icon

Norbiho update. Ako sa vám darí?

elina313
30. jún 2011

Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉

daniela26
26. nov 2011

tiffanka,Ahoj a navecer co mozem napriklad?

amikka
26. nov 2011

@daniela26 vitaj 😉

amartinaa
26. nov 2011

@daniela26 tááákže tu urobíš jeden klik http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=40975 a hned budeš múdrejšia, čo a kedy môžeš...presnejšie info. sú v knihe od Norbiho (ktorú ešte nemám,ááále už sa na tom pracuje 🙂 ) a čím nie si si istá, alebo váhaš či áno, alebo nie....tak napíšeš na naše SLIM 😉 forum a baby poradia 🙂

amikka
26. nov 2011

@daniela26 ja som tu síce len 2 týždne, takže veľké rady ti nedám, ale ja si napríklad na večer dávam nízkot. jogurt s vločkami alebo 2 polyst.chlebíky so šunkou alebo nízkot. syrom, alebo si nakrájam zeleninku a do toho nakrájam syr....

lenka268
26. nov 2011

@daniela26 ahoj. O dvanastej koncis muku a cukor a o tretej koncis ryzu a zemiaky. Tak ako ti pisala @tiffanka. Ja jedavam po obede maso, zeleninu, jogurty, natierky ktore si robim light verziu namiesto majonez davam biely jogurt, na veceru tiez podobne alebo si udusim zeleninu s masom, tvaroh, parky, ale aj napr. polievku zeleninovu, dusenu kapustu, hocico, poprecituj si hlavne prvu stanu diskusie tam je to pekne vysvetlene a link od amartiny. 😉 Postupne sa do toho dostanes, ja mam aj knihu tiez mi dost pomohla ked niekedy neviem pozrem do nej su tam rozdelene skupiny jedal takze aj to je dobra vec. Da sa fungovat ale aj uplne v pohode bez toho len si musis zvyknut a najdes si to svoje. A hlavne budes chudnut co je paraada.

miskaajozko
27. nov 2011

Milé dievčatá, diskusia sa tu poriadne rozbehla 😉 A ja mám určite nejaký ten prehrešok. Tiež si neviem predstaviť život úplne bez sladkého. Ale doprajem si ho sem - tam doobeda. Včera som mala ja malý prehrešok, bola som na narodeninovej oslave a musela som ochutnať kúsok torty, bola vynikajúca, ale zjedla som len kúsok, tak si z toho nerobím ťažkú hlavu. Dnes si nedám žiadnu sladkosť a bude to vyrovnané 😉 Prajem peknú nedeľu 🙂

miskaajozko
27. nov 2011

@dida81 musíme mať trpezlivosť s tými kilami, aj ja by som bola rada, keby za týždeň schudnem 5 kilo, ale to by bolo podozrivé chudnutie. A kúsok torty si určite môžeš dopriať iné dni to potom vykompenzuješ 😉

miskaajozko
27. nov 2011

@daniela26 vitaj medzi nami 😉

miskaajozko
27. nov 2011

@amartinaa myslím si, že aj to je úspech, nie? A určite to bude viac kíl, veď keď sa raz postavíš na váhu, tak nám dáš vedieť, dúfam 😀 🙂

miskaajozko
27. nov 2011

@lenkagiec vitaj v našom klube 😉

amartinaa
27. nov 2011

@miskaajozko tak to určite áno 🙂 jasnačka,že ked najdem odvahu, aby som sa odvážila hned podám info 😉

martinka1981
27. nov 2011

Ahojte babule,
držite sa ??
ja ani moc nie 😝 neako sa neviem ovladať 🤐
ach jaaaj
musim sa polepšiť lebo hned to na mna naskače,ale tato zima tomu chudnutiu velmi neprispieva že?? 😖

amartinaa
27. nov 2011

@brandy001 chcela som sa spýtať čo si myslela (kopírujem z Tvojej diskusie ) "vyskusala som rozne diety a kila isli dole ale bez pomoci nejakych drinkov to neslo .. "len pre pochopenie, aké drinky? 😉

amartinaa
27. nov 2011

@martinka1981 ááále nevešaj hlavu, prídu aj lepšie časy 🙂 určite chudnutie v zime nie je príliš vyhovujúce, áále nemôžme to využívať na naše ospravedlnenie 😉 podľa mňa je náročnejšie chudnuť v zime..ideálnejšie by bolo a aj sa zväčša odporúča apríl-máj. Lenže my sa chceme už v apríli cítiť sebavedomejšie a byť krajšie 😉 tááákže nezúúúfaj, ale bojuj 🙂 držíme palce

