Norbiho update. Ako sa vám darí?
Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉
@zuzana84
update sladkosti su U1 ked dobre viem,mozes ich jest aj vecer,maju vyborne somlo i halusky,tiramisu v takych 150g-ovych kelimkoch,kakaove susienky su tiez velmi dobre,susienky kokosovo kakaove,maju inak rozne treba tam nazriet maju aj slane veci tie rips-y a snack-y sezamoove su tiez dobre
a ako dlho sa tak stravuješ a aký výsledok? vôbec nekupuješ jeho výrobky?
@pavlina2222 Ja dodrziavam hodiny, v praci obedujem o 13,30 h, snazim sa vsak vyberat si z jedla,co mozem.Co sa tyka mnozstva, tak vsetko s mierou, ale zas nie malo, aby si telo nerobilo zasoby.
@betty21 Asi si sa pytala mna? Update obchod u nas nie je.Najblizsi je 15 km v NZ a dalsi 20 km v Madarsku.Nebol by problem tam obcas skocit, ale takto mi to vyhovuje, viem, co zjem.Ked som bola v NZ obcas som si kupila tie ich dobre kolaciky.So stravovanim som zacala pred Vianocami, ale potom som to flakala, ale od 9.1. uz poctivo dodrziavam a mam dole 1,5 kg.
@betty21 Vydrz, niekedy to moze trvat dlhsie.Uz som tu predtym pisala, ze moja znama neschudla s NU cele 3 mesiace ani gram a potom sa to rozbehlo, je krasne stihla. A ako som k nej chodila kazdych 6 tyzdnov(je kadernicka)tak bola stale stihlejsia a stihlejsia.Behom neceleho roka dala dolu 17 kg a stravuje sa tak nadalej uz 3 roky.Jej sestra v Cechach sa vratila na povodnu predporodnu vahu a tam tieto obchody nie su.
@dida81 áno, len som mala pocit, že kazdy o inom 😉
no Tebe chyba uz len 0,5kg k terajsiemu cielu. parada 🙂 aj ja a stravujem aj s ich menu, ale si este doplnam U1 -potraviny, este kojim a som viac hladna. a mliecka je ostosest dost a nemali sme ani koliky. co tiez pripisujem tejto strave
@thera1 No to je super! Moja mamina za minulý týždeň - 3 kg a ja som sa nevážila. Až tento týždeň sa postavím na tú nepríjemnú vec. Ale čo som sa merala, tak bruško - 4 cm.
@lentilka135 Myslim, ze ta rychlost straty kil je u kazdeho individualna.
hovorí vám ,myslím tým babám ktoré vedia po maďarsky, pojem kilófaló liszt? 😉
@pavlina2222 Presne tak. Brat dal dole na začiatku 6 kg, potom stála váha a minulý týždeň ďalšie 2 kg dole.
Ahojte dievčata,soja patri do ktorej skupimy prosim vas? dakujem
kedy o koľkej sa má olovrantovať?
dnes na olovrant je v menu ten polystyrénový pšeničný chlieb? 😕
@kaja73 no, presne preto som sa pýtala na ten čas, že či to mám (kvôli tomu chlebu) stihnúť do tretej, alebo je to fakt jedno...
inak, dnes som jedla ten hríbový paprikáš... a ehm...pre mňa to bola operácia na 3/4 hodinu, kým som "očistila" halušky od toho megamnožstva hríbov, čo tam bolo... 😖 😝 🙄 😅
nuž, ale mám to za sebou (vôbec prvýkrát v živote takéto menu) a prežila som (zatiaľ 😀)

@dida81 no podľa knihy je mrkva surová U1 a aj polotučné mlieko je U1. Ja milujem studené mlieko a asi preto si ho neviem odpustiť. neviete či kavovinová zmes inka aká je skupina?