icon

Norbiho update. Ako sa vám darí?

elina313
30. jún 2011

Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉

miskaajozko
15. jan 2012

@grimaska4 ďakujem za upresnenie ohľadom mrkvy. 😉

miskaajozko
15. jan 2012

@kaja73 úplne súhlasím ja som schudla za 3 mesiace 7 kíl. A tiež mi to tak príde, že bez update potravín už nemám pomaly po 15hodine čo jesť. Iba stále dokola to isté a ja robievam aj nočné, takže vtedy si musím dať niečo sýtejšie ako biely jogurt, aby som vydržala do rána nejesť. Aj ja si doobeda doprajem, čo mi príde na chuť, a potom poobede a večer som v pohode, takto mi to vyhovuje. Nebudem si to komplikovať novými tabuľkami. 🙂
Veď mne sa tento spôsob páčil najmä preto, že som nepočítala kalórie alebo iné veci, lebo to sa nedá celý život. 😉

kaja73
15. jan 2012

@grimaska4 Ale ja som si to neupravila na svoj sposob 😉 -ja som sla podla knihy-ale starej-vtedy ina nebola a funguje to-
ono možno zas o rok hodi nieco nove a zase sa bude vsetko inak 😖

lentilka135
15. jan 2012

Dievčatá, ja si myslím, že tá stará kniha je osvedčená, keď sa toľkým ľuďom podarilo krásne schudnúť. 🙂 Takže ja s novou špekulovať ani nebudem... 😎 Ešte tento týždeň mi budú nosiť menu z Update a uvidím ako ďalší. Myslím, či s menu od nich, alebo sa budem sama doma pripravovať. Ja som túto cestu z ich menu zvolila z toho dôvodu, že nejak som začať chcela a takto sa aspoň pekne naštartujem.

grimaska4
15. jan 2012

@miskaajozko
ved mozes aj maso a to uz zasyti dost,gulasovu polievku bez zemiakov tiez

grimaska4
15. jan 2012

@kaja73
a norbi tie kody nemeni len tak z rozkose,ale oni stale robia studie,aj na tych update produktoch pracuje tim lekarov a stale zistia daco nove,ved to je uplne normalne,ved kazdy sa uci a vzdelava takmer cely zivot,teraz napr.od februara budu mat v predaji müsli tycinky-rok na nich pracovali-a dakto to musi zaplatit,a to budu ludia co si tie vyrobky kupia,ale tak to je zo vsetkym

kaja73
15. jan 2012

@grimaska4 Ved Ok,len ked mam polystyren,kde je napisane ze ma nizky glykemicky profil,tak si ho v pohode dam aj vecer ,aj ked to norbi zrazu zaradil inam 😉 verim skor tomu co je napisane priamo na vyrobku- a ja tam napisane toto 🙂 a este pred par dnami to oni sami davali na veceru z ich predajne.
A ked mi to cele fungovalo,tak to menit nebudem-nebudem sa viac obmadzovat -ako je nevyhnutne.

miskaajozko
15. jan 2012

@grimaska4 ja viem, že mäso môžem. Ale aj tak sa mi môj večerný jedálniček veľmi zúžil. 😒 Ale nevadí, chýba mi do cieľa 1 kilo, ak schudnem viac bude dobre. 🙂 Budem sa držať starej verzie, veď každý nech si vyberie, čo mu viac vyhovuje. Ja k tomu chcem pridať ešte viac pohybu a myslím, že som na dobrej ceste. Ale ďakujem za nové informácie. 🙂

thera1
15. jan 2012

ja si myslím,že všetci čo už schudli si na sebe vyskúšali čo im vyhovuje a či ich vedie bližšie k cielu... 😉 len taký začiatočník keď to tu číta musí mať z toho galimatiáš 😀 ja som začala tiež teraz v pondelok a povedala som si .že vylúčim cukor,bielu múku a obmedzím prílohy a keď tak len do 15...občas pozriem do tabulky keď si chcem dať na večeru niečo a nie som si istá...varím si sama a používam len up cukor,chleba,kečup,horčicu a občas nejakú sladkosť ,aby som oklamala telo ,ked mám chuť....a ide to véľmi pekne od pondelka dole... 😎

janka7177
15. jan 2012

Ahojte, aj ja sa budem nadalej drzat starej verzie, zacala som si podla toho vyberat aj na obed v praci, co zjem a co nie.Podla mna uplne staci domaca strava podla NU, aspon viem,co zjem.Najviac ma tesi, ze nehladujem a viem si dopriat s mierou vsetko.Niektore ste tu uz velmi pekne schudli, ste pre mna velkou motivaciou. 🙂

thera1
15. jan 2012

a spolubojovníčky dnes čo varili?

lentilka135
15. jan 2012

@thera1 Tak dnes na raňajky som mala sójový rožok so syrom a reďkovkou, na obed pečené kuracie stehno s cviklou, na olovrant ma čaká šošovicová polievočka a večer pečený losos.

lentilka135
15. jan 2012

Ešte mám otázočku, čo sa týka sladkej smotany. Keď chcem spraviť mliečnu polievočku, akú smotanu môžem použiť?