amartinaa
27. nov 2011

@miskaajozko nuž tortu sa patrí ochutnať, nech máš načo spomínať 😀 😀 😀

amartinaa
27. nov 2011

Baby, akurát uvažujem, že keby sa tu dala vytvoriť nejaká tabulka, kde by sme si písali naše úspechy po mesiaci, či už úbytok hmotnosti. resp. cm...alebo aj nejaké kilečko plus(to bol for)? 😉 každému vyhovuje niečo iné,takže čo myslíte?malo by to význam, motiváciu pre nás...alebo budeme tak ako doteraz fungovať?hmmm aj ked ešte ani netuším či je to vobec možné, tu urobiť tabulku ☹ asi len v sukromke sa to dá?...no idem sa tu poobzerať 🙂

mavion
27. nov 2011

ahojte baby prosim Vas poradili by ste mi do akej skupiny patri pomelo? dakujem 🙂

martinka1981
27. nov 2011

@mavion nooo to by aj mna zaujimalo 😕

tara2
27. nov 2011

@amartinaa - ja som za 😉

mavion
27. nov 2011

@martinka1981 patri medzi nase najoblubenejsie ovocie a ja som ho nikde nenasla 😕

mavion
27. nov 2011

@amartinaa ja tiez 😉

martinka1981
27. nov 2011

@mavion mne tiež velmi chuti,až mi teču slinky 😀

mavion
27. nov 2011

@martinka1981 😀 mi hovor, jedla som ho zatial iba do tretej, ale velmi dufam ze je to U1 😀 ale grep je U1 a pomelo je nieco medzi tym,tak mame aku taku nadej 😀

martinka1981
27. nov 2011

@mavion noo,snad zistime 😉 spytala som sa aj bab v sukromke ,možno niektora vie alebo zisti 😉
mnam mnam 😵

amartinaa
27. nov 2011

@mavion
@tara2 nuž baby s tou tabuľkou je troška problém, zatial som tu nenašla takú možnosť ☹ áááále stále je nejaké riešenie....čiže som to vymyslela ako by to išlo,možnosť 2: stále v novom mesiaci teda od 1 až do 5dňa by ste mi do pošty zaslali momentál.váhu, cm...ja to usporiadam a potom to šupnem sem naraz.... 🙂 (myslím, že ak by sa to podarilo, tak aj pre našu informovanosť by to bolo lepšie,ked si možme v celku pozrieť väčšie aj menšie úspechy, ako ked to tu píšeme každá zvlášť.).. ešte pouvažov.nad tým ako správne by to malo vyzerať, čo by nás zároveň motivovalo dalej....tááákže zajtra to sem zavesíííím , na ukážku 🙂

brandy001
28. nov 2011

ahojte spolubojovnicky .. musim sa priznat : zhresila som ... ☹
no vcera som bola na trhoch a povedala som si dobre dam si a "norbi" ostal v chladnicke doma, nakolko som bola na trhoch cely den tak som musela aj nieco schrumat .. no a tie vone ..pripadala som si ako ta postavicka v Chip a Dale ... ten mysiak co zacitil syr a lietal, to som bola vcera ja.. ok tak som si dala cigansku .... den isiel a vecer som si dala 2 lokse s kapustou .. po hodine moje telo povedalo, to co si spravila ... tak toto niee ... ludia mne bolo ako keby som mala v zaludku kamenolom,takze som sa poucila ze co oko vidi zaludok nemusi ... dnes budem jest to co mam, je mi z toho lepsie a od kedy som to jedla nevedela som co je to palenie zahy a nemusela som jest Pancreolan aby mi vytravilo... fakt sa u mna nieco zmenilo ... a btw. uz zapnem rifle co som pred mesiacom nezapla ... 😀 ....mozu kludne prist Vianoce .. uz viem ze mi nehrozi ( prepacte za vyraz) prežieranie ... 🙂

brandy001
28. nov 2011

@amartinaa ...ahoj ....pila som Ultra fit and Slim ... pomahalo to ale je to chemia a po nejakom case sa objavili zaludocne tazkosti, schudla som ale ked som to prestala pit kila sli hore .. a mala som nakoniec viac ako ked som zacala s dietou ..preto som sa vykaslala na zazracne drinky typu ULTRA FIT ....

amikka
28. nov 2011

Ahojte, tak aj ja som včera zhrešila, oslavovali sme synove narodky... tak bolo z tortičky.. 🙂 No nič, ide sa ďalej. 😉

miskaajozko
28. nov 2011

@amartinaa ahoj no ty mas skvele napady. 😉 Tak pouvazuj, ja sa pridam urcite. Len nemam meter dovtedy zozeniem, aby som sa pomerala 😉

miskaajozko
28. nov 2011

@amikka myslim si, ze je to v poriadku, ja tak predvcerom 🙂