icon

Norbiho update. Ako sa vám darí?

elina313
30. jún 2011

Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉

luciapejkova
7. jan 2012

@pavlina2222 Tak to mas pekne tie takmer 4 kg len tak dalej,ved prave ja si tiez myslim ze to je taka dieta kde sa to da a nie ze len ovocie na ranajky ci jeden den len toto a ostatne nie a tu mam pocit ze ani nedrzim dietu lebo ja sama si volim co si prave dam, 😝

pavlina2222
Odpoveď bola odstránená
pavlina2222
Odpoveď bola odstránená
luciapejkova
8. jan 2012

@pavlina2222 Tak ja som prave nakukla,vyvarala som kadejake dobroty. Ale viem ze poobede ja uz moc nesmiem takze 😎 . Dnes som sa zvazila a mam opat menej oproti vcerajsku. Vidim ze to funguje a uz sa zvazim az v piatok to bude tyzden co drzim norbiho! 😉 🙂

janka7177
8. jan 2012

Ahojte, ja som dnes bastila trocha cokolady, ale rano.Na obed som si dala masko a k tomu kyslu kapustu.Tesim sa, ze idem zajtra do prace, aspon nebudem vymetat chladnicku.Na popoludnia si uz planujem nejake aktivity, ci uz beh,prechadzky s malym alebo domace prace aby som nemaskrtila. 😀

pavlina2222
Odpoveď bola odstránená
luciapejkova
8. jan 2012

@pavlina2222 No ano zacala som este len teraz v piatok naostro,predtym som drzala v lete a to som schudla cca 10 kg a skusala som este v decembri zacat ale to bolo skor take flakanie nie velmi sa mi darilo takze teraz som zacala naostro v piatok.

pavlina2222
Odpoveď bola odstránená
kaciatkoke
8. jan 2012

@pavlina2222 nevieš náhodou čo stoja tie hotové varene jedlá v ich obchode?

pavlina2222
Odpoveď bola odstránená
pralinka111
8. jan 2012

Žienky hľadám informácie o stravovaní podľa Norbiho, chcela by som to skúsiť, ale neviem sa dopátrať čo patrí do jednotlivých U skupín. Keď si niečo kúpim tak je to jasné je to označené. Poradíte mi prosím. Ďakujem.

pavlina2222
Odpoveď bola odstránená
andel1987
8. jan 2012

aj sa pridávam babule už mám za sebou dva dni tak sa držméééééééééééééééééééééééééé 😀

amartinaa
8. jan 2012

@pralinka111 tu máš link, kde je to rozpisané http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=40975 aj ,ked určite neni na zahodenie, prečítať si knihu 🙂

amartinaa
8. jan 2012

@andel1987 ahoj, vítame Ta 🙂 držíme Tebe, ale aj nám päste 🙂

kathrin6
8. jan 2012

Ahojte. Tak od zajtra sa uz chcem do toho pustit aj ja na 100%. Dufam, ze mi toto odhodlanie aj vydrzi 🙂. Chcem sa vas spytat ci nemate nejake dobre recepty lebo by som si chcela varit doma. Nikde na nete som nic nenasla. Dakujem

magimary
8. jan 2012

aj ja zajtra začínam...
takže budeme dve @kathrin6 😉
teším sa, že nie som sama... 😉

kathrin6
8. jan 2012

@magimary jej aj ja sa tesim, aspon budem mat s kym porovnavat a verim, ze nam to pojde jedna radost 🙂 uz aj knihu mam doma tak studujem. Je tam par receptov,ale nie vela a su tam pouzite tie ich suroviny, ale verim, ze by tomohlo ist aj bez nich, len to chce pevnu volu a dodrziavat tie skupiny a ten cas jedenia.

magimary
8. jan 2012

@kathrin6 ja som zatiaľ v knihe úplne na začiatku,
takže som rada tomu linku, čo dala vyššie martinka, ale dúfam, že tento týždeň sa tou knihou už konečne prehryziem 😉 a porovnávanie? 😅 cha...ja musím najprv aspoň na zverejnenie porovnávania trochu schudnúť, lebo tieto stránky by neuniesli moju váhu 😅 😝 😀

kathrin6
8. jan 2012

@magimary joj myslis, ze moju hej?ja som to tak myslela, ze porovnavat co kto cez den dobreho vymyslele na obedik a tak,ale potom ked to uz bude zverejnitelne tak aj tu vahu.

magimary
8. jan 2012

@kathrin6 tak to som rada 😅, lebo ja sa nijako nemôžem porovnávať s babuľkou, ktorá má možno 60kg a potrebuje zhodiť na 55 😉 🙂
ale s jedením...či varením-OK 🙂

pralinka111
9. jan 2012

Ďakujem za ten link je to tam dobre rozpísané, knihu sa mi veľmi nechce kupovať, takých kníh o chudnutí som už prečítala veľa a nič z toho. 😵 Dievčence držím vám palce a sebe tiež.

miskaajozko
9. jan 2012

Vitam nove kocky medzi nami a drzim palce v chudnuti 🙂

zuzana84
9. jan 2012

Ahojte dievcata, tak sa k vam pridavam aj ja. Na vianoce som si kupila tiez Norbiho knihu Tajomstvo, velmi sa mi zapacila, takze od dnes sa chcem posnazit, stravovat sa podla tych casovych rozvrhov, co a do kedy. Snad to nebude take strasne. Drzim nam vsetkym palce 🙂

amikka
9. jan 2012

Ahojte, tak ja som sa konečne dostala na váhu, čo som mala pred sviatkami 😉 A vítam nové spoluchudnúce 🙂

zuzana84
9. jan 2012

Zienky, zaujimalo by ma, po akom case pri dodrziavani tychto zasad sa vam zacala vaha posuvat dole 😅

pavlina2222
Odpoveď bola odstránená
dida81
9. jan 2012

Vitam nove baby . 😉

Drzim palce, ja som už len kusok od mojho ciela. 😀 K dnesnemu dnu tj minus 8kg. 😉 😉 😉 som poskakovala dnes rano doma,ked som sa odvážila 😀

@zuzana84 Mne to robilo vzdy- co týžden , to kilo dole. 😉

pralinka111
9. jan 2012

Gratulujem Dida, žienky a čo keby ste nás nové trošku motivovali a napísali by ste svoje úbytky a aký čas vám to trvalo. Ja viem určite ste to tu niekde spomínali, ale nechce sa mi to hľadať veď je tu 150 strán. 😎

amartinaa
9. jan 2012

@dida81 si dobrááááá 🙂 gratulujem 😉