icon

Norbiho update. Ako sa vám darí?

elina313
30. jún 2011

Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉

dida81
28. dec 2011

@janka7177 aj tebe blahoželám 😉

dida81
28. dec 2011

Baby, dovolila som si skopirovat nasu tabulku , ktorá bola robena 1.12. Tak ako? ..islo nieco dolu, aj urobime novu k 1.1.???

Lenka268 : 22.10 / 96,8kg / 90,4kg / 77kg / áno / domáca
Dida : 32dní / 74,4 kg / 69,8kg / 65kg / nie / Norbi
Vandijan : 27.11 / 83kg / 81,6kg / 60kg / áno/ domáca
MiškaJožko: 39dní/ 65kg / 62 kg / 57kg / áno / domáca
Amika : 19 dní / 79,1kg / 77,8kg /-15kg/ áno / domáca
aMartinaa : 32 dní / 99kg / 96kg / 75kg / nie / domáca
Tara2 : 14.11 / 64,2kg / 62,4kg / 54 kg / áno/ domáca
Mavion : 38dní / 74 kg / 71kg / 65 kg / nie / domáca
LuciaPejk. : 1.12 / 79,7kg / ??? / ??? / ??? / ???

miskaajozko
28. dec 2011

@dida81 ahoj no môj cieľ je 57 kg, keď pôjde aj nižšie, tak sa nenahnevám, ale tých 57 kg bude skvelé. 🙂 Ja som totiž nízka, meriam iba 155cm 😉

miskaajozko
28. dec 2011

@dida81 môžeme uvidíme čo napíše Martinka, to je hlavný tabuľkový organizátor 😀

lenka268
29. dec 2011

@dida81 no ja uz som ok len som nakazila aj maleho takze s nim sme bolo predvcerom vecer u doktora ale dnes sme je uz tiez v poriadku.
No tak som sa vazila dnes a aj vdaka mojej viroze mam 88,6 kg jupííííí 😀 😀 😀

amikka
29. dec 2011

Ahojte, tak ja sa nemám čím chváliť, 3 dni som sa nekontrolovala, a 1kg navyše. Tak od 1.1. idem na plno na NU, lebo ako zisťujem, tak sa mi teraz vôbec nedarí sa kontrolovať, vždy niečo zobnem aj navyše, čiže aj poobede. 😖

luciapejkova
29. dec 2011

Ahojte tak ja nic moc sice som nepribrala ale vaha stoji no boli aj prehresky a aj cez sviatky som nie moc dodrziavala no ale aspon som nic nepribrala. No od januara uz idem na to prisne lebo to zbehne rychlo a je tu zas leto dovolenky tak nech som uz konecne v pohode,takze od januara zacinam pekne nanovo 🙂

mavion
29. dec 2011

Ahojte baby tak ja tiez nic moc, potvrdilo sa mi to co som davno tusila, tyzden sa nekontrolujem a 1 kg hore 😒 zial tie casy ked som jedla co som chcela a kedy chcela a nemalo to ziadne nasledky su davno prec 😒 od januara zacinam zas poctivo a novorocne predsavzatie si tento rok dam len jedno..zacat cvicit 🙂 uz musim 😀

bianka1
30. dec 2011

mne sa váha zastavila ale aspon nestupla a pravdaže prehrešky boli 😵

amartinaa
30. dec 2011

@miskaajozko
@mavion
@lenka268
@dida81 Aáááááhojte babule ( samozrejme zdravím aj ostatné spolubojovníčky chudnutia ), tak dááávno som vás nevidela 🙂 ako vidím ste úspešné a v chudnutí sa daríííííí....aj ked niekt.menej, ako aj mne...ale neva, ide nový rok a každá si dávame asi záväzok,že ideme chudnúť drsne--bez prehreškov. ja som si tiež viac dovolovala počas vianoc...hmm nemám odvahu sa odvážiť nech ma to zase demotivuje ☹ tááákže už len 29hodín a máme tu Nový rok a dúfajme, že aj nové postavičky 😉

amartinaa
30. dec 2011

@miskaajozko
@dida81 Baby, čo sa týka tabuľky vopred sa ospravedlňujem, ale ja nebudem mocť k 1.1.2012...zdržiavam sa dlhodobo mimo SK a z internetom mám dosť problém. Takže pokial sa najde aspoň na tento mesiac niektorá obetavá duša može to urobiť... 🙂 dakujem za pochopenie

mavion
30. dec 2011

@amartinaa taak si slavnostne slubme nove postavicky 😀 😀

mavion
30. dec 2011

@mavion ani sa nevaz, ani ja som sa nemala, ja som aj ratala ze vianoce nebudu o diete, ved kedy inokedy zhresit ak nie pocas nich? este ze trvaju iba par dni raz rocne 😀 este zajtra silvester a od noveho roka tvrdo Norbi 😉

dida81
30. dec 2011

@amartinaa alebo ked tak citam, nechame tabulku az k 1.2.? Mám pocit, že teraz sem aj menej kociek chodi...ostatne co vy na to?

amartinaa
30. dec 2011

@dida81 myslím,že to je tiež dobrý nápad...ja som zato 😉

miskaajozko
31. dec 2011

Milé kočky prajem pekného Silvestra a do Nového roku nám všetkým prajem vynovené postavičky 🙂

pavlina2222
Odpoveď bola odstránená
pavlina2222
Odpoveď bola odstránená
lenka268
31. dec 2011

Zelam vsetkym krasne oslavy Noveho roka, a prajem aby bol Novy rok stastny a lepsi ako tento. 😉

dida81
31. dec 2011

Stastny nový rok prajem vsetkým 😉

Oki, tak tabulka bude az o mesiac... / a ja budem naivne dufat, že dosiahnem už svoj ciel/ 😉 😉

pavlina2222
Odpoveď bola odstránená
magimary
31. dec 2011

aj ja sa potom pridám k vám 😉
už som si dokonca aj knihu včera kúpila 😅 😝

bambulka55
31. dec 2011

tak ja som to tiež cele vianoce flákala tak ešte dnes a od zajtra zase začínam. A inak prajem pekného Silvestra a všetko dobré do nového roku. 😀

bianka1
1. jan 2012

babenky do nového roka vám prajem len to najlepšia a pravdaže vytužené miery a aby sa ručička na váhe posúvala smerom nadol a nie opačne 😵

najorbitka
1. jan 2012

Dievčata všetko len to najlepšie v Novom roku prajem a aby sa vám vo všetkom darilo 😉

lenca23
1. jan 2012

Ahojte dievčatká... v prvom rade vám všetkým prajem len to najlepšie v novom roku a kilečká ubúdali ľahšie, ako v tom predchádzajúcom 😉 od zajtra sa k vám pridávam, tak dúfam, že to zvládnem tak úspešne, ako vy 😅

lenca23
1. jan 2012

len by som sa rada spýtala... vytlačila som si základné zásady a tam nie je spomínané žiadne pečivo, dokonca som čítala, že sa nemôže jesť.. tak som troška zmätená, lebo vy píšete, že to papkáte, tak by som rada vedela, že či môžem ráno celozrnné pečivko 😖 ďakujem 😝

miskaajozko
1. jan 2012

@lenca23 Ahoj vitaj medzi nami. Bielu múku môžeš do 12h. Cereálnu múku do 15h. Takže tým pádom v tomto čase môžeš aj pečivo. Určite nič nepokazíš cereálnym pečivom na raňajky 😉

luciapejkova
1. jan 2012

@lenca23 Jasne ze mozes rano aj pečivo 🙂

pavlina2222
Odpoveď bola odstránená