icon

Norbiho update. Ako sa vám darí?

elina313
30. jún 2011

Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉

magimary
17. jan 2012

@kaja73 a zajtra je špenát... to už neviem, ako teda "očistím" ani len že "čo od čoho"?! 😅 😝 😀
špenát som nejedla ani keď som musela...jujujuuuuuj... 😅 😝
a, nevieš, približne, ako často sa tam opakujú tie cykly jedál? 😕
že kedy zase bude takéto zloženie?

kaja73
17. jan 2012

@magimary Ako kedy--sa mi zda ,ze raz za 3 tyždne sa to pomaly zacalo opakovat-ale nie zas cele menu-len to prekombinovali.

magimary
17. jan 2012

@kaja73 dík 🙂

dida81
17. jan 2012

@magimary
@kaja73 ano, už v sobotu som sa tu snazila vypisovat, že v utorok su polyst.chleby v menu, že neexistuje, aby boli 3. A dokonca je na nich dnes napisane U1!!!!!!!!!!!!!!!! 😉 Len tolko som chcela.

@magimary ja to už teraz robim tak, že si chytim jedálny na bud.týžden a dam si menu len tie dni, ked vsetko luubim 🙂 ... A napriklad špenát nebol celý novemb.-december a od januara už druhý krát. Takže kedy ako. Niektore jedlá boli len raz . 🙂

grimaska4
17. jan 2012

@dida81
akoze s tymi vykricnikmi si to myslela na mna??ved si jedz tie polystyreny hoci do bezvedomia,pre mna boli budu aj ostanu U3,mozte ma zato aj zastrelit

dida81
17. jan 2012

@grimaska4 - prosim? verim, že do bezvedomia nie. 😉
ok pre teba U3, pre nas viacere U1 🙂 a už nerieš prosim..... stale dookola už treti den myslim o tom točime....

pavlina2222
Odpoveď bola odstránená
kaja73
17. jan 2012

@pavlina2222 Ale maju to iste zloženie ako tie co bezne dostat v obchode-len psenica a sol tam je-ziadne ine ich pridane latky.
Len ta psenica nie je vymleta,ale su to cele zrna, nejde o muku-o tu nejde ani pri obchodnych a aj na tych obchodnych je napisane ze maju nizky glykemicky profil-aspon racio siluete psenicne to tam napisane maju.
Ja som sa na to aj v ich obchode pytala,ked som brala ich menu-a chcela som si kupit tie ich polysyreny a bolo bolo mi povedane , ze si ich možem kupit aj v beznom obchode,lebo oni ich maju len v menu,ale nepredavaju ich samostatne.Tak ked kecali oni,kecam aj ja.

jaakajka
17. jan 2012

Ahojte, čítam vaše fórum lebo aj ja som v štádiu kedy už potrebujem zo sebou niečo začať robiť a celkom sa mi to tu pozdáva....na predstavenie....mám 32 rokov a som matkou 3 detí vo veku 11, 3 rokov a najmladší má 7 mesiacov....za posledné 3 roky ako som zostala tehotná som pribrala 10 kg a chcela by som sa ich už konečne zbaviť ale držať nezmyselné diéty nemienim....postrehla som v príspevkoch ktoré som priznávam nečítala úplne všetky ale spomínali ste, že to idete dodržiavať aj s normálnymi bežnými potravinami....dá sa to? ja tiež nemám nikde na blízku obchod a ani knihu norbiho aby som vedela čo a ako
pomôžete mi?

grimaska4
17. jan 2012

@pavlina2222
o tom celom zazraku som tocila aj ja cele tri dni,update su vsetko U1 ostatne polystyreny ci chleby ci biele ci celozrne su U3,lenze ked dakto nechape ja zato nemozem

grimaska4
17. jan 2012

@kaja73
keby ste poznali aspon trosku norbiho a rekine nazory,tak oni vobec niesu zastancami tychto chlebov,a co sa tyka celozrnej muky ci peciv z nej,su len o 5% lepsie ako biele peciva,takze nic moc,ale vies dakde precita tu ubohu prvu knizku co vysla skoro pred 10 rokmi a sa robi majstrom sveta,treba ich sledovat maju stale dajake novinky,v televizii maju program kde varia,radia,reka sama ma stranku kde poskytuje rady,ja som ich pochopila tak,co je zo psenice je vsetko U3

bettina
17. jan 2012

@grimaska4 no pokial ich sledujes tak vies, ze ich vyrobky tiez obsahuju psenicne bielkoviny a psenicnu vlakninu. netreba si protirecit. ja ich styl nasledujem od r.2005. a samozrejme biele pecivo a celozrnne nie skoro ziadny rozdiel v GI, ale polystyren je nieco ine 😉

lolitka25
17. jan 2012

Baby, ja zijem v Nemecku, takze speci potraviny nekupujem a s NT som zacala len tento tyzden spolu s mm 🙂 - stravujem sa podla troch zakladnych skupin a jem veci, co su v nich popisane... lenze chcela by som vas poprosit o nejake receptiky na stravu po tretej hodine 🙂
Nemam norbiho knihu, preto vas prosim o pomoc a rady... najdete sa tu niektora, co mi pomoze?

