Norbiho update. Ako sa vám darí?
Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉
Ahojte. tak sa aj ja teraz uz urcite do toho pustim. vcera som si kupila knihu a zaujalo ma to len by ma este zaujimalo ci kupujete aj tie ich vyrobky a ako cenovo sa pohybuju. nikde totiz neviem najst ich cennik.
dakujem
čaute, 😉
tak ja som po vyse týždennom vynechani norbiho menu opat nan nabehla, je to pre mna tazsie ako predtým.. už som bola taka super naštartovana a tieto Vianoce 😅 .... priznam sa, snazila som sa cele sviatky ako tak drzat, nežrat 😅 velkom,,, ale 1.1. som nevydrzala a proste dala som si den D so vsetkým , co k tomu patri. Len dufam, že nebude u mna platit ako na nový rok, tak po celý rok. 😀
@kathrin6 vyrobky su super z ich predajne, no ceny si podla mna dost vysoke. 😕 Jednoducho povedane - veci ako muka, struhanka, jogurt, puding, pecivko su proste o niečo drahsie ako normálka potraviny .
- a este aby som nezabudla - kniha Norbiho tajomnstvo po novom ma cakala po stromčekom. 😉
Takže este vyse 2 kg dole a koncim z menuckom a už sa drzim len jeho knihy. 😉
Vitam nove žienky. 😉 😉 😉 Nebojte sa , podte do toho, ja som tu od novembra a je to super. Kila idu dole, sice pomalsie, ale idu !
ahoooj @dida81 už som Ta postrádala...a chýba mi tu
@lenka268 a @miskaajozko ☹ kde ste???
@pavlina2222 ano presne si to vystihla... ak clovek nemusi varit pre iných clenov rodiny je podla mna menu ideálne...Mne tiež velmi vyhovuje, no ja vacsinou varim pre mm a maleho ... mne to vyhovuje len preto, že zjem len to a ine už nevymyslam. A presne si napisala, dnes som tam bola na nakup a kupila som nejake jogurty atd a cena 34centov, co je uplne normálka. Len ine veci su kusok drahsie. Chlebik 1,92e , cestoviny vyše 2e...
Už sa tomu i ja viac rozumiem ako na zaciatku, ked som nemala šajnu o tom, ktoru potravinu kedy možem. Tak ako som pisala hore, ked budem mat 65 kg koncim s menuckom a obedovat budem doma to , co varim chlapom a potom dodrzaivat najma poobede a večer Norbi UD. 😉
Inak vážim teraz 66,8kg ... ciže presne 7,6 kg dole. 🙂
@amartinaa neboooj, som tuuuuuuuuuuuu 😀
@amartinaa aj jááááááááááááá som tu. Niekedy pisem viac, inokedy menej ale poctivo citam. Nezmenilo sa nic, fungujem zatial podla NU sem tam nieco navyse. Vazim zatial stale 88 a nieco, takze zatial je to s 96,8 kg dolu kolko??? boze ratam to tu takze nejakch 8,5 kg som spokojna. Este takych 10 kg a sa vytesujem 😉
NO čaute baby,dosť to tu viazne,no ja som dnes nabehla nanovo na Norbiho poznacila som si vahu,miery a zacinam nanovo cez vianoce to bolo o nicom i ked na vahe to nevyskocilo vela ale predsa len sa citim otrasne. Čitam to tu stale keď mam čas no uz to tu akosi riedne. Pekný deň všetkým,papa 🙂
@luciapejkova ja by som skôr ako, že to tu" viazne" povedala, že je tu viac čitateliek ako pisateliek 🙂
@amartinaa No nazvala si to asi presne! Presne ako pišeš viac čitateliek ako pisateliek. 😀 🙂
baby gratulujem krásne vám idu kilečká dole ja ,,stojím..teraz ručička neišla ani hore ane dolu vážim 57kg ..ešte dve kila a potom si tu váhu udžať a bude ok 😉
inak k tým výrobkom ja neviem asi som čudna ale mne jogurty velmi nechutia -su moc sladké 😕 chutí mi ten maces ten je suprový dokonca mi ho jedia aj moje detičky 😵
@pavlina2222 držíme 😵 ked som poctivo držala tak kilečko za týžden som mala dolu teraz aspon nepriberám 😉 vianoce je riadny zaberák 😵
Práve vyzývam čitatelky , nech prispeju nejakým prispevkom o sebe a o kilečkách 😀 😀 😀
@bianka1 mne chuti vsetko z predajne norbi UD. A palacinky od nich su výýýýborne! Skoda, že boli doteraz len 2 x, viem, že si ich možem urobit, aj to bude ale az neskor, lebo sa bojim, ze by som ich zmákla v pohode aj 5. 😅 😕 Prečo ti nechutili, robila si ich z ich muky a z ich sladidla? 😉
@kathrin6 ano. Zacala som 2.11. do Vianoc to bolo presne 7 týždnov - presne 7 kg dole, cez sviatky to stalo a teraz zase trosku dole. Kedze od utorka mam opat menu 4 jedlá denne. A tie som mala aj tých 7 týždnov. Ked mám menu snazim sa jest iba to.... No casto večer zhrešim tým jablkom, co neberiem už ako zhresenie,ale ako zaver dna pre mna. 😉 A aj ovocie si už zvyknem dat aj k olovrantu.
@bianka1 - ano, presne Vianoce boli pre nas zaberák , možno skuska? 😅
@pavlina2222 skusim napisat inšpirácie, co mávame na menu. Napr.:
bolonske špagety
segedinsky gulas /jasne, že bez knedlicky 😉 /
vsetky druhy privarkov - hrachovy, fazulový ...
zapekana brokolica so syrom
atd atd , este? 😉
Tak ja mam za sebou prvy den a celkom uspesne,som rada,lebo som sa uz okolo siedmej poriadne krutila po kuchyni ale nakoniec som sa na to vybodla a povedala si vydrzim ved uz zajtra mozem mat menej ale nejde o to ani tak menej ako sa clovek potom lepsie citi celkovo splasne brucho a tak 🙂 . Ja sa stravujem zatial normalne po svojom a na ranajky aj obed si dam normalne to co varim akurat poobede uz len U1. Dufam,ze mi to vydrzi a pojdem uz konecne pod 70 ale to je este veeeeelmi daleko musim sa vela snazit,pekny vecer prajem,papa 😉

Cavte babeny aj nove vitam a drzim nam palce 😉 troska som sa rozjedla aj ja 😖 priznavam sa. Dufam ze sa nastartujem a ideme na to.