Norbiho update. Ako sa vám darí?
Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉
@amartinaa niesi len ty 😀 aj ja som dnes zjedla večer sojovy rožok,po sto rokoch a k tomu som sprašila aj Lipanek maxi DUO 😀 😀 😀 😝 🤐 🤐
@martinka1981 ešteže tak 🙂 už som mala obavy, že len ja som taká neporiadna 😉 😉
@lenkagiec - precitaj si hlavne prvu stranu tejto diskusie, tam je to zhrnute a baby maju aj knihu kupenu, ja sa stravujem podla toho rozpisu, knihu nemam...
@amartinaa - ja som mala jeden prehresok vcera, dala som si vecer kusok cierneho chleba vecer 😔 inak sa drzim 😎. A blahozelam k -4 cm, podla mna si schudla aj viac ako len 1-2 kg
@amartinaa jasne ze nie si sama 😉 ja som dnes zhresila, mojim babam som robila dukatove buchticky a kedze ja ich velmi mozem, dala som si, sice nie vela ale dala 🙂 skoro 2 tyzdne som nemala sladke, proste mi neslo na chut a viem ze ak by som si nedala tie buchticky, myslela by som na ne stale a nakoniec by som sa ich doslova prezrala 😀 takze raz za cas to urcite nezaskodi 🙂
@amartinaa ahoj nie si len ty neporiadna aj mne sa uz nieco podarilo bud domotat alebo som si dala nieco co som nemohla nezjest 😒 ale na druhy den som si spravil taky dost odlahcovaci takze do obeda malo a po obede este menej 🤐 ale nie je to casto lebo ja si to moc nemozem dovolit, ako tak citam tak som tu ja a este par bab s vacsim hmotnostnym nadbytkom 😀 takze ja musim ist extra tvrdo na to. Tym ale nechcem povedat ze ostatne na to nejdu na 100% ked potrebuju schudnut menej. Uz som toho ale vela skusila a aj zlyhala a toto mi zatial vyhovuje snazim sa dodrziavat a hadam to dotiahnem do konca. Uz som mala skoro 100kg preboha a pred dvoma rokmi 75 😔
😀 no jasnacka traky 😀 akurat neska som pozerala na tie moje velke rifle ze akonahle oblecem s tych co som nosila tieto rosklbem na kusy, inak ja som si toho velmi malo kupovala na seba po porode, mam velmi vela veci s cias normalnej vahy a tie su pekne v tom vakuovom sakli co sa vysava vysavacom, tam su napchate a povedala som si ze toto leto to znova budem nosit. 😔 juj bodaj by
Ahojte!!!ja som nova a zajtra by som chcela zacat stouto stravou!Uz ma nebavy zit z nadvahou potrebujem dat dole aspon 30kil
tak my drzte palce!!A aj radit my mozte co a ako!
no ja uz idem spat, baby prajem vam dobru noc
amartinaa,dakujem ti a ako nato?co budes mat zajtra na ranajky napriklad?
...tak na raňajky si môžeš dať pečivo, jogurt, nejakú sladkú buchtu...podľa toho , na čo budeš mať chuť...dobré nie? 🙂 ...neviem, či vieš čo patrí do tých skupín U1, U2 a U3...na prvej strane tejto témy, by si to mohla nájsť
...Ja osobne jem na raňajky pečivo,aj biele..kedže ho už potom nejem až do dalšieho rána :o)...obed mávam taký ako varím pre všetkých... do tej 12-tej by si mala stihnúť dopapať múčne a sladké jedlá...pol hodka hore, dolu je ok ... no a do tej 15-tej sa môžu ešte aj zemiaky a ryža konzumovať..a po 15-tej už len bielkoviny a zelenina, do tej 22-hej ...aspoň v skratke..ak ťa ešte niečo zaujíma pýtaj sa...:o)
@amartinaa ... mas pravdu ... Vianoce su par dni .. no len tie jedla .. nakolko idem k nasim domov tak to bude teda skuska .. ja chcem jest vsetko ale s mierou, vyskusala som rozne diety a kila isli dole ale bez pomoci nejakych drinkov to neslo .. tak hadam toto vydrzim .. dakujem za povzbudenie ... je to presne ako u teba nie som hladna len oci by mi jedli a rozmyslam co by som zjedla ... no a ked to zjem tak mam sama vycitky .. ale zatial som nevydrzala len raz ...som zvedava na vahu ... odvazim sa az na vianoce u nasich .. mozno budem prekvapena a bude to moj osobny darcek na vianoce 🙂 ... a ked mi bude najtazsie tak sa obratim na vas damy ... ale samozrejme ze kapustnicu si neodpustim 🙂))) namiiiii ... tak krasnu sobotu 🙂
ahojte, musim sa priznat, že keby nebolo tejto diskusie,,asi s tým prasknem... Ale takto viem,,že schudnut 1 kg týždenne je ok ...a to ma ženie vpred! Inak vcera som mala krizu, no dnes som sa postavila na vahu....a kuuuštik menej, hned lepsia nálada. Ja som za 24 dni len raz zhrešila- gaštanovou čokoládokou 😅 /proste to je moje naj/
-uvidime ,co bude zajtra , kedze ma dnes malý 2 roky a zajtra bude oslava..Torta v chladnicke, práve som dopiekla pagáčiky a dorobila gaštanove gulky... idem este robit taku slanu roládu. No som najedena, zatial sa drzim... drte mi palce na zajtra, ked sa vsetko poobede načne. No priznam sa,asi si dam kuštik torty ...
papa, len pekne pište ... 🙂

Baby, niežeby som si niečo nahovárala, ale len ja sa tu priznávam k prehreškom? žeby len ja som bola taká neporiadna??? 😎