Norbiho update. Ako sa vám darí?
Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉
Caute baby ja som taka stastnba som sa nevazila lebo nemamam vahu tak som to dala na centimetre a us v pase 2 cm dole som stastna dufam ze my to takto pojde dalej!!!A vy co ?????
@dida81 Ahoj dakujem ano aj mama mi hovori ze mi uz mizne ta moja brada 🙄 dvojita , vcera som sa aj ja natrepala do gatov co som mala kombik a dierku od seba straasne daleko takze som ich zapla sa tesim, boli sme na tom Mikulasovi maly tancoval jaj bol zlaty, vrtel sa bolo tam vela deti. Potom sme isli k tomu brachovi krsniatku zavinsovat a ako som hovorila bolo tam tiez kopu deti 😉 takze ziadne porusenie nebolo nebolo kedy ale dala som si pohar cerveneho vina to neni take strasne 😉 Zatial pekny den vsetkym
Dakujem 😉
@dida81 tak to je super. Na obleceni to vzdy vidiet najlpesie. Blahozelam 🙂
@tara2 aj - 400g je pekne, hlavne nech je - a nie + 😉
@lenka268 naozaj pekna fotka a klobuk dolu pred tvojou silnou volou. 🙂
@lenka268 Lenka ja mam asi 160cm a začala som s norbim pri vahe 62 kg.teda teraz mam dufam ze 61 🙂 ja viem ze si mozno povies ze co tu vystrajam ze to nemam moc,ale ja uz mam jednu fazu chudnutia za sebou a dala som dole 16kg.ale bolo to take prisnejsie a horsie v tom ze som si musela varit ine jedla pre seba a to sa mi uz nechce.schudla som na 58 a to bolo akurat pre mna.teraz som nabrala tie 4 kg a nie a nie ich dat dole 😢 ale nevzdavam sa 😉
@tiffanka je pravda ze som donedavna cvicievala ale teraz mam zdravotne problemi a nejde to.mozno to bude aj v tom ze to moje telo bolo naucene na pohyb a teraz je v soku 😉 a vodicky ja pijem dost.to sa snazim vzdy.....v tomto mam stastie ze ja malinovky nemusim tak to mi ani nechyba.najlepsia je cista voda 🙂
@bambulka55 a kolko merias?ved to mas krasnu vahu 😅
@najorbitka meriam 160cm takže drobec no tá váha nie je až taká strašná ale ked mám tak 54 - 55 kg cítim sa lepšie po druhej dcérke som jedla 11/2 roka delenú stravu a mala som 51kg tak to bolo ideálne ale teraz už chodím do práce a mám sedavé zamestnanie takže sa to na mna začína lepiť
@bambulka55 11 rokov si jedla delenu 😀 😕 😀 😕 ?
@najorbitka ahoj tak asi je to mozno tak ako som ti pisala ze si tvoje telo uz chce drzat tu vahu aj ked ti chces ist dolu ale drzim ti palce aby si schudla tak ako chces ty. A vobec si nic nemyslim ze ked potrebujes schudnut menej ze tu vystrajas 😀 nikdy by som si to nedovolila pretoze nikto nemoze vediet kolko driny za tym je a ako ty pises tak si krasne pred tym schudla. A viem ze to je tazke ci pre baby co maju toho vela na sebe ale aj ktore potrebuju schudnut menej. Aj ja som mavala 65-70 kg a ked som chcela dat 5 kg dolu tiez som sa natrapila. 😉
Drzim ti palce aj nam vsetkym aby sme to zvladli a aby sme pokracovali uspesne aj nadalej
ahojte babulky, tak mozem potrvrdit ze mi islo kilecko dole za ten tyzden....co som spokojnaaa joooj aspon nejaky posun konecne 😀 inak dnes som bola v norbit v predajni v trenčíne a teda nic moc, vobec nic tam nie je kupila som si dam dve sušienky a cukriky na mikulaša 🙂 ale nic tam nemaju, bola som sklamana! 😒
baby,takze konecne sa mi to podarilo,sice tesne,ale rucicka na vahe je pod 60 ;) novy ciel: 55kg. stale tazsie sa kotulaju tie kilecka dolu,ale nevzavam sa! :D
@dida81 no jasné že nie 11 rokov rok a pol. Stravovali sme sa tak doma všetci takže to bolo super ale potom keď už ani deti nechceli jesť prílohy tak som to musela zrušiť

Ahojte baby 🙂 jaaj dnes mam taku chut na sladke, ja neviem ci mam pred kramami ci co, kedze ja ich od porodu este nemam, neviem na co ine to zvalit 😀 do tej 12 tej som si dala 😉 ale chytilo ma to aj vecer, uz som aj mala cokoladu v puse, ale potom som si povedala ze mi to nestoji za tie vycitky svedomia,tak som ju vyplula. lebo musim sa priznat na olovrant som mala trojuholnik pizze 😖 ale uz som nevecerala, teraz som si dala jablko 🙂