Najedzte sa do štíhlosti. Kto sa pridá?
Ahojte kocky ... od nes som zacala drzat 28 dnovu detoxikacnu kuru od Antonii Mačingovej.... kto sa kumne prida ? budeme sa podporovat ,radit 😀 😝 nechcem byt v tom sama a ako sa hovori vo dvojici alebo vo vycsej skupine sa to lepie tiahne 😎
ja mam 10 deň...zatial je to fajn, dá sa to, ale ako som si myslela, že ma to pekne preženie, ale naopak to u mna funguje...ale vydržime, bojujeme...citim sa fakt dobre, hadam to dobojujem a tie moje mega kila zmiznu
baby nepredá niekto kópiu DVD ku knihe Najedzte sa do štíhlosti?
Ahojte baby, od zajtra sa začínam opäť stravovať podľa 28 dňového detoxu 🙂 síce som ho skončila len nedávno a bola som na semafore mala som ťažký mesiac ak sa tak dajú nazvať 2 svadby a jedna oslava 😀 čiže sa potrebujem znovu dostať do formy na leto..nie je tu niekto taký kto chce tiež začať od zajtra, že by sme sa trošku podporovali 😉
isabel11163 ahoj...aj ja som ju začala držať od pondelka...ja ju mám,ale prví krát... 😉
🙂 aja sa pridavam uvidime ako to pojde
ahojte vsetci🙂 ja som teraz v sobotu 21den... a ziadne cm dolu :( a to fakt dodrziavam prisne... mai sme vela oslav a ja som sa fakt drzala pila som na nich iba prevarenu vodu... ziaden prehresok:( za cely ten cas ani kusok nicoho mimo rozpisu akurat som si doobeda obcas dala orechy so slivkami a poobede biely jogurt s orechami skoricou a medom...ale to je aj pisane ze je to povolene... tak neviem kde je chyba... a to mi uz cvikla ide usami.... ( nikdy som ju nemala rada...skor bola velmi neoblubena)...
@lela1809 Ja som nepila prevarenú vodu a úbytok cm som mala. Včera som si urobila cviklový šalát ale nepoužila som varenú cviklu ani varenú mrkvu. Nastrúhala som si surovú mrkvu, aj cviklu a podľa mňa bol cviklový šalátik omnoho lepší ako z varenej. Skús ... Neboj určite sa ti to pohne smerom dolu, drž sa🙂.
@selecta22 ahoj, mohla by si aj mne poslať tú knihu stiahnutú z netu?? moja adresa hrnciarova.janka@gmail.com
@daniette dakujem 😉 skusim ten cviklovy slat ako pises 😉 hadam bude chutnejsi...
od zajtra posledny tyzden tak uvidime.... musim vydrzat.... velke pozitivum je ze moje ,, pozieranie sladkosti je PREC,, 😎 za celu dobu som nezjedla ani jednu jedinu sladkost a to som ich fakt chrumala poctivo - predtym 😎 a este jedna vyhoda .... preve PMS bez krcov, bolesti a odpadavania na wc 🙂 tak tomu sa velmi tesim...
ahojte, nepribrali ste kila spat, ked ste skoncili s touto stravou? moze sa pit kava?
ahojte, je tu nejaká mamička, ktorá drží túto diétu no zároveň kojí? Ďakujem veľmi pekne
@zuzu8888 ja zacinam nie kvoli chudnutiu ale kvoli zdravotnym problemom ja sa tak chcem stravovat uz stale nie len 28 dni uz nemam inu moznost kvoli zdraviu moju znamu tato strava dala dokopy z rakoviny dnes ma vysledky ako uplne zdravy clovek a rakovina zmizla a to jej lekary davali pol roka zivota.
Ak zozeniem knihu v pdf, chcela by som od zajtra skusit detox...snad to vydrzim. Mam vsak alergiu na med a na zeler, kt. sa tam pomorne casto spominaju. Nebude vadit, ak zeler nahradim trebars kalerabom, feniklom? Med asi uplne vynecham. Este otazocka. Kedze knihu este nemam, ako je to pri detoxe s fyzickou aktivitou? Aktivne sportujem...mam korfbalove treningy 2 x do tyzdna, zapas kazdu nedelu + 5 x tyzdenne 45 min - 95 min. stacionar a este kazdy druhy den cvicim JM. Myslite, ze by som to mala pocas detoxu skresat? V detoxe mi pripada, ze je tam malo bielkovin (asi to tak ma byt pri detoxe). Ale vazil sa niekto aj na vahe, ktora vam zmeria pomer svalovej hmoty (ci neubuda aj zo svalov)?
@luskacik32 zacala si ?podarilo sa kolky den som na 10dni🙂
@jankamin ano zacala som ja som dnes na 3.dni len voda mi robi velky problem ze musi byt tepla prevarena hrozne mi totiz nechuti a je mi s nej este vecsie horko az na odpadnutie pritom klasicku studenu vodu z kohutika som bola schopna vypit tie 4litre bez problemov. Este sa chcem spytaz celer a bryndzu mozem cim nahradit lebo som nane silne alergicka.
