icon

Norbiho update. Ako sa vám darí?

elina313
30. jún 2011

Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉

mamisqva
14. aug 2011

@zofrinka ahoj a tebe sa nechcelo ist do Lednice?by si sa stavila na kavu...

mamisqva
14. aug 2011

@gebeente77 mne asi fakt prepina...najskor zerem poistky a teraz pozeram tu tvoju samrolu a ziatila som ze u mna je 200g je pol kila... 😀 😀 😀

mamisqva
14. aug 2011

@martinka1981 ved si nieco zapapaj trebarz poistku 😀 😀 😀 😀

mamisqva
14. aug 2011

Baby boli sme na hasicskej sutazi a ja som vyhrala v tombole bochnik syra zo salasa a mnamka bola na veceru mnaaaam,to je hrozne uz samo jedlo sa mi nuka ze co mam na veceru papat,dufam ze od zajtra sa nakopnem lebo fakt to takto tu budem do bochodku 😠 😠 😠 akoze nie s vami kecat to mi vyhovuje ale chudnut budem donekonecna 😠 😠 😠

teri3
14. aug 2011

@mamisqva Púchov by síce mohol byť, ale piatok určite pre mňa NIE, lebo to by som musela byť s drobcom a to si viem živo predstaviť, že by som z toho nič nemala, lebo on stále lieta - aj včera na svadbe, aj dnes sme ešte boli na posedenie a s ním sa nedalo si na 5 sekúnd sadnúť 😖

@gebeente77 povedz si, že Teba môže vytočiť len inteligent, nie dáka - povedzme jednoduchá žena 😅 - som na ňu veľmi pekne povedala, že? 😀

gebeente77
14. aug 2011

@teri3 no tak nejak, ale uz ju neriesim, ozvala sa mi maminka na ten kocik, tak sa modlite, nech ho potom aj zaplati 😀

zofrinka
14. aug 2011

@mamisqva ja už som sa nezmestila do auta, lebo brali aj svokru so švagrinou, a ešte ja s malou.....to by sme museli mať mikrobus!! 😀 😀 😀

zofrinka
14. aug 2011

@teri3 a ktorý deň by ti najviac vyhovoval??? Mne a mamisqva vyhovuje piatok, ešte treba zistiť u hapysmile. Ale asi to tak vyzerá, že budú musieť byť stretká dve!!! Mne víkend absolútne nevyhovuje, jedine že by ste prišli do PB na Helenské hody!!!

mamisqva
14. aug 2011

@teri3 tak nevim ako by sme sa dohodli snad este baby nieco navrhnu co a ako im to vyhovuje a uvidime ci sa pridame 😉

mamisqva
14. aug 2011

@teri3 a ako bolo vytancovana?aj moja mala je jak zivel stale ju musim mat na ociach to fakz clovek nevypne pri tych nasich sidielkach.

mamisqva
14. aug 2011

@zofrinka skoda aspon si si oddychla?

zofrinka
14. aug 2011

@mamisqva ale hej...skočila som s malou do Tesca, majú zľavy na detské veci, a potom sme so pochrapkali!!! 😔 😔 😔

teri3
14. aug 2011

@martinka1981 ja tiež nestíham svoj cieľ do konca septembra, ale som si povedala, že si ho tam nechám, aby som sa tomu čo najviac priblížila 😉 No a s tým počasím to hovorím furt, že keď sú takéto extrémne výkyvy, tak potom sú aj kadejaké choroby 😝

@zofrinka @mamisqva babuľky, dajte si to kľudne na piatok, mne by práve vyhovoval víkend, ale nevadí, v rámci šetrenia budem sedieť doma 😅 . O dva týždne máme zase oslavu - drobcove meniny aj narodky - spájam to zatiaľ, pokým si to ešte veľmi neuvedomuje 😉 . Ale darčeky budú dva 🙂

