Norbiho update. Ako sa vám darí?
Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉
@lenka268 jaj asi mylim ☹ ale apson maš tu predajnu 🙂 a čo sa tyka toho jedenia hm neješ malo??????
@mariana0915 to len dnes som si spravila take light den lebo som sa trocha rozjedla. Inak normalka, do obeda tmavy chlieb alebo polystyren ako sa mi chce, obed normal co navarim snazim sa do tej dvanastej, a po obede maso, salat, natierky s polystyrenom, prazenica, ryby, jogurt, sunka, jasne nie vsetko v jeden den 😀 , ale citim ze mnozstvo je mensie staci mi menej, asi sa mi konecne ten megazaludok trocha zmensil 😀
@lenka268 jajjjj 🙂 akolko si už schudla dokopy akolko už držiš norbiho?????,
@mariana0915 teraz v sobotu bude 6 tyzdnov a teraz som sa vazila a mam 91,4 a povodne 96,8 takze 5,4 kg.
@mariana0915 si tu dlho nebolaaaaaaa 😉
@dida81 vyborne, pekne to ide 😉 a ja tiez dufam ze to pojde takto dalej akurat rozmyslam ze to mohlo byt uz aj viacej ale asi s to i telo nejak reguluje, ale som velmi rada aj tymto kilam ved to uz bolo neunosne. To som nikdy takto nevyzerala ☹ , sa chystam ked to uz bude riadne vidiet ze sem hodim foto so septembra s kamoskinej svadby a potom ako to bude pekne vidiet. 😉 . Rada by som mala tym mojich 75- 77 kg. juj 😔
@dida81 bola bola len som pozrela čo nove a šla som preč 😵 😵 😵 😵 😵
@martinka1981 Presne tak som na tom aj ja 😉
ahojte, ja som tu nova a paci sa mi, ze toto forum pekne frčí 🙂 .. teraz len zacinam s "norbim", ale stale akosi nie som 100% presvedcena, hlavne kvoli tomu, ze je toho tolko dovoleneho..naozaj to funguje?
Ahojte, tak som dnes neodolala a odvazila sa, aaa zacala som zo 74 kg a dnes rano vaha ukazala 71 kg 🙂 za cca mesiac 🙂 som spokojna,konecne som nasla nieco co mi maximalne vyhovuje kedze stale kojim, v podstate sa nemusim obmedzovat a kila idu dole, sice pomalsie ale idu 🙂 pre inspiraciu moje dnesne menu : R: celozrnny chlieb so sunkou a syrom a zeleninou, O: ryza so sote, O: biely jogurt, V: kuracie prsia grilovane so zeleninovym salatom. a teraz chrumem zelene jablko 🙂 a na dnes som skoncila 🙂 inak zvyknete jest na veceru parky? ja som vcera dostala chut,tak som mala dva plus zelenina k tomu 🙂
@mavion presne ako jaaaaaaaaaaaaaa 😀 §pred troma týždnami 74, dnes 71 kg 😀 😀 😀
Blahoželám... ano ide to sice pomaly,ale zase nehladujeme,, aj ked dnes mám nejake divne chute,,,, 😅 😅 😅 Som musela jedno lizatko 😝 😝 😝 /este po obede/
- párky nam update do menu davaju na večeru obcas,ale tie ich ... aj s macesmi 😉
Ahojte, ako som písala išlo dolu cca -1kg ale včera a dnes akoby to išlo o niečo naspäť. Tak nebudem sa vážiť, lebo ma to deprimuje. ☹
@tara2 to je pravda, ale verila som tomu, začala som tak naplno...papkám asi tak, ako tu baby písali, napríklad R: nízk. jogurt s vločkami alebo 2 polyst. chlebíky so šunkou (rajčinky k tomu), D: jablko, obed normálne čo varím, napríklad mäsko na prírodno+ ryža (menšia porcia). OL: jablko alebo jogurt, a V: napríklad zelenina so šunkou. Len teraz sa to nejako pokazilo, tým že to trošku stúplo späť, tak hádam je to len dočasné.... som v polovici cyklu, tak možno aj preto, naberám vodičku, za pár dní to zasa prejde.
ahojte, pridám sa k Vám aj ja! mám 15 kg navyse, po pôrode mi nezislo dole ani 10 gramov idem sa z toho zblazdnit, nikdy som takato nebola, som z toho aj dosť psychicky na dne, neviem či mi šibe, ale jednoducho ma to ubíja! pre tehotenstvom som bola aktívny športovec, mala som tehličky na bruchu a teraz tam mam nechutne sadlo a ovisnutu striovú kožu fuj! takze hned od zajtra idem na norbiho, budem vas informovat o svojich uspechoch- neúspechoch. myslim ze mi to bude vyhovovat, lebo ja nemam rada zeleninu, viem je to strasne ale jednoducho ju nejem, iba rajčinky a este prezijem surovu mrkvu, ale spracovanu urcite nie :D dufam ze to pojde rychlo dolu, aktualne mam 78kg a do leta chcem mat nieco nad 60, to by som bola spokojnaaa 😀 tak drzim vam vsetkym palce!!!
@timea_n
@bombicka19 vitajte baby, drzim palce nech to zvladneme 😉
@lenka268 dakujem pekne! 😉
@mariana0915 ahoj ani ja nemam nablizku update predajnu a snazim sa z vlastnych zdrojov, a myslim, ze u mna to funguje 😉
@timea_n vitaj medzi nami, funguje to. A mne sa predtym dlho nedarilo schudnut, hlavne preto, ze som mala v hlave, ze mam dietu, a kopu veci nemozem. Teraz mozem takmer vsetko, ale v spravnych casoch. Podla rozdelenia potravin, najma tie co su v U1 mozes tolko co sa ti ziada. 😉
@bombicka19 vitaj medzi nami, urcite schudnes uvidis. Vsetky chudneme mozno niekedy poamlsie, ale isto. A do leta este casu dost, takze tvoj ciel je urcite realny 🙂
@amikka vaha sa pohybuje hore dolu cely mesiac, norbi pise, ze sa mame vazit iba raz za mesiac, aj ked viem, ze to je tazko, hlavne ak ma clovek vahu doma. Riad sa aj podla oblecenia, ak je volnejsie, tak to znamena, ze chudnes 😉
@mavion blahozelam 🙂

@mariana0915 ahoj ja nemam od nich jedla, to si asi mylis 😉 , ja sa stravujem tak ako si spravim doma, obcas si zajdem do ich predajne a kupim si jogurt, syr ale to len zriedka, kupujem si normalka biele jogourty a nizkotucne syry, tvaroh normalne v obchode.Tiez som mala tieto dva dni take rozjedene, ale necitim zatial ze by som isla hore, ale radsej sa nevazim, dnes som si dala taky dost odlahcovaci den. Do obeda jedne jogurt a po obede sa chystam nejaky salat alebo si spravim prazenicu na to mam chut.