@ficksacha med mozes nahradit javorovym alebo agavovym syrupom
@u2jana kavu mozes iba pri urcenej krvnej skupine ale max.1-2salky ale aj to az pocas semaforu pri detoxe by si nemala. A pribrat by si nemala ak po skonceni detoxu nabehnes na semaforovu stravu cize delenu.
@luskacik32
dakujem, to som zistovala pre manzela. Uz je druhy mesiac na semaforovej strave. Schudol 10kg, kavu pije normalne. Mne sa to delenie podla krvnych skupin moc nepozdava, takze mu varim, to co mu chutilo 🙂
@luskacik32 Ja mam dnes tiez treti den...voda mi nerobi problem. Uz roky pijem teplu vodu aspon 3-4 litre. Mna zabija ta cvikla, dnes som ju uz nedala. Hned ako ju zacitim, tak ma napina. Skusim si zajtra ukuchtit ten borsc, mozno ju do seba dostanem aspon v takejto forme. Najviac mi chuti poobedny jogurt, no ale 150 g ? Tak to ja mam len pod jeden zubok 🙂. Ja hned hodim cely 350 gramovy poharik.
@luskacik32 Ja celer nahradim kalerabom, alebo si k tym karbonatkam spravim nieco z kyslej kapusty. A bryndzu by si mohla nahradit fetou, mozzarelou alebo klasika tvarohom a uvar si k tomu vajicka na tvrdo a zjedz len bielok...tiez su to proteinove jedla, tak by to nemalo vadit. Inak aj som alergicka na celer, ale raz som videla taky salat zo zavaraneho celeru a velmi si ho ludia pochvalovali, tak som to riskla (pravdaze s tabletkami v pohotovosti) a cuduj sa svete ma len trosilinku svrbela pera. Tak ja to asi znovu risknem s tym zavaranym celerom, ktory dobre premyjem.
Ahojte baby,aj ste niektora schudli nieco? Ja som mala po prvych 2 tyzdnoch 5 kg dole....potom som s tym prestala a teraz chcem ist na to znova...
@ficksacha zial ja nemozem ani tvaroh ani mozzarelu mam totiz laktozovu intoleranciu ale uz mam info ze prava majova bryndza je bez laktozy tak mi bola mamina zhanat a nakupila mi ju. A ten celer ze mozem vymenit za ine jedlo s predcuadzajucich dni.
@ficksacha tak ja si davam toho jogurtu tak200-250g ona v knihe pise ze nieje dolezite mnozstvo jedla ale dolezite je to cona tom taniery je ze sa nema obmedzovat v mnozstve a hladovat. Ako ja osobne som nezacala kvoli chudnutiu ved mam ledva 50kil ale kvoli zdravotnym problemom.
@margotka77 ja mam dnes 12 den , mozno amm dole dve kila🙂
@skeblicka77 Dukanova diéta je super mne sa pomocou nej podarilo schudnúť 11 kg počas 3 mesiacov...už prešiel rok od ukončenia diéty a žiaden jojo 🙂
Ja mam dnes 5 den...zatial sa drzim. Este som neporusila, teda nie nedovolenou potravinou. Raz som vymenila brokolicu a raz cviklovy salat za mrkvu. No, posledne uz ani mrkvu si nedavam s velkym nadsenim. Hrozne mi chutia struky (tie si robim na cibulke s korenim cumin...je to vyborne), zapekana cukina a poobedny jogurt. Ten sa mi nikdy neobje. Akurat, ze tie mnozstva co do seba nahadzem su ako pre drevorubaca. Hlavne ten jogurt, teda. To budem musiet asi znizit davku.
Pocitovo...nemozem povedat, ze by som prekypovala energiou, skor sa mi zda, ze som viac unavena. Obcas ma zaboli hlava a posledne dve noci som aj zle spala, lebo ma tazil zaludok. Na vahe zatial nic a ziadne opticke zmensenie tiez nepozorujem.
Este otazocka: v 3 tyzdni su niektore jedla napisane s + napr: polievka+struky+brokolica. Treba si vybrat, ci si mam pripravit vsetko?
Ja som dnes 9den zatial mam 1kg dolu ale manzel aj moji rodicia uz vydia namne ze islo dolu merat som sa este nemeralato az ten 28den. V nedelu na mna prisla taka slaba chvyla ze to necham tak a poriadne sa najem ale preslo to. Inak aj vam ide tato strava riadne do penazi? Mna zatial vysla na 50€ iba tato moja strava.
Baby ako som vcera vecer zhresila a zjedla som jednu vaflu a dnes doobeda par lizyciek roztlacenych zemiakov mozem dalej pokracovat tam kde som zhresila teda od 9dna alebo treba zasa zacat odznovu??

ja som dokoncila detoxikaciu ale ryzovu a nic nebolo lepsie skvele som sa citila, fakt taka ocista to nie len o chudnuti ale te pocit energia