no a na svadbe bolo dobre, aj som si zatancovala, aj som si koláčiky dopriala, boli mňamkové, ale ráno mi už nejak nechutili - asi zo 4 som dala koštovku, ale dáko mi to asi včera stačilo. No ale na obed sme ešte išli papať, čo pozostávalo, tak som si dala kapustnicu, tá bola výborná, ale asi dosť slaná, lebo zvyšok dňa ma stále smädilo, tak dúfam, že mi telo nezadrží veľa vody, aby bola hmotnosť aspoň rovnaká, ako min. týždeň. No a potom som si ešte dala kávu a 4 také malé kúsky štedráka, mňamka - som mala dnes Vianoce 😎 😎 😎

luciapejkova
15. aug 2011

Čaute baby,nebola som tu boli sme odcestovaní boli sme na vikend v Maďarsku v Nyiregyhaza na kupku aj v ZOO tak som tu nebola bolo super,len som unavená jak kôň a som v práci 😒 . Ani neviem či som cez vikend dodržiavala no včera som si dala s deťmi zmrzku tak som to pokašlala ale inak asi o.k a kedže sa mi bližia kramy tak sa citim taka nesvoja to aj Vy ste tak na tom že už aj 10 dni pred kramami ste jak lopty take naliate ? 😀 . Mne to už tak lezie krkom po prvom tehotenstve to bolo akosi o.k no teraz nič moc. Váha ani neviem no zvážim sa toho 1.9 ale ked som sa vážila minuly tyžden tak vam poviem nič moc dokonca som mala viac tak neviem neviem ako to bude teraz. 😉 Pekný deň prajem! 🙂

alciatko13
15. aug 2011

S malou dušičkou som sa dnes postavila na váhu a musela som tak spraviť aspoň šesťkrát, čo som neverila vlastným očiam. Napriek tomu, že tu mám od piatku mladšieho syna s priateľkou na dovolenke (samé vyváranie a vyjedanie bez rešpektu) váha klesla a dnes som sa aj len tak skusmo pomerala a centimetríky zo všetkých partií sú fuč. Mladých tu mám do stredy, tak dúfam, že o týždeň nebudem zas plakať nad váhou 😝

teri3
15. aug 2011

@alciatko13 super, paráda 😉 . Inak pozerala som, že celkovo máme zhruba rovnaký úbytok a to si začala o 2 týždne neskôr...pomaly mi dýchaš na chrbát 😎 . No ale teda skús čo najviac podľa pravidiel a o týždeň budeš znova valiť oči 😀

a čo ostatné? Som zvedaváááá, so sebou som vcelku spokojná - však po zákuskoch, čo by som chcela, že? 😀

alciatko13
15. aug 2011

@teri3 Ty si sa akosi zasekla na váhe, ale centimetríky ti odchádzajú krásne a to je asi lepší ukazovateľ. Ale snažím sa, snažím, ale ako tu už niekto povedal, zobnem si navyše bez výčitiek (tie prichádzajú vždy pred pondelňajším vážením) a tukové bunky to ignorujú 😀

teri3
15. aug 2011

@alciatko13 to jáááá to jáááá si zobnem bez výčitiek, ale to je naozaj málokedy, vlastne prvý krát vedome na svadbe a včera...inak myslím, že teraz sa to už pohne, teda dúfam 😉 . Som hlavne zvedavá na celkový augustový úbytok, aj keď o dva týždne máme zase oslavu 😕

alciatko13
15. aug 2011

@teri3 nuž ja by som oslavy nezvládla. Keďže všetci vedia, že nevypijem ani prípitok, tak sa mi snažia natlačiť tie najluxusnejšie lahôdky... a potom buď hrdinka. Dá sa povedať "ďakujem nepijem", ale povedať "ďakujem, nejem", by mi asi nikto neuveril. A hostiteľov by som nechcela sklamať 😝

teri3
15. aug 2011

@alciatko13 ono v niektorých končinách aj to ďakujem nepijem sa dosť ťažko akceptuje, tak si viem predstaviť, ako je to s jedlom, často človek je, "aby neurazil" 😒 . No ale vieš, na veľkej svadbe si nikto nevšimne, či si jedla 1 alebo 10 zákuskov 😉 . A oslavu organizujem sama, takže myslím, že ma nikto nebude kontrolovať a mám také uvedomelé okolie, že sa mi nesnažia natlačiť ani na návštevách 😀 . No a od jednej zvláštnej udalosti s jedlom (možno napíšem neskôr) som si povedala - mám ústa, vypýtam si radšej normálne jedlo 😉 . Alebo si ho vopred donesiem, ako minule syr na návštevu 😎

elina313
autor
15. aug 2011

ahoooooooojte, tak som tu neni týždeň a kto nám zmenil resp. pridal do názvu to ako sa vám darí ???
Kokso to koľko ste popísali ??? jáááááááj, ale ten názov by ma fakt zaujímal.... viete o tom niekto niečo ???

