Norbiho update. Ako sa vám darí?
Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉
@pavlina2222 Tak ja som prave nakukla,vyvarala som kadejake dobroty. Ale viem ze poobede ja uz moc nesmiem takze 😎 . Dnes som sa zvazila a mam opat menej oproti vcerajsku. Vidim ze to funguje a uz sa zvazim az v piatok to bude tyzden co drzim norbiho! 😉 🙂
Ahojte, ja som dnes bastila trocha cokolady, ale rano.Na obed som si dala masko a k tomu kyslu kapustu.Tesim sa, ze idem zajtra do prace, aspon nebudem vymetat chladnicku.Na popoludnia si uz planujem nejake aktivity, ci uz beh,prechadzky s malym alebo domace prace aby som nemaskrtila. 😀
@pavlina2222 No ano zacala som este len teraz v piatok naostro,predtym som drzala v lete a to som schudla cca 10 kg a skusala som este v decembri zacat ale to bolo skor take flakanie nie velmi sa mi darilo takze teraz som zacala naostro v piatok.
@pavlina2222 nevieš náhodou čo stoja tie hotové varene jedlá v ich obchode?
Žienky hľadám informácie o stravovaní podľa Norbiho, chcela by som to skúsiť, ale neviem sa dopátrať čo patrí do jednotlivých U skupín. Keď si niečo kúpim tak je to jasné je to označené. Poradíte mi prosím. Ďakujem.
aj sa pridávam babule už mám za sebou dva dni tak sa držméééééééééééééééééééééééééé 😀
@pralinka111 tu máš link, kde je to rozpisané http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=40975 aj ,ked určite neni na zahodenie, prečítať si knihu 🙂
Ahojte. Tak od zajtra sa uz chcem do toho pustit aj ja na 100%. Dufam, ze mi toto odhodlanie aj vydrzi 🙂. Chcem sa vas spytat ci nemate nejake dobre recepty lebo by som si chcela varit doma. Nikde na nete som nic nenasla. Dakujem
@magimary jej aj ja sa tesim, aspon budem mat s kym porovnavat a verim, ze nam to pojde jedna radost 🙂 uz aj knihu mam doma tak studujem. Je tam par receptov,ale nie vela a su tam pouzite tie ich suroviny, ale verim, ze by tomohlo ist aj bez nich, len to chce pevnu volu a dodrziavat tie skupiny a ten cas jedenia.
@kathrin6 ja som zatiaľ v knihe úplne na začiatku,
takže som rada tomu linku, čo dala vyššie martinka, ale dúfam, že tento týždeň sa tou knihou už konečne prehryziem 😉 a porovnávanie? 😅 cha...ja musím najprv aspoň na zverejnenie porovnávania trochu schudnúť, lebo tieto stránky by neuniesli moju váhu 😅 😝 😀
Ďakujem za ten link je to tam dobre rozpísané, knihu sa mi veľmi nechce kupovať, takých kníh o chudnutí som už prečítala veľa a nič z toho. 😵 Dievčence držím vám palce a sebe tiež.
Vitam nove kocky medzi nami a drzim palce v chudnuti 🙂
Ahojte dievcata, tak sa k vam pridavam aj ja. Na vianoce som si kupila tiez Norbiho knihu Tajomstvo, velmi sa mi zapacila, takze od dnes sa chcem posnazit, stravovat sa podla tych casovych rozvrhov, co a do kedy. Snad to nebude take strasne. Drzim nam vsetkym palce 🙂
Ahojte, tak ja som sa konečne dostala na váhu, čo som mala pred sviatkami 😉 A vítam nové spoluchudnúce 🙂
Zienky, zaujimalo by ma, po akom case pri dodrziavani tychto zasad sa vam zacala vaha posuvat dole 😅
Gratulujem Dida, žienky a čo keby ste nás nové trošku motivovali a napísali by ste svoje úbytky a aký čas vám to trvalo. Ja viem určite ste to tu niekde spomínali, ale nechce sa mi to hľadať veď je tu 150 strán. 😎

@pavlina2222 Tak to mas pekne tie takmer 4 kg len tak dalej,ved prave ja si tiez myslim ze to je taka dieta kde sa to da a nie ze len ovocie na ranajky ci jeden den len toto a ostatne nie a tu mam pocit ze ani nedrzim dietu lebo ja sama si volim co si prave dam, 😝