janka7177
15. jan 2012

@thera1ranajkovala som krajec chleba s cottage cheese, sunkou a paprikou,k tomu kavicka. Moj drahy navaril v piatok vecer jeleni perkelt, velmi ma potesilo,ked som v knihe nasla, ze patri do UP1, tak som ho vecer ochutnala a dnes na obed dojedala, ale bez prilohy. 🙂
@lentilka135 Podla mna smotana s nizkym obsahom tuku.Viem, ze kysla moze byt 10%-na.

dida81
15. jan 2012

Ajojte, 😉

ja sa už nebudem vyjadrovat k pšeničným chlebom, /ktore podla mna nemožu byt U3, lebo v utorok su na olovrant! / kazda si urobime , co ktorej vyhovuje. Ja taktiež nedám dopustit ani na menucko... Ale tj kazdeho vec. 😉 ako sa stravuje.
Myslim, že nam vsetkým "dobre robilo" ked sme sa tu motivovali a jasne davali aj rady, no zase s presviedcanim, co je lepsie a horsie ... to nie....
Mne toto forum od zaciatku veeelmi pomahlo, som rada, že vzniklo , vela som sa tu dozvedela a najma,ked som mala obcas krizu, zvládli sme to spolu. 😉 😉 😉

A ozaj kocky, no tie palacinky boli dobre, som si pochutila a najma po sladkom chut ukojila 😀 ale nik iný ich doma nechce. ☹ MM povedal, že su hnusne. No poviem pravdu, že aj mne vic chutia obycajne.... Ale nechápem, kde som urobila chybu, bo ked je palacinka na olovrant v menu - velmi mi chuti. 🙄

Pekný nedelny večer. pa 😉

pavlina2222
Odpoveď bola odstránená
grimaska4
15. jan 2012

@lentilka135
smotanu mozes aj sladku ,kazda je U1,v smotanach mas rozdiel len v percentach tuku,norbi pozera uhlohydraty,z tuku nepriberes len ak ich denne spotrebujes kila a to je predsa nemozne

grimaska4
15. jan 2012

@dida81
no asi zato lebo je vyrobena z produktov zo znizenym obsahom uhlohydratov..tak mozes palacinku hoc aj vecer,a psenicny chlieb je U3 okrem update chleba..

dida81
15. jan 2012

@grimaska4 podla mna nie je U3, lebo je v utorok na olovrant

grimaska4
15. jan 2012

citaj pozorne,ak je norbi update chlieb to je U1 ak normalny to je len U3...

dida81
15. jan 2012

@grimaska4 nechce sa mi natahovat , ci je to 1,2,3 ...... no citam pozorne -cereálny pšenicný chlebik
Ale tj jednoooooooooooooo, nechajme to už.

lentilka135
15. jan 2012

No zajtra sa už teším na menu... Hríbový paprikáš, na olovrant tvarohový krém s tropickým ovocím (to býva vynikajúce!) 😅

amartinaa
15. jan 2012

Eéééjha.....pokec sa rozbehol nadštandardným tempom. Priznávam, že nestíham už ani sledovať, nieto ešte si naukladať všetky informácie...čo sa gramáže týka atd. atd...hups ved toto všetko spôsobila nová kniha...Mám síce novú knihu, ale ešte neprečítanu, no uvažujem, či nebolo vhodnejšie kúpiť si staré vydanie. Ved ked porovnám , forum cca pred troma mesiacmi a teraz??? ved to je veľa matematiky....stráca sa ležérnosť príspevkov 😝 , to prečooo?? Podľa mňa prvé vydanie je vždy len prvé a aj najlepšie...dalšie sú už komplikované....prajem menej študia Norbiho novej knihy a viac zábavy pri chudnutí 😉

dida81
15. jan 2012

@lentilka135 ano, ja aj na ranajky 😀

magimary
15. jan 2012

@lentilka135 ja budem mať toto pondelkové menu až v utorok a celkom si ma naňho navnadila (teda aspoň ten krém s tropickým ovocím 😅), lebo toho paprikášu som sa dosť "bála"...ja hríby vôbec nejem a nemusím...zvládnem to zjesť aj taK? 😅

dida81
15. jan 2012

@magimary jasne , ja hriby nedam do ust, vtedy jem len štavu s haluskami. 😉

pavlina2222
Odpoveď bola odstránená
thera1
16. jan 2012

@pavlina2222 ja si nerátam...a milujem svoju váhu...po týždni mi ukázala --4,30kg... 😵

bettina
16. jan 2012

@grimaska4
@dida81 mate to trosku pomylene. ale len v pojmoch, cize mate obe pravdu, len hovorite o inom alebo si pod tym ine predstavujete. psenicny chlieb je predsa bezne kysnuty chlieb z bielej muky co je samozrejme U3, ale psenicny polystyrenovy chlieb je U1.

a urcite netreba pocitat uhlohydraty. ved to by bola opat len dieta. kazdy kto to pozorne precita a vie co chce dosiahnut, tak sa podla toho zariadi. ked chce niekto rychlejsie schudnut , tak bude jest len U1, a kto len udrziavat si vahu moze v podtate vsetko len casovo si zadelit. je to uplne jednoduche.

janka7177
16. jan 2012

@thera1 Super, blahozelam! 🙂