mamisqva
15. aug 2011

Tak babenky som to riskla a hups na vahu,nastastie som nepribrala co ma tesiiii lebo pri tom obzerstve co sam predvadzala je to uspech...ale merat sa radsej nebudem... 😠

mamisqva
15. aug 2011

@teri3 ty mas paradnu vôlu je ta obdivujem ja som strasne slaba a tak to aj vyzera...O dva tyzdne oslava svokra 60 a mala 1 rôcik.A to som chcela byt na seba hrda ze som schudla a ja som krvopotne dala dole 1 kg.Este mam na to 2 tyzdne tak by som sa mohla fakt nasssssstartovat 😠

teri3
15. aug 2011

@mamisqva neviem, či mám pevnú vôľu, ale ja si to dosť často doobeda "poistím" dačím sladkým a potom už ozaj nezhľadávam. A keď som večer hladná, tak sa fakt napchám do prasknutia dovoleným jedlom 😉 . Našťastie to nerobím často, ani to nie je bohvieaký pocit byť prejedená, ale našťastie to netrvá dlho a žravka ma prejde 😉 . Dnes idem zase cvičiť, tak sa celkom teším, ale teraz musím ísť navariť, aby som mohla mať po cvičení večeru a na zajtra obed

elina313
autor
15. aug 2011

😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠

teri3
15. aug 2011

@elina313 čo sa toľko jeduješ? Máme súkromku, tak tam snáď zasahovať nebudú 😝

zuzulienka28
15. aug 2011

Caute baby. Ja som teraz cez vikend vsetko porusila, lebo v sobotu sme boli u mojej byvalej spoluziacky a tam sa opekalo a v nedelu som oslavovala svoje meniny s rodinou a nevedela som odolat zakuskom, chlebickom, kole atd. Ale raz zijeme, takze co bolo bolo a od dnes znova striktne dodrziavam vsetko tak ako doteraz. Jaj a dnes mi dosla aj mrcha, takze som zvedava ake chute budem mat. U mna sa to meni. Niekedy mam nenormalnu chut na sladke pred mrchou, niekedy pocas a niekedy az po.

@elina313 necudujem sa ti ze si nahnevana. Admini si tu fakt robia co chcu. Aj mne uz zmenili nazov v Otazke, aby bol vraj zrozumitelnejsi a dokonca mi vymazali aj moj prispevok, lebo bol mimo diskusie ci co, ale ked sa s ludmi o niecom bavis a je to aj mimo temy tak co teraz. Kde sa mam porozpravat s uzivatelmi ked nie tu? Forum je predsa na to aby si ludia vyjadrili svoj nazor, skusenosti, pisali vlastne uvahy. Ani mne sa nepaci ked po niekom nieco prepisu, vymazu. Je to nefer. 😠

elina313
autor
15. aug 2011

@teri3 neverím už ničomu 🙄
@zuzulienka28 presne, keby som tu naozaj niekoho urážala, alebo čo... príde mi to choré... ty založíš tému, prispieva Ti tam kopec ľudí, ale oni majú potrebu Ti tam dať Ako sa vám darí ? .... však je to úplne 😝 😝 😝 😝
A keby sa aspoň spýtali.... ale .... fúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúj ako ma dnes rozčertili - neskutočne, až mám chuť založiť si zeleného koníka 😀 😀 😀 😀

tanicka321
15. aug 2011

@elina313 az teraz som pochopila narazky niektorych bab na MMB, suvisiace s modrym konikom 😖 😠 ☹ 🤐