icon

Norbiho update. Ako sa vám darí?

elina313
30. jún 2011

Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉

amikka
10. dec 2011

@lenka268 v Trakoviciach a inštruktorku máme z Trnavy. Je to super, určite choď ak máš možnosť, ani ti nepríde,že cvičíš, úplne som vypustila všetky myšlienky.

lenka268
10. dec 2011

@amikka no uvidime, ale zislo by sa mi to 😉

mavion
10. dec 2011

baby tak nedalo mi a odmerala som sa, ja vidim na sebe ze je ma menej a naozaj 😲 za 10 dni ubytok - 2,5 cm v pase...ako nikdy by som tomu neverila..vaha mi stoji dlhsie ale cm idu dole 😕 zajtra sa pomeriam vsade a zacnem to sledovat..doteraz som vzdy riesila len vahu

miskaajozko
11. dec 2011

@bombicka19 Blahozelam, krasny vysledok, len tak dalej 🙂

miskaajozko
11. dec 2011

@amikka mas moj pomyselny klobuk dolu. Zumba maraton?Ved by ma odtial odniesli na nositkach 😀

miskaajozko
11. dec 2011

@mavion paraaadaaa 🙂

amikka
11. dec 2011

@miskaajozko ďakujem.... ja som už potrebovala aj relax.... som s deťmi už 2 týždne zatvorená doma, lebo boli chorí a toto bolo ako balzam na dušu 😉 Síce som dnes hotová, bolí ma celé telo.... kolená, ale spokojná 😀 😀 😀

tara2
13. dec 2011

Cavte 🙂
vcera som mala vaziaci a meraci den, vaha moc nesla dole, klesla o 200 g, tak ale lepsie ako keby isla hore a co sa tyka cm, tak vsade mam -1 cm a na stehnach -1,5 🙂 . A uz obleciem dalsie gate, co som este pred mesiacom nevladala ani zapnut a teraz ich uz mozem v pohode nosit 🙂 sa tesiiiiiiiiiiiiiiiim 😀 😀 😀

lenka268
13. dec 2011

@tara2 paradicka gratulujem len tak dalej, aj ja mam pozitivne spravy, dnes rano 89,3 takze som prekonala magicku hranicu 90kg huráááá, 😀

dida81
13. dec 2011

Ahojte dievčatá 😉

@lenka268 to je krásne , tešim sa uprimne s tebou! 😀 šikulka!!! 😉
@tara2 aj u teba je to perfektné 😉
No sme dobre baby ! 😉 Aj ja pomaly vytahujem stare -nove veci 😉 😉 😉

dida81
13. dec 2011

Naozaj vsetky si zasluzime pochvalu ako citam i vyssie ... ide vam /nam/ to baby. Tak to má byt.

Ja stale necvicim ... 😝 Hádam sa po novom roku nakopnem.......
Pekný den , papa

tara2
13. dec 2011

@lenka268 - blahozelam 😵 😵 😵

a ja uz druhy den poctivo cvicim, sice kazdy den len par minut (pri dvoch malych detoch viac nestiham a ani nevladzem 😝 ) ale tak snaha jeeeeeeee

amartinaa
13. dec 2011

@lenka268 wooow, veľká predvianočná gratulácia 🙂 pre Teba 😉

pavlina2222
Odpoveď bola odstránená
bombicka19
13. dec 2011

@tara2
@lenka268 gratulujem Vám, som rada ze vam to ide takto pekne dole!

amikka
13. dec 2011

@pavlina2222 daj do pléna.... a pýtaj sa čo by si potrebovala, určite ti tu poradíme, ak budeme vedieť. 😉

pavlina2222
Odpoveď bola odstránená
miskaajozko
13. dec 2011

@lenka268 blahoželám takže si už pod tou hranicou už to pôjde len nižšie 🙂

miskaajozko
13. dec 2011

@tara2 tiež blahoželám k mínusovým hodnotám 😉 Aj k cvičeniu 🙂

miskaajozko
13. dec 2011

@pavlina2222 ahoj vitaj medzi nami neobmedzujem potraviny z U1. 🙂

pavlina2222
Odpoveď bola odstránená
lenka268
13. dec 2011

dakujem dievcata za povzbudenie, a pekne slova, ste mile ja sa tesim ze sa to uz konecne pohlo. Dobre znamenie 😵 , velmi sa s toho tesim ale musim sa priznat necvicila som asi 6 dni vobec. Celkovo tomu nedam nejak moc tomu cviceniu ale momentalne na to kaslem. Zacali ma boliet krize ja viem vyhovorky ale nejak ma to nabavi. Chcelo by to asi nejaku zmenu mozno ozaj tu zumbu 😉 . Majte sa pekne pekny vecer, dnes idu nevinni neviem ci pozerate ja hej a celkom dobre je to tak sa tesim. Idem teda uspat maleho hadam zaspi lebo posledne dni strajkuje a zaspavaa aj o desiatej aj neskor. Pa

dida81
13. dec 2011

@pavlina2222 no ja jem len veci update,,ale pravidlo je: večera polovicna porcia 😉 Co je to dosýtosti? 😅
-ked som večer velmi hladna, dam si jablko. 😉

Dari sa nam vsetkym dobre...pár stran dozadu je tzv.tabulka-možes kuk ako sa nam darilo k 1.12.

dida81
13. dec 2011

@lenka268 práve malý zaspal, aj ja cakam na nevinných 🙂

pavlina2222
Odpoveď bola odstránená
kaja73
14. dec 2011

@pavlina2222 Ono by to malo tak fungovat,že ked nechces chudnut,ale ani priberat,tak sa U1 možes vecer aj prepchat a U3 do 12h tiež-ale ked chces chudnut,tak aj to treba s mierou.
Proste ked dosiahnes svoju vysnenu vahu,tak sa kludne U1 vecer napchavaj do zblbnutia 😉 pribrat by si nemala.
niekdy sa napr odoruca nacas uplne vynechat U3 aj do 12h-vtedy sa chudne rychlejsie.
Ide o to co ty chces-co je tvojim cielom. 😉

najorbitka
14. dec 2011

Dievcata aj ja vam gratulujem.Fakt ste dobre 🙂 Ja teraz vahu obchadzam kedze mam tie svoje dni,ale dneska ma jedna holka videla a vraj ako som schudla.takze aj ked ozaj na tej vahe toho moc nieje,ale asi tie cm idu dole 😀 uz som oprasila svoj orbitrek a zacnem aj tam cvicit.urcite to bude lepsie.

amikka
14. dec 2011

@najorbitka tak sme na tom podobne, ja tiež váhu teraz obchádzam, naposledy keď som na ňu stúpila, tak to bolo tesne pred a vyskočila skoro o kilo späť 😢 a ešte mám teraz chute na všetko možné a aj papám, aj keď len doobeda, ale aj tak mám výčitky. Tak dúfam, že mi to kilo nezostane 😀

miskaajozko
15. dec 2011

@najorbitka paraadaaa 🙂

miskaajozko
15. dec 2011

@amikka ja som na tom napodobne, chvalabohu ku mne sa uz dostavili, tak uvidim, co bude potom 🙂 A aj ja teraz jem doobeda na co mam chut, ale uz si to nevycitam, aspon sa potom vecer neprejedam 😉