tiffanka
17. jan 2012

@grimaska4 ...ahoj... ja som sem len nakukla.... mohla by si mi napísať, za aký čas a koľko sa ti podarilo s týmto štýlom stravovania zhodiť? Vidím, že ťa to baví... si nabitá vedomosťami názormi, o ktorých sa nám, nevedomým a majúcim prečítanú len prvú knihu UD ani len nesníva 🙂Niekomu stačí prečítať si tú úbohú prvú knihu a za pár mesiacov dosiahne takmer svoj vysnívaný sen, čo si myslím je super. Maj sa. 🙂

thera1
17. jan 2012

@tiffanka stačí čítať pozornejšie a na strane 163 nájdeš odpoveď na svoje otázky.... 😎

thera1
17. jan 2012

norbi maces je fáááákt dobrý.... 😀

magimary
17. jan 2012

@thera1 fakt je...dnes som ho jedla prvýraz a neuveriteľne mi chutil 😵
nakúpim si tam u nich, nech mám, keď mi príde na chuť... 😅

thera1
17. jan 2012

minule som mala večer strááášnú chuť na sladké a mala som doma višňové pité....tiež je dobré 😀 a najviac ma na tom celom baví, že keď takto akože zhreším,čo nie lebo je to up1 tak nemám výčitky svedomia.... 😵

lentilka135
17. jan 2012

@magimary Ja raňajkujem okolo cca 8-ej, obed asi 11:30, olovrant 15:30, večera 18:30. To je približne. Niekedy večera aj o po 19-tej, olovrant pred 15-tou. Ako som hladná...

magimary
17. jan 2012

@lentilka135 no, super, ja som sa dnes prestravovala presne v týchto časoch, ako píšeš 😅 😉

grimaska4
17. jan 2012

@tiffanka
Niekto schudne bez diet,bez upravy zivotneho stylu,staci vraj ked si znizis prijem kalorii denne o 500,a schudnes pomaly ale isto,a ked si nevedoma mas moznost sa vzdelavat tak ako kazdy,alebo napis Norbimu mozno ti poradi..

pavlina2222
Odpoveď bola odstránená
thera1
17. jan 2012

obed up cestoviny s šamp.syr.omáčkou...večera praženica s up macesom.... 😉 a na zajtra mám kur.paprikáš asi skúsim urobiť halušky z norbi múky...🙂

magimary
17. jan 2012

@thera1 jééé, takéto nápady sem dávajte častejšie 😵
potrebujem inšpirácie na víkendy a pondelky 😉

tiffanka
17. jan 2012

@thera1 Ďakujem, že si ma navigovala 😉

thera1
17. jan 2012

a piekla som bábovku pre zbytok rodiny....a absolútne nemám potrebu si z nej dať...zaujímavé... 😅

dida81
17. jan 2012

Ja sa chystám cez vikend na žemlovku 😉 Kupila som u nich kolác -vraj ako Vianocka, nizkotučný tvaroh, jablká 🙂
A dnes UPDATE vyprázany karfiol... viem, že vyprážat asi nie je to prave, no myslim, že raz za cas. Najma ak je to obalene v ich muke a struhanke 😉
/dnes som dala moje menu mame, spenátik nemusim /

magimary
17. jan 2012

@dida81 mňa už čaká špenát na zajtra v chladničke a tiež si ešte neviem predstaviť, ako sa s nim popasujem 😕
ale mala by k tomu byť aj nejaká fašírka, nie?
ona v tom niekde pláva utopená? lebo mimo toho som ju totiž nevidela 😕

tiffanka
17. jan 2012

@grimaska4 Ďakujem ti krásne za cenné rady, aj za nový poznatok, že sa môžem zbaviť nevedomosti vzdelávaním... juchúúúúú 😀 Zrejme čerpáš z vlastných skúseností . Len tak ďalej 🙂!

thera1
17. jan 2012

niekto tu má zjavne problém.... 🤐