super. Kupovala som si kvalitné oblečenie, mala som vkus. Keby ste ma videli teraz...áno, som dosť sebakritická, takých sivých myší ako ja behá po svete milión. Niekto by povedal, že je to ok. Ale vyhrabem sa z toho niekedy? Mám 10 kilov nadváhu, zničenú postavu a neviem si nič kúpiť...lebo neviem čo má nosiť žena v mojom veku a to, čo sa mi páči, sa nehodí na moju postavu.
Chcem sa spýtať, či sa niektorá z vás dokázala v takomto veku spamätať a dopriať si krajšiu seba... Chcela by som mať ešte zo seba radosť. Ja už nepotrebujem nikoho ohurovať a moje deti ma milujú takú aká som, ale to nestačí... Chcem mať zo seba dobrý pocit. Dokázala sa niektorá z vás v takomto veku zmeniť? Vrátiť sa k tomu, čo bolo predtým...predtým, ako sme si zobrali toho chlapa a potom už nebolo kedy byť krásna? Dá sa vôbec niečo robiť s touto zničenou postavou v takomto veku? Napíšte svoj názor, skúsenosť, postoj, povzbuďte a možno sa v tom niekto aj nájde...
@matabb73 Fúha, kukla som video, ani mne takéto ženy nič nehovoria, umelé. Mne sa napr. páči ako stárla herečka Andie Macdowell.
@nikolka1986 je fakt nadherna, ibaze, podla mna, na nej vidno tie investicie... co je teda vec vkusu, kam chce baba v starostlivosti o seba zajst 🙂
@nikolka1986
Preboha....toto, že je pekná žena?🤔👎
@nikolka1986 môj partner s jeho kamarátom a mojím synom ti odkazujú, že toto je čistá umelina, že určite radšej prirodzenosť, aj keď nie dokonalá a ten jeho kamarát ešte dodáva, že tie pery sú nie na bozkávanie, ale na dogrcanie, prepáč, iba ich citujem
@nikolka1986 a ešte to zaklincovali vtipom, že kto je najviac naštvaný na nosenie rúšok? Baby, čo si dali za stovky eur zväčšiť pery v domnení, že budú krásne a teraz ich majú pod rúškom.
@nikolka1986 tak to by som musela byť vo veľmi zúfalej situácii, aby som tejto žene závidela, od šarmu má bohužiaľ na míle ďaleko. Ani som nepotrebovala obehnúť celú rodinu s jej foto, len som sa začala smiať, keď som ju zbadala a keďže sme práve v piatok riešili tie umelé vylepšenia, tak sa vyjadrili. prepáč, že som ti stúpila na otlak.
@nikolka1986 aj ja ťa mám rada a dobre sa bavím nad tým zamindrákovaným človekom. Ja sa z ľudí nesmejem, ale ak sa niekto takto spotvorí - myslím tie pery, tak sa zasmejem z chuti, pekný deň
@nikolka1986 z komplexov som už dávno vyrástla, ty si tu dala tú kočku ako príklad, ja som naň zareagovala a nebola som sama. Ja mám taký názor, ty iný, nevnucujem ti svoj, ty si nechaj tiež ten svoj, ja ti ho neberiem.
@nikolka1986 prosím ťa ukľudni sa, ak si to ty, tak sa ti ospravedlňujem, inak nemám čo riešiť.
@nikolka1986 tak to zmaž, dá sa to
@stanulienkat podla kil nie si obezna,to zničenie postavy je dané už vekom,každú to čaká,nikto pred tým neujde. No mám problém ti niečo povzbudivé napísat,normálne som sa zasekla-lebo si pamatam ako to zasiahlo mna,ešte že to ide postupne nie všetko naraz🙂 Nemávidený menzes sa pre mna javil ako vzácnost ak sa sem tam objavil,lebo ma zbavil nafuknutého brucha a nervozity..Teraz zistujem že ako lahšie sa mi žije ked ma nesužujú pred cyklom pekelné migrény. Telo je úplne iné ked už stráca tu elascicitu,moja tvár sa mi ešte stále pačíi,ale už vidím znaky staroby,a podla najnovšieho si dost všímam ruky..no budem si musiet prijat aj ich🙂) Všetko je iné,lebo doteraz sme poznali len mladost,tento stav je nový a nie príliš lichotivy,ale v každom období života sa dá nájst niečo čo sa môžeme tešit,bezohladu na to ako vyzeráme. Mna teší že som tu pre moje dieta ktoré ma ešte potrebuje,a ešte dlho tu chcem byt zvyknem si na každu pigmentovú škvrnu,lebo ja som také šastie nemala,mat maminku. Aj ty si určite nájdeš zmysel tvojho života.

@nikolka1986 lenže je rozdiel pekná upravená prirodzená žena a takáto umelina.