Norbiho update. Ako sa vám darí?
Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉
@dida81 ahojky 😀 som tu akurat to tu citam no sranda teda kam to dospelo, za chvilku to tu admini mozno zatvoria. Zíram, baby sak nejde o zivot ide o to aby sme sa lepsie citili a aby sme si tu navzajom pomahali.
Didka mam troska take zdravotne problemy teda ako sa to vezme takze moc nechodim ale snazim sa drzat a neporusovat. Nevazila som sa dobre tri tyzdne ale zajtra rano idem na to. Ty ides krasne, super tempom a vysledky mas tak vydrz este troska. Budes kocka jak lusk 😵 teda aj si, ale este vacsia 😉
Inak @tiffanka tu je dlhsie ako my vsetky mozno dokopy, takze pisala svoj nazor na to co tu cita 😉 , ale sak sa nic nedeje ideme dalej a teda drzme sa baby vsetky.
dnes som ten špenát videla na maďarskom fóre..dobre vyzeral... 😉
@grimaska4 spomínaš, že majú v telke program kde varia. Poradíš stanicu a vysielací čas? Dík.
@thera1 Ďakujééém.
ahojte Norbiťáčky 😉 , tak aj ja pokračujem a napredujem, ples sa blíži( už túto sobotu).Do šiat som vošla takže kameň zo srdca spadol 😲 , no nie je to ešte také aby som bola spokojná ale nebudem vyzerať ako princezná Droběna🙂. Chcela by som sa opýtať kde sa dajú opísať recepty na varenie update, už začínam sa zásobovať potravinami update. Alebo skúsim niečo sama vymyslieť ... no uvidíme nakoľko nie som až tak zbehlá vo varení a bez presného receptu toho asi veľa nenavarím ... inak ja váhu stále nemám, ale na vecoach to začína byť vidieť .. 🙂))) no ešte keby som sa dokopala na nejaké cvičenie .. ale nemám sparing partnerku čo by ma nakopla ... hm niekto z BA ???ja ráno mám plááááány ... ale keď sa blíži koniec práce nejako tie plány zmiznú .. a už sa mi jednoducho nechce ... síce už sa neprejedám doma pri telke .. ale aj tak ma stále premôže pohodlie teplákov, mikiny a sviečok pri telke ☹ ... no hnevám sa za to na seba ... tak snáď aj cvičenie sa stane mojou samozrejmosťou .. bože kočeky ako prekonať vlastnú lenivosť ☹ ☹ ☹ ....
aj ja som piekla pdingovo smotanovy kolac podla receptu z mmb, ale s update mukou a cukrom. urobila som toako tortu, dcera mala narodeniny. kazdy sa oblizoval. aj som sa nim prepchala a vaha klesa. uz mam len tri kila do predtehotenskej vahy 🙂
Ahojte, ja som sa vratila k behu a nieco ma seklo 😒 , uz je to nastastie lepsie,dnes som si s deckami v robote riadne zacvicila.Dodrziavam poctivo vsetko,ale dnes su na obed spagety, tak mierne zhresim.Popoludnie vsak uz bude opat UPDATE. 😉
ahojte
čítam, čítam a čítam a zisťujem, že asi treba variť len z UPDATE surovín???????? keď nemám možnosť si ich kúpiť lebo v okolí Zvolena žiadna taká predjňa nie je, je veľké zlo ak varím z normálne dostupných surovín ale podľa tých troch rozdelení??????????? chcela by som s tým už konečne začať aj ja ale ešte stále som len v štádiu študovania 😅
@jaakajka Netreba-nezabudaj, ze je to aj o komercii a zarobku. 😉
Vsetko si vies aj sama zadelit-casovo- a nemusis si nic od nich kupovat.
Zo zaciatku je to isto lahsie s ich potravinami-ale su založene na baze umelych sladidiel a spusty soje v nich-hlavne muke--pri ktorej nemas istotu , že nie je geneticky modifikovana--takže to zdravim zas az tak neprekypuje-ale urcitu dobu sa tak stravovat da a pekne chudnes. 😉
No dlhodobo by som sa ja osobne takto nestravovala-volim radsej to casove zadelenie a vaha ide pekne dolu aj tak 😉
Ale urcite je to vec nazoru-niekto na ich stravu dopustit neda a bude ju papak roky- rokuce,iny by na nu ani nepozrel-ja som volila kompromis-prve 3m len ich strava,potom 2 mesiace mix a teraz už druhy mesiac takmer na 100% len domaca strava bezne dostupna v obchodoch. 😉
no hej ale keď nemám tú možnosť tak sa musím trošku potrápiť..... len som chcela vedieť či sa to dá aj tak
na prvej strane vašich diskusii jedna rozpísala čo patrí do ktorej skupiny....mám to chápať tak alebo je to zoznam s ktorými potravinami v tej hodine už končíme? ja som v tom začiatočník a informácie o tomto štýle mám len 2 dni 😀 takže sa všetko len učím
@jaakajka V podstate prve 2m slo dolu kilo za tyzden,potom pol kila za tyžden ,obcas som zhresila-dovolenka v chorvatsku na 2 tyždne mala svoju dan 😒 zrala som piate cez deviate 😒 ,ale doma som zas nabehla na update.
Teraz mi ide dolu tak 200-300g za tyžden-ale uz som vlastne v cieli-mam cca 58kg na vysku 170cm-dolu som dala s upadatom 17kil a predtym este 2kg bez upadu-takž takto pred rokom som mala o 19 kil viacej 😝
Ich strava je o nieco drahsia-ale napr menu sa dalo-za 6 euro mas celeodene v 4 chodoch .
http://www.gorila.sk/product/105807 toto je tá kniha?
už som si ju objednala 😉

@lenka268 lenočka..kde si? chýbas mi tu 😉 ako sa ti dari?mne to ide zjavne pomalsie, no neriešim to už tak , kedže som už ozaj blizko. Velmi ti drzim palce!