Neviem sa zmieriť s mojím výzorom po pôrode
Ahojte , mám za sebou. 3 tehotenstvá. Po prvom bolo všetko fajn, postava sa veľmi nezmenila , maximálne mi narástli prsia. Po ďalších pôrodoch je to katastrofa. Počas druhého tehotenstva som veľa "pribrala"+- 25 kíl . Zostalo mi extrémne zničené telo. Nie som tučná ani som nikdy nebola, ale nevyzerám dobre. Ovísa mi koža na bruchu. Obliekať si môžem maximálne tepláky lebo zo všadiaľ mi to pretŕča. Neviem s tým nič spraviť ani sa s tým nejako zmieriť. Mám 24 rokov, postavu som vždy mala ukážkovú keďže som bola aktívna gymnastka a toto je pre mňa vrchol nevkusu. Ja už neviem ako žiť sama so sebou. Máte nejaké nápady ako to prijať? Psychológa mi radiť nemusíte,tam som varená pečená.
Super ze máš takto skoro detičky. Telo sa ti rýchlejšie zregeneruje. V 30tke keď budu deťúrence v soole, ty budeš ešte mladá a budeš sa realizovať. Ja som tretie rodila v 32. A veru menila by som s tebou . S kozou neviem poradiť, ale podľa mňa je šanca ze sa postupne stiahne. Ja mam problém skôr s tukom, tiež veľmi priberám posledný trimester a počas dojčenia ťažko chudnem
Ahoj, mne sa koza na bruchu stahuje uz 3 roky, aktualne som vo faze ze ked stojim tak uz nevidno, v predklone stale...je to sialene dlhy boj a to som nebola tak zle ako ty opisujes. Ja by som sa naozaj zamerala na tu navstevu odbornika, skratka si povedz ze vtedy a vtedy tam pôjdeš, vidis svetlo na konci tunela...dovtedy sa venuj inému, ci uz zaluby alebo zovnajsok...vlasy, nechty, daj si spravit kerku...ja neviem, len si rob pravidelne radost 😊 ja som si teraz dopriala nove prsia napriklad....psychicky kazda vec ktoru pre seba spravis pomoze
Nezvažovala si estetickú chirurgiu? Ak je problém len koža, ktorá sa nechce stiahnuť tam nič iné nepomôže. Viem, že to nie je najlacnejšie, ale je to asi jediná možnosť. Keby som na tvojom mieste a trápilo by ma to, išla by som ak za cenu že by som si na to musela zobrat úver 🙊

@sheila121 prepáč, mne to znelo s tým uff úplne opačne.